Mamici de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Kehleyr, zici ca daca nu a zis nimeni nimic de pliul nucal nu sunt probleme? adica mergem pe principiul "no news is good news"? ca acum m-am ingrijorat si eu,ca tot ziceti voi de pliul nucal...in fine, o sa il intreb si eu luni pe dr...

Pai nu de aia faci ecografie? Eu ma uit intotdeauna pe ce scrie ecografistul acolo la rezultate, la urma urmei doctorita ginecolog pe alea le vede, si daca acolo scrie normal, inseamna ca e normal, nu?

Apropo de dulciuri, nu treceti pe "La bucatarie" ca eu am facut greseala sa intru la "Deserturile Nataliei" si acum salivez dupa retetele de acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Iaca, hop si eu!
NU ma laud cu nimic.Doar ca mi-e sooomn!!!!E drept ca nu mi se trage de la sarcina ci de la uitatul la film pana tarziu dar....
De la o vreme, in fiecare seara dupa ce culcam cupilul ne uitam la cate un film (luat de pe net).Uneori (in 80% din cazuri) adorm pe canapea.Alteori stau ca nebuna pana la 1-2 si dimineata sunt zombi.
Burtica mea se face din ce in ce mai mare si ma intreb ce-or zice astia de la serviciu de mine (or zice ca mananc ca sparta si beau bere non- stop!)- cum va spuneam nu stie decat seful cel mare si nu cred ca l-ea spus celorlalti.
Eu m-am cantarit aseara si am vazut un surplus de 3 kg dar nu e relevant pt. ca al meu cantar zice valori dupa pofta inimii si nu-s sigura nici ca valoarea de la inceput era cea exacta.

Sunt emotionata tare ca m-am hotarat sa dau piticul la gradinita si as vrea sa inceapa de la 1 februarie.Am una aproape de mine.De acum insa voi incepe sa ma stresez cu bolile (mai mult pt. mine decat pt. Radu)si in special cu pacatoasa de rubeola.

Eu fac ecografia morfologica prin saptamana 19 si pana atunci nu stiu daca mai ajung la vreun ecograf.Eu simt ca totul e bine si nu cred ca ma duc nici la triplu test,nici la alte investigatii.Am uneori usoare sentimente de vinovatie dar zau ca-s asa linistitaa..(La sarcina trecuta eram paranoica rau!).

Si eu voi naste la Municipal si chiar daca e problema cu virusii, stafilococii, streptococii sau ce-s aia sper ca se va remedia pana la vara .Oricum il voi intreba pe doctorul meu cat mai curand ce stie de asta.

Acum va pup si ma duc sa ma sacrific pe altarul slujbei ( mama ei !!!) si sa suport cu stoicism cele 3 ore care mi-au mai ramas de stat aici.VREAU ACASAAAAA!!!!!

Irinuca 15+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

am inteles acum. inseamna ca tot atunci mi se activeaza si PM?
ca am incercat sa il activez si nu am gasit solutia...inca
mamaluidavid tare de tot faza cu funduletul.
al meu sot are alta problema - ma vede foarte frumoasa desi se vede ca m-am cam umflat si sunt rotunjoara. el zice ca nu m-am ingrasat deloc si ca sunt frumusica
asa da....dar sa vedem pana cand o sa i se mai para.
bebe-ul meu o sa ne arate sexul pe 1.02 cand mergem la dr iosup pentru eco moroflogica. sper sa fie totul ok si fetita
.
si daca e baietel sa ma scuze ca mami o sa se bucure oricum foooooarte mult. sanatos sa fie...bebele

kehleyr nu cred ca sunteti stresate ci doar informate..ce crezi ca acum cand stiu nu o sa casc ochii bine kla aceste analize?????
sa ma vezi ce de intrebari o sa am pt dr iosup
voi cat v-ati ingrasat pana acum?

13+ si 2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Citind atate mesaje sccrise de voi am impresia ca mergeti foarte des la doctor si ca faceti foarte multe analize si incep sa ma ingrijorez de faptul ca eu nu, si ca s-ar putea sa ratez anumite momente ale sarcinii in care ar fi trebuit sa fac cine stie ce analiza.
Am fost si eu azi la medicul de familie, fiindca ginecologul nu mi-a dat sa-mi fac niciun fel de analize. In final medicul d familie mi-a dat sa-mi fac urm. analize: VSH, Hemoleucograma , glicemie, colesterol, Ca, Mg, VDRL, HIV , Ex de urina + sedimente. Mie mi separea ca voi ati facut mult mult mai multe. Celelalte v-au fost prescrise de medicul ginecolog? Eu la ginecolog mai merg doar la sf. lunii. mentionez ca sunt in saptamana 10 (sau 12 de la data UM, ca inca nu m-am dumirit pe care trebuie sa o spun.) Citeam depre traslucenta nucala de la 11-12 saptamani...deci numai bine o prind data viitoare cand merg la ecograf cred. trebuie sa fie un aparat mai performant sau se masoara pur si simplu in timpul unei ecografii normale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maslinuta spune:

