Copilasi de nov-dec 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 8
bits spune:
maii de mult ma tin sa va intreb:ai vostrii se invartesc pana cad pe jos?il cert dar el e in culmea fericirii si asa ma face si pe mine sa rad,asa ca numai de frica nu-mi va sti.
ispravile facute astazi:1.zeama de cafea improscata pe un covor alb.2.biscuiti trantiti de jos si zdrobiti cu piciorul.3.a scris cu rujul draperiile din living.asa ca acum stau si spal caci numai cand doarme el pot sa fac si eu prin casa una alta.chiar daca ma culc la 2
gata ma duc sa fac o baitza si apoi sper sa pot vedea si eu pozele Danei.
octy,KEN(1nov 2004)
aime spune:
S-o luam in ordine inversa:
Bits, sotul meu i-a facut dintr-o cutie imensa (de pe la servici, primita cu niste aparatura de laborator) o casuta lui Vladut, cu usita...acoperis detasabil
, captusita cu scartz...si copilu' a fost f incantat, o vreme (drept ptr care i-am dat pontul Danei), acum...cand ne hotarasem s-o imbracam in tapet si s-o "finisam", nu prea mai prezinta interes, desi e plina de jucarii...sta ce sta...dar iese repede. O sa pun si poze in curand.
Eveline, noi dormim cu perna cam de pe la 5-6 luni, nici numai stiu. I-am luat una de la un raion de copii, moale (care se muleaza f bine) si lata cat patutul...din acelea mici, cadea mereu de pe ea.
Si al meu doarme dezvelit...da dezvelit...nu suporta nimic...si are pilota, paturici, saci de dormit...neah
.Si eu am admirat-o pe Iris ce frumos statea invelita. Vladut nuami la inceput cand e somnul profnd doarme asa, apoi....gata, arunca cu picioarele. Si chestia asta, a facut-o de mic-mic...cum simtea ceva...arunca din piciorele. O sa mai incercam...desi asta noapte am reusit sa-l invelesc si asa bine se invaluise in pilota ca a asa a dormit
.
Roxana, hai pune poze si de la incaierari 
...ca nu te credem.... ![]()
Miha e un pas inainte...bravo...da nu-i scoate de tot, lasa-i macar noaptea bucuria...Vladut asa a renuntat, singur, intai la suptul de zi, apoi la cel de noapte, a ramas doar dimineata devreme...intr-o zi n-a mai vrut...si gata...bafta multa...(PS:nu mi-ai zis stii unde e parcul de care vorbeam?)
aime si
Vladimir, 1an+
danette spune:
Carmen, nu doarme Irtis asa cumintica decat max. 4-5 ore... apoi incepe foiala si se dezveleste...
Eveline, nu i-am pus perna decat langa capsor, asa ii place ei sa simta ceva in apropierea obrazului ![]()
Eu i-am dat de foarte putine ori miere si in cantitati mici. Nu s-a intamplat nimic.
Nu stiu cum se face ca are aerul asta serios in poze, fiindca ea este o haioasa de felul ei... e genul care se hlizeste mereu!
si e pusa pe rautati... nu-i deloc asa cuminte cum pare.
Dar, realitatea este ca-i plac foarte mult cartile si imaginile, uneori se uita cu mare interes si la reviste de-ale mele!
Sper sa nu-i placa cartile atat de mult incat sa devina bibliotecara
.... da' la cat e de activa... mici sanse sa se posteze pe-un scaun mai mult de cateva min.!
Si fetelor, multumim de aprecieri!
ici
Hai ca-i tare de tot Kenzolino... sa picteze cu ruj draperiile 
Si noi am avut treaba mare azi... a desirat toata hartia igienica prin casa pana am pus eu pozele pe net.
Am invatat si eu ceva: cand e liniste este defapt actiune!
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!
aime spune:
quote:
Originally posted by eveline
Si inca ceva: voi dati miere la cei mici?
Si eu i-am dat de vreo 3 ori pana acum, o data i-am muiat suzeta (cam pe la Craciun, cand copilu a primit 3kg de la niste prieteni apicultori) si mi-o dadea sa i-o mai ung
mariussimiuc spune:
Aime,exact,exact nu stiu unde este.Stiu unde este scoala,dar parculetul nu stiu.Noi stam mai spre rond,nu prea mergem pe partea aceea.
pentru incurajari.
Bits,da semeni foarte bine cu prietena mea.Parca ati fi surori.
E super tare faza cu pictatul draperiilor.Dar daca as fi in locul tau nu cred ca as mai spune asta!
Eu i-am pus lui Robert o perna,ingusta(ca inaltime sau grosime,nu stiu cum sa zic exact) si mai lata.Si doarme foarte bine.De multe ori vine si se cuibareste pe perna mea,deci am dedus eu ca-i place.:)
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
roserb spune:
quote:
Originally posted by danette
Am invatat si eu ceva: cand e liniste este defapt actiune!
ABSOLUT CORECT!
Acum vreun an cand era liniste, si Bianca singura in camera ei, sigur acolo se petrecea ceva necurat. Acum cand e singura si linistita, e semn ca face ceva ce-i place
Apropo de busituri, alaltaieri Mihnea a cazut cu obrazul fix in coltul unui scaun, asa ca acum este fericitul posesor al unei bube in coltul gurii! Altfel nu s-a prea lovit tare pana acum, bat in lemn, dar stam numai cu ochii pe el, ca -i tare "explorator" si alpinist.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
servusache fetele!
Adriana, da, eu ii mai dau albus lu David, in special in budincutze , dar pun cam jumate de ou...Dar ou fiert nu mai vrea sa manance deloc...
Of, mie mi-au spus majoritatea medicilor ca iarna se accentueaza dermatita, si se pare ca asa este. Nici David nu a fost ok in ultimul timp..dar tratam cu elidel si homeo. Sunt f atenta la ce ii dau sa pape si cam atat, mai mult de atat nu mai stiu...Sa vina primavara aia odata!
A, eu i-am dat sapt trecuta peste, pt prima data, si am avut niste emotii, dar se pare ca a fost ok . Dar nu intentzionez sa ii dau prea des.
si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"
azi am fost si eu cu el la medic si mi-a zis la fel. maine merg cu el ...si cu bianca
...sa le faca niste analize...mi-e groaza, pana acum am fost doar cu cate unul
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
diana2004 spune:
Buna fetelor ,mi-am adus baiatul acasa ,ce s-a mai bucurat ,toata ziua se tine dupa noi prin casa de teama sa nu-l lasam iar cu bunica (lucru pe care oricum il facem cind plecam la servici ).
Mai Andreap,ce ai avut cu Mariuca de te-ai apucat sa o capresti ? Daca te plictiseai nu era mai bine sa speli faianta ?
Azi m-a apucat talentul de bucatareasa i-am facut si eu budinca de mere lui Andrei :a mincat 5 lingurite si a scuipat apoi cit colo .Viovio ,consoleaza-te cu gindul ca nu esti singura mamica ranita in amorul de gospodina .In schimb m-am bucurat ca pe la ora 19 i s-a facut Andreiucului foame si a venit sa ma ia de mina si a stiut sa-mi zica pa-pa !Mai am putin si scap de dilema :de ce o plinge ,ce vrea oare ???
Adriana ,sanatate la gemenasi !
Cam astea au fost vestile noastre ,va
de noapte buna
carmen spune:
Eveline, Daria nu doarme pe perna decat daca tuseste si o pus asa ca sa fie putin mai sus capul sa o ajute. In rest nu. Nici pe ANa nu am obisnuit-o cu perna. Acum are ea pernuta ei dar e aproape plana si o foloseste mai mult pentru ca ii place sa aiba si ea perna ei. Miere de albine ii pun in ceai daca ii pun si lamaie ca nu ii prea place.
Danette si eu eram la calculator intr-o zi si Daria f cuminte a scos toate servetelele umede dintu-un pachet abia inceput de PAMPERS si le-a pus la uscat prin casa. Recunosc ca nu putem concura cu albastru de metil varsat de Ana si nici cu draperiile colorate de Ken.![]()
Tocmai m-am uitat pe internet la vreme si la Suceava scria: temp very low -22 C; REAL FEEL -33 C
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

si