alergiile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Stefan acum 2 sapt i-au aparat pe spate niste bubite ca acul de gamalie mici, de tot...am zis ca e de la transpiratie. A venit caldura si acum bubitele sunt pe burta, pe genunchi, pe talpa vreo 2-3...nu stiu de la ce. Dr. a azis ca e de la ceva aliment. Ii dau cu mixtura mentolata si Claritine 2,5 ml /zi + CALCIU 10 ML/ZI.
Nu se scarpine ba chiar unele dispar si altele apar in alta parte. Dr a amia zis ca tre foarte incet....si sa-i dau claritine 2 sapt.
Eu imi storc creierii de la ce poate fi:ou, carne, iaurt danone sau altele.
Stefan este blond si piele asensibila ca si mine si tata si este predispus la de astea.
M-am gandit cum pot depista de la ce e dar nu-i dau de capat.
Detergentul l-am schimbat acum 2 luni. Am trecut pe lapte d evaca la punga de ceva vreme buna si daca era de la el face imediat ceva,nu?

Voi ce ziceti?

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Buna,

iaurt danone sau altele.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Cunosc copilas alergic la produsele danone asa ca este posibil. Nu a manifestat alergia la inceput, desi a fost hranit cu danone de cand avea aproape 1 an. A inceput sa fie alergic pe la 3-4 ani.
Poate fi alergic si la o combinatie de alimente.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Eli05, am citit aici ca urmezi un tratament homeopat recomandat de dr. Chirila. Mi-ai putea spune mai multe? Da rezultate? Cineva mi-a recomandat-o si mie. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fii-mea a facut o alergie la ceva ce a mancat inca nu stim sigur.
a facut si urticarie. cateva bubite localizate pe piept, pe manute si pe picioruse. in special la incheieturi. am fost azi la medic, si ne-a dat zyrtec (a mai luat si a fost ok, nicio reactie la el) si pt piele crema mustela pt piele atopica. mai exact crema emolienta stelatopia. i-am dat, si in juma de ora era lac de apa....transpirataaaaa rau, in zonele unde am dat-o cu crema respectiva...e un efect noemal? ce stiti?

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Am si eu o mare problema,fetita mea este alergica la diferite anestezice(aproape toate),algocalmin,betalactamine(toate: penicilina,oxacilina etc...),Sulfamide(biseptol etc.),si multe alte medicamente.
Stie cineva daca pot fi facute desensibilizari???
Cand era mica avea alergie si la diferite alimente, dar a facut tratament si autovaccin si s-a facut bine. Acum poate manca orice, nu mai face urticarie.

Mihaela mamaica Tatianei si a lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Revin si eu la problema alergiilor. i-am facut analize (am mai scris care, dar nu mai gasesc subiectul), si concluzia e urmatoarea: au iesit prost leucocitele ( 4.83 fata de 6 minim), neutrofili (16.8% fata de 30 minim), limfocitele 7(3.7% fata de 55 max), testul Phadiatop Infant pozitiv

Cand am fost sa-i ia sange, era racit (nu stiu cand n-a fost bolnav iarna asta), oare asta a influentat rezultatul analizelor de sange?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns derya spune:

mamici,atentie la peritol.provoaca f multe complicatii si mai ales in timp,copii care ia peritol devin obezi.credeti-ma nu este o gluma,am un exemplu eu in casa.am baietelul de 12 ani care este supra ponderal.cind era mic obisnuiam sa i dau cam des peritol.acum insa regret,dar ce sa mai fac?am fost cu fetita mea de 3 anisori la dr alergolog,si mi-a vorbit o ora intreaga despre peritol si reactiile sale.ce am auzit?m-am speriat,si de atunci am scos peritolul din orice discutie.sint f multe anialergice de noua generatie,care inlocuiesc cu succes acest medicament pacatos.zyrtec,xyzal,etc.sper sa tineti cont de acest sfat.

Mergi la inceput