Servus fetelor,

Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine ca nu prea scriu prea des, insa va citesc in fiecare zi.
Eu, astazi (peste vreo 5 ore) merg la eco generala + masurarea pliului nucal si am niste emotii! Tineti-mi va rog pumnii! Tot astazi o sa fac si analizele de sange. Cum zicea si Kehleyr pe aici in Canada, dr nu se prea streseaza si in general iti fac doar o singura eco la 19 sapt. Dar eu intru un pic in grupa cu risc si mi-au mai facut una la 6 sapt cand am inceput sa sangerez. Sper din toata inima sa fie bine azi! Mi se pare ca sarcina asta sunt mult prea stresata ca atunci cand il aveam pe David in burtica! Voi credeti ca as putea sa simt bebe-ul de la 12 sapt? Mie chiar mi se pare ca-l simt!

Lia 12saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Irinuca, ! Ti-am vazut mandretea de baiat in albumul tau, ce scump e ! O sa trebuiasca sa-mi pazesc fata cu asa baietzi frumosi ! Am vazut ca l-ai pus pe Raducu in cada mare, de la ce varsta ? Ca si mie mi-ar place sa o invatza pe fimea sa fie o balacita, ca mami.

Miky 16+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna ma primiti si pe mine in clubul vostru???
Va citesc cam de multisor, ma confrunt cu aceleasi probleme ca ale voastre , dar din varii motive nu mi-am luat inima in dinti sa va scriu.
Cred ca seara oricat de obosita as fi fost tot citeam ce se mai petrece pe aici...apoi ma linisteam zicandu-mi in gand:"deci asa trebuie sa fie " sau "si la mine e la fel". Dupa cum v-ati dat seama sunt la prima sarcina si sunt cam in pom cu tot ceea ce tine de sarcina si nastere, dar zi de zi descopar ca din "aeriana" devin si eu "constienta", daca e posibil asa ceva. Am 29 de ani si locuiesc in Timisoara.
Sunt in 15 saptamani, dupa medic, in 14 dupa calcule si habar nu am cand am DPN ca dr. mi-a tras un zambet de zile mari cand l-am intrebat de ziua cea mare si m-a lasat in aer (dar tot il bat la cap pana aflu). Se pare ca am ramas mai tarziu insarcinata , mult dupa ovulatie si de-asta nu stiu sau nu-mi dau seama cand trebuie sa fie evenimentul.UM =6.10.2005---in cazul asta poate ma ajutati voi vreuna, care stiti ce si cum se calculeaza.
In rest, la mine colul este inchis, mai am din cand in cand porbleme cu durerile din cauza oboselii dar ma relaxez si trece.Am un optimism de zile mari, cred ca de la hormoni
Acum inchei , ca m-am intiiiiiinsss...si promit ca o sa mai scriu.
V-am pupat si sa sarcina usoara in continuare!

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna fetelor,

Sunt pe fuga,vroiam sa va spun ca sunt bine,doar ca am f multa treaba la servici,sunt f obosita,am inceput si sesiunea,maine am examen,nu stiu ce voi face pt ca nu am apucat sa invat mare lucru din cauza serviciului,aici e nebunie totala,nu stiu de ce,sper de sapt viitoare sa se linisteasca totul pt ca dc nu,nu stiu cat mai rezist,mi-e somn de mor,insa tb sa fiu fresh sa mai pot citi ceva in seara asta.Luni ma duc la eco,promit sa-mi fac timp marti sa intru sa va spun ce e,sper sa-mi zica,adica sa se vada.....

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi....abia astept sa intru din nou mai des.....

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Assa bine ai venit printre noi, cred ca esti singura fata din Timisoara, la ce doctor mergi? Cu calculele si eu stau prost, prima data m-am speriat ca mi-a zis ca e prea mic apoi a spus ca este din cauza ca poate am ramas mai tirziu iar acuma este ok.Nici acum nu stiu care este virsta exacta, cind ma intreaba cineva spun 3 luni dar bebelu este mai mic.Asa ca...

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Assa, bine ai venit ! Ai intrat a 75 a pe listutza noastra. Iti doresc sa ai sarcina frumoasa, nastere usoara si un bebe mancacios si sanatos! Dupa UM azi ai 15 saptamani si 1 zi, si DPN pe 13 iulie 2006. Asa te trec pe listutza deocamdata. Sa-mi spui si data ta de nastere si numele medicului si al maternitatzii unde o sa nasti.

Maslinutza, iti tinem pumnii pentru eco! Eu cred ca poti sa simti bebele la 12 saptamani.

Chiara.2005, noi vorbim in saptamani de la UM, doctorii la fel, analizele se fac in functie de varsta de la UM si varsta de la US(ultrasound, ecograf).

Adelapop, gravidutzele au o frumusetze a lor, radiaza, cred ca sotzul tau vede asta. Eu m-am ingrasat 4 kg pana acum.

Madacristina, bafta maine la examen. Tinem pumnii.

Nu plec maine la Paris, asa ca ne mai auzim si saptamana viitoare. Va pup pe toate, sa avetzi un weekend super fain, eu ma duc la munte.

Miky 16+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput