Mamici de martie-aprilie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 2
ama_kaly spune:
Laura uite intra aici,si citeste postarea aline m!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66758&whichpage=5io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinel eu am luat cosmeticele si le tin deocamdata in camera bebitei,in pungi.Separat,am bagajul de spital si cum mai iau ceva(dupa spalat si calcat-daca este vorba despre textile,de exemplu),intru in camaruta,dupa usa(pt. ca acolo l-am pus) si mai pun ceva...deja deasupra,pt. ca nu mai incap lucrurile in gentuta ce era destinata initial.Sper sa ma mai pot misca atunci cand vin toate lucrurile pt. cam. bebitei,ca sa le pot aranja frumos.
Si ewu ma simt tare molesita si parca nu mai am rabdare.Dar trebuie sa mai suferim un pic de dor,ca sa vina bebeii sanatosi si ...pufosi.
ANDREEA GEORGIANA +29 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Lady_Hawk spune:
Moama...cand va vad pe voi cate ati cumparat...nu-mi vine sa cred ca eu in afara de patut pt beba_mica nu am luat nici macar o sosetica...oare sunt singura in aceasta situatiune....????!??!?!...
Io
28 fix cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
onsami spune:
salut toate fetele care stau la ora asta cam tarzie pe forum si nu numai pe ele!
draga Nshiro, ai drptate sa ma dojenesti, am fost lenesuta (cu motiv, bata-l vina) si nici acum nu sunt prea harnica. sa spun ce-am patit> pe langa faptul ca ma indoapa doctorul cu pastilute si ovule
din saptamana 30 cand mi-a gasit colul putin scurtat si semideschis,de 2 zile si 2 nopti am niste hemoragii nazale teribil de puternice
.pe langa cantitatea mare de sange pierdut, dureaza si mult (30 min - 1h). daca aveti vreun sfat pentru mine, il astept, caci doctorita ORL nu a vrut sa ma cauterizeze din cauza sarcinii ci mi/a dat o crema locala si un buretel.
Apropo, pentru Tina Welsh, am si eu cateva date: dta nasterii mele:18 martie 1977, data ultimei menstruatii: 15 iunie 2005 (acum avem 31 de saptamani) data probabila a nasterii lui bebita 18 martie 2006 (sper sa stea cumintel ca sa ne serbam amandoi ziua de nastere) si doctorul ne/a spus ca e un baietel ca la carte. Voi naste la Polizu cu doctorul Suciu.
multumesc fetelor care au scris bancuri
care mi-au mai ridicat moralul dupa faza cu sangerarile nazale.
sanatate cu carul la mamici si bebelusii vioi si sa va bucurati de concediul prenatal.
onsami si bebe baietel 31+
ciuf spune:
Sal
Emi si Dianad, la multi ani cu tot ce va doriti voi! Sa curga sampania ...
Chiar mai fetelor ma intrebam si eu de ce nu ne mai scrie Zuzilici? O fi suparata pe noi?
Anairda, cool, dar oricum faza de tot rasu-plansu'. Parol. Bine ca e fost decat o alarma falsa. Eu noaptea ma pomenesc ca ma trezesc uda de la apa care tocmai mi s-a rupt si ca am nascut prematur. Niste vise de ma doare capul cand ma dezmeticesc. Ale naibii cosmaruri...
Ama, asculta mamicile care au nascut natural. Nu e chiar asa big deal. Si te vei simti mai implinita stiind prin ce ai trecut ca sa aduci pe lume acel sufletel. La mine a fost o senzatie nemaipomenita sa simt cand iesea copilul din mine.
Acum, normal, ca depinde si de medic. Ca sa te lase sa te chinui si dupa vreo 12 ore sa ajunga la concluzia ca "hai sa facem C-section" mi se pare lipsa de profesionalism din partea dr.
Tecla, uite ce repede a trecut timpul. Mai acusica faceai cerclajul (de care eu habar n-aveam) si iata-te aproape sa scoti firele. Felicitari pentru grasunel. Imi pare rau pentru pierderea avuta. Dar uite ca acum a avut grija Dzeu de voi.
Ile, imi trimiti si mie niste melodii cu Cohen? ID-ul meu pe YM e: vistrate. Multzam mult.
Ce zici tu cu ambulanta sa o chemi ... pai nu prea se practica pe aici. Sunt mamici care se duc dilatate 6-7 singurele la spital, conducand masina.
Apoi pe de alta parte e o asa mafie cu asigurarile medicale ca m-as mira sa-mi plateasca salvarea ce am chemat-o in cazul in care mi s-a rupt apa si ca bb e pozitionat gresit.
Si ca o paranteza. Pe 21 nov. mi s-a facut eco. Inainte de a ma duce sa-l fac, sun la asigurare sa verific daca mi se acopera procedura, apoi sun la cabinetul unde mi se facea. Din ambele parti primesc OK-ul. Iar zilele trecute primesc factura de $490 pentru ecograful facut. Ca cica doctora e in retea de medici acoperiti de resp. asigurare, dar locul unde s-a facut eco nu e acoperit. Asa ca i-am pasat factura sotului sa se certe el cu ei ca stie mai bine.
Cei de la asig. mi-au spus ca trebuie sa platesc banii aia, iar cei de la cabinet au zis sa nu-mi fac griji ca totul va fi acoperit.
Asta ca sa va dau un exemplu ce sacali sunt.
Ileana Marius, astept vesti de la tine despre analiza. Sa speram ca va fi totul bine.
Aida, si la mine prioritatea a fost copilul. Cand am facut pre-admission la spital m-a interesat sa aflu cat mai multe despre dotarea departamentului de nou-nascuti. Eu pe planul doi.
Si a fost grozav avand in vedere ca am avut probleme cu Luk la nastere.
Pozele sunt mortale cu micuta. Ce expresive sunt.
Felicitari pentru test. Bag de seama ca ai fost tare cumintica, nu prea ai mancat multe dulciuri. Hihihi, numai vreo doua rulade.
Ref. la epiziotomie, eu nu am mai avut nimic dupa 2 sapt. Si nu ma pot plange ca a fost foarte dureros. Uitam tot cand il tineam pe micut in brate.
Imi place numele ales pentru bebelina.
Catrinel, aiurea sa te duci tu sa-ti cumperi testul singura. Pai si daca nu iti iese, ce faci? Te duci si mai iei altul?
Noe, mi-a placut foarte mult patutul. E super.
Onsami, bine ai revenit.
Andra Simona, mai bble e tocmai bine pentru varsta care o are. Nu te ingrijora. Daca te-ai uita pe site-ul acela cu dimensiunile lui bb la varsta respectiva, vei constata ca sunt puse acolo mediile. Mult mai mici decat ce am citit eu pe aici. Asa ca fiecare copil e cu ritmul lui de dezvoltare. Si asa va fi si in viata extrauterina.
Dea, ma bucur ca mai trece o zi pentru tine si bbelina ia in greutate. Lasa sa stea acolo sa iasa gogosica. Pup.
Laura Ioana, cum naiba ai reusit sa pui numai atatea kg? Burtica aia a ta cam cat cantareste?
Hmmm, ma cam roade invidia.
Mai dar chiar ca dormi ca un pasha. Eu am o perna lunga cam cat mine si ma ajuta foarte mult la dormit. Numai ca nu prea mai avem loc in pat. Ca si aia ocupa cam cat o persoana.
Super bancurile. Sa ne mai spui.
Ca intrebai de analize? Vrei sa stii ce se face aici in ultimul trimestru? Strep B, urina si glicemie. Nimic altceva.
Manu, sanatate multa Andreei. Si eu am observat la Luk ca noaptea imi tusea la fiecare 20 sec, iar ziua nu avea nimic. Si doctorul mi-a spus sa-l fac sa doarma pe o perna mai inalta.
Nicolle, bravo pentru cele 2300 gr. ale micutei. Sa faca mai multe. Pup.
Loriana, iti doresc ca bb sa se razgandeasca si sa-si schimbe pozitia.
Andreea Georgina, ref. la durerea sub sani, o simt mai mult in partea stanga. Dar vreau sa spun ca la sarcina trecuta deja imi era amortita zona. Si am avut-o asa mult timp dupa ce am nascut.
Biata sora ta, ce o fi fost in sufletelul ei sa-ti vada inimioara din burtica?! Ii doresc sa aiba si ea un bb, Dzeu sa o ajute!
Serj, si eu sunt tare speriata de sindromul mortii subite. Din motivul asta si vreau sa am copilul langa patul meu. NU vreau sa-l las singur in camera lui.
Imi amintesc ca numai somn nu era pe mine noaptea ca ma tot trezeam sa verific micutul sa vad daca respira. Ca la ce citisem pe Internet nu va mai spun...
Kim, dar ai facut provizii adevarate, nu gluma. Oricum asteptam sa le vedem. Felicitari pentru bebelina cea cuminte ce s-a hotarat sa stea cu caputul in jos ca sa fie mamica ei linistita!
Ameluta, bravoooo, felicitari pentru baietel. Te asteptam mai des pe la noi.
Doublemom, nu care cumva sa pui muzica sa le incurajezi la un rock'n roll. Sa stea acolo cumintele pe o muzica de balet.
Polixeni, uite au am nascut baietelul cu 7 zile mai devreme.
Ref. la infasat, eu nu sunt de acord cu asta. Dar ce am observat? Lui Luca ii placea sa fie usor invelit, infasat intr-o paturica. Si mi-a zis asistenta ca asa se simte el in siguranta, ca e senzatia care o avea in burtica. Si stiu ca dormea foarte bine cand il inveleam asa. Dar nu a durat mult. Ca il tineam asa doar cand dormea. Iar ziua era imbracat numai in pijamalute, body-uri. Dar ca sa-i leg picioarele ... in nici un caz. Astea sunt babisme sau spune-le cum vrei tu care nu sunt fondate pe nimic.
Copilul meu a avut picioarele strambe pana dupa un an, cand si-a dat drumul bine de tot la mers si a facut muschi. Si de atunci are picioarele drepte.
Tania, spor la invatat. Incearca sa pui ser fiziologic in nas. Dar nu altfel de picaturi. Ca este normal in sarcina sa ai nasucul infundat.
Catrinel, asteptam poze cu ce ai cumparat. Eu am un somn in mine de ma mir. Bag un somn de frumusete pe la pranz, cu fiu-meu, ca de multe ori adorm spunandu-i povestea cu "Pinioko". Apoi seara cad franta si dim. ma scol pe la 8.30.
Andreea Georgiana, fain bancul dar si articolul cu sictir.
Mai bagati, fetele, ca ni se mai ridica moralul.
Stai sa ma auzi pe mine cand mi-o veni socrella. Eu l-am purtat pe Luca in port-bb de la vreo doua saptamani de cand s-a nascut. Nu s-a intamplat nimic. Chiar daca ea ne batea la cap ca vezi Doamne i se deformeaza coloana.
Apoi cu scosul afara. Nu am ascultat de nimeni. Mi-am scos copilul in carut imediat dupa ce am nascut.
Io, ce fericita esti ca ai intrat in concediu. Parca te-as cam invidia. Mi-e dor sa am zile cand sa nu fac nimic. Dar nu ma lasa monstruliku de fiu-meu.
Si in incheiere sa va mai povestesc ceva de al meu baiat.
Ieri ne ducem la Mall, la locul de joaca. Plecam cu chiu cu vai, cu canute de apa dupa noi, scutece, servetele umede, tot tacamul. Ies afara din casa ... masina plina de zapada. O matur repede. Si cand intru pe strada principala un ghetus de imi venea sa ma intorc acasa. Dar ii promisesem lui fiu-meu ca il duc la copii. Ca daca nu ma tin de cuvant se lasa rau de tot cu scandaluri, urlete din partea mea si a lui... Eh, si in masina incepe fiu-meu sa vorbeasca: "se rastoarna masina si face poc", "oh, s-a stricat motorul", "Pfoai de mine, vine alta masina si il ia pe Luca din masina noastra". Mai fetelor imi venea sa-i astup gura. Se conducea cu 15 km/h, ma uitam speriata cand vedeam cum patinau alte masini, drumul a durat 40 de min, iar daca nu era trafic ajungeam in 10 min. Si fiu-meu venea cu scenarii horror.
Gata, pup burticile
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
tania2 spune:
pot sa ridic 2 degetele Lady Hawk ?
Fetelor eu nu am cumparat nimic pentru bebelina!
Rusine.......
Dar am pus ochii pe mobila care o sa fie in camera ei si sper ca saptamana care vine sa poata merge tati cu noi sa o aducem acasa.
Mama, mama ce pregatiri o sa facem atunci, perdelute asortate, covoras, lenjerii, jucarii si eu vreau un scaun care se balanseaza sa pot sta cu bebelina in brate si sa-i povestesc una alta.
As vrea ca timpul sa treaca mai repede, sau daca se poate sa o scot putin din burticel sa o vad si apoi sa o pun la loc sa se faca mare..
Pe 30 ian. mergem la echo 4D.
Doamne,ma iau fiorii de pe acum!
Pupicei
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ciuf,inca o data,Luca s-a dovedit a fi absolut demential!!!!!!!Daca voi avea vreodata un baietel(la cat se roaga tati,nu-i exclus sa se intample...),vreau sa semene cu el.
Iti multumesc pentru incurajarile destinate surorii mele.Sper sa i se intample si ei o astfel de minune,ca daca nu...voi avea cea mai rasfatata fetita din Univers.Deja e,dar asta-i alta problema.
ANDREEA GEORGIANA +29 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
andra_simona spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI TOT CE ISI DORESC.NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI

FETELOR AZI
ce mandra sunt de mine azi i-am cumparat lu bebe primele hainute.Sunt atat de micute de nu imi vine sa cred ca exista fiinte asa mici.Mie tare drag de ele dar asta e doar inceputu.
A vazut cineva stirea de pe pro tv parca cu bebitu care sa nascut ieri in nu stiu ce oras?Un urias de bebita care cantareste 6 kg va da-ti seama sa se nasca cu 6 kg?si este al 13 copil in familie.Eu am ramas blocata.La si aratat,arata ca un copil de cateva luni bune.uau
Serj spune:
buna la burticute!!!
in primul rand 
la sarbatorite si multa sanatate, nastere usoara si bb-i sanatosi!!!!!
azi am fost la control si avem vesti bune.in primul rand a crescut bine, avem 2200kg, si medicul s-a declarat multumit, am inceput prima monitorare (este un fel de EEG la bb.) si totul este ok, obstetrica mi-a spus ca nu sunt contractii iar ce simt eu ca se intareste este bb. care a coborat destul de jos. de acum pana la nastere vom face in fiecare sapt. acest control.
se pare ca vom ajunge la 38 sapt. pt. ca peste 2 sapt. voi inceta cu injectiile. sunt bucuroasa pt. ca acum 7 luni nici nu indrazne-am sa sper ca vom ajunge pana aici...
catrinel Ambra este bine si miscareata tare. multumesc de intrebare. sa stii ca si eu cand ies mi se leaga cate ceva de maini, asa ca am decis sa nu mai ies. are deja paltonas pt. urmatoarea iarna!! abia astept momentul, poate, poate se hotaraste singurica? daca tot stam pana la 38 sapt.
ma bucur ca-ti place numele, Sergio spune deja la toata lumea ca pe surioara lui o cheama Ambra
kim si eu am pus la patut acea bordura, care are 3 parti, normal se pune in laterale si la cap nu? eu am inceput de la cap si restul de 2 pana se termina patutul, pt. ca asa cum sunt facute nu se vede copilul daca patul este langa al nostru, si atunci ca sa ma simt linistita si sa-l vad am pus doar pe partea care vine la perete. sper ca am reusit sa ma explic, oricum cred ca functioneaza mult si instinctul de mama. eu si acum ma trezesc noaptea sa-l invelesc, si de multe ori visez ca ma cheama, si culmea in acel moment este dezvelit.
iar experienta, vine si ea... din pacate se invata mult din greseli. ciuf tare baietelul tau!!!
al meu ne spune mereu sa fim atenti sa nu facem accident. "mergi mai incet, stai atent etc.... precoce copiii astia.
cu acel sindrom, si eu am fost obsedata pana am cazut efectiv psihic.
polixeni au dreptate fetele, sunt babisme cu infasatul. nici eu nu l-am infasat (aici nici nu se mai concepe asa ceva) iar baietelul meu are picioarele drepte.
laura ioana nu stiu ce examene sa-ti spun, dar se fac destule si in sapt. 36, inclusiv acel toxotest daca nu este imunizat. se mai face si EEG tot in sapt. 36. apoi mai ramane din nou urina in sapt. 38.
pupici la toate si week-end placut, iar cine a intrat deja in concediu sa se odihneasca cat mai mult acum ca dupa...

cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
kimsa stii ca nu am nimic cu tine, dimpotriva, acum am vazut mai bine ce ai tu.... perna mi se pare mai mult de pus in jurul gatului? cealalta care este in punga este alta? este lunga si foarte maleabila, nu? de fapt desenul asa arata, cred ca asta este.
iar ce ai pus in jurul patutului este altfel decat ce am eu. la tine este ca un fel de banda care inconjoara patul? oricum sunt de folos mai mult iarna, vara eu le scot ca se aduna prea mult praf.
pupici si gata.... nu mai spun nimic!
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta