Copilasi de nov-dec 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Ce se intampla azi pe aici cu atata liniste?
Monica, Felis, Ele, Aime?
Cineva?

si eu ma intrebam ce-i cu linistea asta...eu is pe aici, da' am zis sa nu plictisesc lumea

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bau!!
CRISTINA, am vazut poze de la nunta ta, ai fost o mireasa superba!!! nu am putut sa nu remarc si sa nu ma surprinda in mod placut, dragostea pe care ti-o poarta sotul tau!! cred ca in fiecare poza, si probabil si in fiecare zi, te ia in brate si te tine strans la pieptul lui!! frumos, sa o tineti tot asa!! dulcica foc galushca ta Alexia!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Miha, nici tu n-ai inceput intarcatul? Si tu ai dureri de cap cand te gandesti cum va fi? Eu eram hotarata sa mai astept cateva luni, dar azi noapte s-a trezit de trei ori in doua ore. Se tot foia in patut si incepea miorlaiala.l-am luat cu noi in pat, si tot s-a mai trezit de vreo doua ori pana dimineata. Inca mai rabd cu stoicism, ca parca n-as rezista crizelor de plans, pana-l intarc, mai ales noaptea. Nici nu am unde sa-l las pentru o perioada, sotul nu ma poate ajuta ca are nevoie de odihna (parca eu nu?!)iar Vlad avandu-ma zi si noapte langa el, normal ca nu vrea sa renunte la san.

Nici eu nu am inceput cu intarcarea.Am inceput doar sa ma gandesc serios la asta.Nu stiu insa si cand voi trece la fapte.Doritori care sa mi-l ia in "custodie" un week-end sunt slava Domnului,numai ca nu prea ma lasa pe mine inima sa nu-l vad 3 zile!!!!?????!!!!! Si daca nu uita de tzitzi in astea 3 zile ce ma fac?Motive sa tot aman sunt cu duiumul dar o data si o data tot trebuie luat taurul de coarne!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea fetelor, am reusit sa citesc tot dar acum mooor de somn...va dau cate un si va urez noapte buna.

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

woww da slaba miscarea fetelor in ultimile 2 zile!am citit din urma si ma asteptam sa gasesc ceva mai mult la noul capitol.

Otilia noi mai asteptam putin (cam pe la sfarsitul anului) ca sa ma pot intelege cu KEN cat de cat caci alfel o sa-mi fie tare greu.cat despre fetitza eu vreau dar sotul meu vrea tot baiat dar la urma urmei ce-o vrea D-zeu e bine primit,numai sanatos(a)sa fie!

DANA uite ca am reusit sa pun ceva poze in albumhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/octyb/album?.dir=cb15&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

fetele puteti sa preparati reteta pe care v-a dat-o Jasmine cu diverse ingrediente:carne+orez fiert,paste+carne,cartof fiert+broccoli,spanac fiet+cartof fiert+morcov fiert.eu asa ii dau lui Ken.

avem acum 4 maselute una iesita bine bine iar celelalte doar cu un colt.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by eveline

Si am mai observat ceva, poate este cazul si la voi: o parte din timp bianca nu a vrut sa mearga decat daca se tinea de ceva (mobila, pereti) sau intindea mana sa io iei de mana...daca nu i-o dadeai acolo ramanea unde se terminase peretele sau incepea sa planga. Ei, intr-o zi am luat-o de manuta si incet i-am tras manuta dintr-a mea si i-am dat in loc o papusica mai mare (ulterior am incercat cu alte obiecte) si ea a strans-o tare cu ambele maini si a inceput sa mearga singurica....in mintea ei se tine de acel obiect si nu cade....taaare dulce a fost dar si tare prostuta mai eiubita!
Va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Eveline,mama povesteste ceva asemanator...despre mine.
Adica...imi povestea ca imi dadea un cordon.De un capat tineam eu si de un capat ea.Cica fara cordon...nu voiam...
CU Bya n-am facut asa.Ea parca a inceput dintr-o data.Exact cind incepusem sa-mi fac probleme ca..."sigur ceva nu e in regula".

Cit priveste intarcatul...fetelor...Miha,Mona,cind va hotariti sa-mi spuneti si mie.Poate reusesc si eu.Nu de alta dar,daca astept sa se sature bya de titzi...o intarc la 5 ani.
Eu ma hotarasc in fiecare zi...dar cind o vad cum trage de mine,si i se rostogolesc pe obrajorii lacrimii mari...nu rezist.

Aaaaaaaaaaaa...
Si am uitat....
Bunadimineata,fetelor!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna dimineata !
Bits ,m-am indragostit de Ken ,e asa de dulce ca-mi vine sa-l maninc dar sinteti cam departe !M-am mai inspirat din jucariile lui ,din pacate noi stam la bloc si am putin spatiu .
AMR 1 zi si-l aduc pe seful mic acasa de la bunici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza,
bitsule am vazut pozele cu ken...nu-l mai vazusem de muuuult...ce a crescut...e cretzulin si frumushel...si ce activitate intensa are...deseneaza, bate la tobe, merge pe bicicleta...pozele cu "papa" la ratze imi amintesc de mine si de alex la praga cand mergeam in fiecare zi pe podul cu sfinti fie ploaie fie vant sa dam sa pape la ratze...ca altfelbaiatul
ma tot minunez cand vad in pozele voastre obiecte puse la nivelul copilashilor...nu le trag pe jos? ruxi inca este la faza cand daca prinde ceva trage tot
va pup pe toate si pe copilashi si va doresc we placut si linistit

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Eu astazi sau mai precis asta-noate,m-am hotarat DIN NOU sa-l intarc pe Robert.Sa vad pana cand ma tine!
Am mai apucat sa vad si eu niste pozici,ca merge internetul...cu caruta!Niste minunatii de copilasi!
Fetelor,va pup si va urez un week-end super!La noi a nins putintel si vreau sa iesim la plimbare,numai ca e cam frig si LUMEA a sarit cu gura pe mine sa nu fac asta! Sper sa nu fac o prostie,dar io tot il scot!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

salutare si de la noi!

Miha, e drept ca-i cam frig-frig pe la noi. Eu am iesit ieri pana la posta si scartaia zapada sub cizme, iar nasul se lipea de ger...acu' daca tot vrei sa-l scoti...nu-l tine mult... Si mult succesc la intarcat

Noi az-noapte iar am fost somnambuli..asta e...dupa ce se foieste de-mi sare mie somnul (asta pe la 12.30, asa...) se culca, bine mersi...si eu cu okii pe pereti ...apoi cand sa adorm si eu pe la 2...vrea lapte...el bea si se culca...eu iau pauza......da' cand dimineata il vezi ridicandu-se din patut si primul cuvant spus este MA-MA....mori dupa el, il pupacesc de-l usuc puiul meu mic.

Daniela_sb de mult vreau sa-ti spun ca ti-am vazut toate, dat toate pozele (mai vazusem mai demult, dar acum...nu m-am putut opri sa nu le vad pe toate) si sunt extraordinare...cele de la zapada...toate...toate...imi place de Danutz ca e un falcosila cand serios, cand viclean, cand smecher zambaretz. F mult imi place poza de la geam , unde admira capitala..si cele cu tati alb-negru...de prezentare nu mai zic

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput