Mamici din Arad ....??? (41)
Raspunsuri - Pagina 2
maggda spune:
Buna fetelor, acum m-am trezit , astept sa se termine cafeaua si gata cu serviciul 3 saptamani.Chiar socoteam intr-o zi ca eu am o saptamana de liber pe luna ori 11 luni(ca una sunt in concediu) sunt 11 saptamani plus 5 de concediu =4 luni de liber pe an , nu suna rau deloc.Daca as avea doar concediu pe an ar fi tare nasol.Saptamana viitoare am examene luni, miercuri si vineri.
In rest nimic nou pe ecran, mi-e groaza de frigul anuntat.
Va doresc sarcina usoara la toate.
Cine a scapat in iarna asta?Clau, Cristina, Alinutza13, claudia-maria si eu.Mai dar Claudia se tine la mare distanta de focar.
Gata ma retrag pana nu e prea tarziu .
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Mey fetelor imi vine sa ma impusc! Moooor de pofta!!!Acum l-am trimis pe bietul Ovi pana in Selgros sa-mi ia o chiftea de acolo!
Si cu Alesio nu eram asa.......
Pupici!
Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Wow, ce frig e, la 19 erau -8 grade. Ma gandesc cu groaza la zilele urmatoare.
Ioana, saracul Ovi, ce sa faca cu tine! Sper sa nu-l trimiti pana la Cluj ca-ti amintesti ceva de-acolo!
Eu nu am pofte pe nimic, chiar mi se face greata cand ma uit la ceva mancare care nu-mi place.
Magda, succes la examene!
Alina (6+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
Claudelu spune:
helau helau
Ce ziceati pe aici?? ca am disparut, ca m-am plictisit de forum, ca mi-e frica ca e molipsitoare ...mama ce dreptate aveti dar pe langa astea am mai si fost plecata din Arad la Moneasa la training "team building" unde a fost super super super...zapada din plin, bautura la fel , frig la maxim, in special ziua dar nu afara ci in hotel, o treinarita super, cu idei de tot felu...ce mai am avut un week-end super!
V-am citit, ma bucur ca sunteti toate bine (ma refer la ), Magda bafta la examene
Claudia_maria tu ziceai ca te intorci la servici...te-ai razgandit??
Daca cumva va hotarati sa ne intalnim sunt de acord...dar sa nu credeti ca nu va citesc Sunt cu ochii pe voi
Va pup si ne mai auzim la sfarsit de saptamana!
Aveti grija de nepotii mei!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
pufymic spune:
Clau imi era dor de tine!!!!!! Noroc cu bautura din plin , cu aia ce v-ati mai incalzit voi la Moneasa.....offff!Dar la ce hotel v-au cazat de a fost asa frig??????
Alinush sper din suflet sa nu fie cazul se mearga mai departe sa-mi faca mie "poftele"....bietul Ovi!
Dar sunt extrem de dezamagita de chiftelele lu' astia din Selgros! Am mancat o bucatica f. mica si mi-e rau de la ea! Sunt tare nashpa.....asa ca maine dc apuc imi fac eu!
Pupici si noapte buna!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Claudelu spune:
Ioana, si mie mi-a fost dor de voi!
Am stat la hotel Moneasa! Bautura se servea doar dupa ce se incalzea in hotel, ca pana pe la 18-19 tineau cursurile...in sala de curs a fost destul de cald pentru ca tipa care a tinut trainingu a facut scandal si ne-au adus calorifere electrice!!
Gata ma duc la culcare!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
DianaR spune:
Ioana, asa repede cu poftele???
Clau, ai venit cu forte proaspete dupa training?
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
claudia_maria spune:
Clau da asa ziceam ca din 1 ianuarie ma duc la servici,dar au fost niste schimbari pe acolo si asa ca mai stau acasa ceea ce mie imi convine de minune nu stiu cit dar sper sa mai stau macar citeva luni.
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
maggda spune:
Fetelor sunt -13 grade!!!Am iesit in pijama in curte cand a plecat Biutza la scoala apai nu mi-a fost totuna.Acum imi savurez cafeaua si apoi merg la invatat ca examenele din 2 si 4 februarie sunt groaznice cu scris si oral.
Clauditzo fain we pe capul tau.
Ioana nu ai mancat chifteaua dupa ce s-a dus omul pana la Selgros?offf,off
Fetelor cu temperaturile astea nu-mi vine sa ma gandesc la factura de gaz.Abia astept sa vina vara sa stau la plaja.Anul asta nici examene nasoale nu mai sunt asa ca voi savura zilnic macar o ora de plajaasta daca va fi vara ca la tv au anuntat inundatii in iunie.
Alina sa veniti pe la noi intr-o seara ca doar nu ne intalnim doar la ziua Biancai.A noroc cu Dragos ca ne intalnim si la ziua lui.Groaznic zici ca stam unii in Romania altii in Pakistan.
Hai ca v-am innebunit destul,pupici la toate.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Ceau fetele!
Clau!
Diana ce sa fac????Chiar vorbeam cu Ovi ca la cealalta sarcina n-am avut probleme din astea.....rar de tot cate o pofta.....acum parca-s batuta-n cap!
Magda spor la invatat!Tinem pumnii la examene!Stim ca tot cu 10 le iei!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo