Cred ca ma irita un pic aceasta idee de a fi scos din minti, de a fi enervat la culme, de a fi crizat de.. alti oameni, de o anume situatie, de un anume zgomot intamplator, banal, de faptul ca semaforul arata verde si nu rosu. De ce trebuie sa ajungi in ipostaza de a fi isterizat, enervat, scos din minti, tulburat, s.a.m.d.? E bine sa fii temperamental.. dar, ma uit la oameni pe strada, citesc pe forum, ajung sau se lasa usor adusi intr-o stare de iritare extrema, sau de nervi datorita altor si altor factori total independeti de ei. Nu mi se pare constructiv. Nu cred ca este sanatos. Ca si atunci cand mananci fasole si ai gaze, asa sunt si nervii. Trebuie sa intzelegi ca alt mod de hranire respecitv alt mod de a gandi, iti va conferi un echilibru, si un calm puternic. Apoi in fatza soacrei, in fatza altor oameni, sau a zgomotelor, sau etc. poti duce o viata mentala protejata indiferent de stimuli. Asta consider ca este solutzia pentru acesti nervi doamnelor. Am intalnit oameni care se "partzaie" in autobuz de fatza cu ceilalti, fara sa schitzeze nici o grimasa.ŽAu un alt mod de a gandi, de a percepe. Enervandu-te ca altzii sunt diferitzi mi se pare o sinucidere lenta, in ceea ce priveshte proprii neuroni. Ganditi-va la asta...
O sa te rog sa continui www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56233&whichpage=7" target="_blank">aici, unde dealtfel vad ca ai scris acelasi lucru.
multumesc,
Pozele noastre
Poze noi