Clubul nurorilor (8)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diadanielaquote:
Originally posted by a.cicel
annitha_cl da' soacra ta singura nu se poate gndi ca trebuie spalate vasele? Si apoi chiar nu inteleg faza cu 6 craticioare cand ea a aincalzit doua feluri de mancare. Nu putea folosi acelasi vas in care a incalzit o data pt a reincalzi mancarea? navy]
Ba putea folosi acelasi vas,da'de ce sa nu o enerveze daca poate.
Scarboasa!
[navy]Ai dreptate. La asta nu m-am gandit.
![](gravida.gif)
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
Mai,dar ce putine nurori am ramas pe metereze. Sunt total nemultumita!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
camelia72 spune:
Dana,probabil am reusit sa mai imblanzim scorpiile!
A mea habar nu am ce mai face,o fi iesit din spital,sau o fi dat coltu'?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
a.cicel spune:
Dana si eu ma plang ca raman singura pe aici.
Cami, chiar asa...soacra ta...? Poate pregateste in liniste alta "bomba" cu care sa va scoata din sarite pe o perioada lunga. Mai ales ca nu ai vizitat-o.10+
POZE
cherry22 spune:
Neata, fetele!
Da, cam slaba miscarea cu soacrele. S-or fi cumintit?
Am fost ieri, in trecere, pe la socrela, tot acritura si prefacuta. Se vede ca nu ma inghite; pana acum masca foarte bine asta, dar, nu mai poate. Si nici eu M-am facut a dracului
Anitha-bine ca ai pus-o la punct pe socrosenie, ea crede ca tu esti sluga sau ce? Fii tare si nu o lasa sa te scoata din minti
Andreea-nici eu nu prea am de lucru la job; nu ma vait, dar parca s vrea sa fac mai mult decat ceea ce fac acum. Cum te simti, ce face bb?
va pupez
annitha_cl spune:
Mai fetele, daca nu as sta in casa ei ce i-as mai zice eu.... (am si un pic de sange de olteanca). Daca as avea casa mea, soacra mea ar veni la mine doar cand as invita-o eu adica NICIODATA. Mai are o chestie care ma scoate din minti si anume, de cate ori ii povestesc sotului meu ca Andrei imi da semne de afectiune si ca eu cred ca s-a atasat de mine, poate chiar ma iubeste, si soacra mea se afla langa noi (intamplator) ea mereu comenteaza, mereu imi spune ca face lucrurile acelea doar pentru ca ii este dor de mama lui naturala, niciodata nu spune ca poate chiar s-a apropiat de mine. Mereu ii spunea sotului meu ca lui Andrei ii este frica de mine si ca nu-i place sa stea cu mine si la inceput el o credea putin pana cand a auzit-o cum il invata pe Andrei sa nu ma asculte si sa nu ma iubeasca ca eu nu sunt mama lui si multe altele.....
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreea-nici eu nu prea am de lucru la job; nu ma vait, dar parca s vrea sa fac mai mult decat ceea ce fac acum. Cum te simti, ce face bb?
Eu sunt OK. Ieri m-am durut insa ficatul rau de tot. Sper ca si BB e OK, ca nu am mai fost la dr. Si pana inainte de nunta nici nu cred ca mai ajung. Asa ca astept inca 4 saptamani si cateva zile...Asta in cazul in care nu intervine ceva neprevazut si trebuie sa merg mai repede.
In rest...cu pregatirile pt nunta...ca am intrat in linie dreapta.
![](gravida.gif)
POZE
diadaniela spune:
Asa mai fetelor,vad ca a inceput sa miste ceva!
Camelia,daca era de rau aflai pana acum,deci n-ai scapat.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by annitha_cl
Mai fetele, daca nu as sta in casa ei ce i-as mai zice eu.... (am si un pic de sange de olteanca). Daca as avea casa mea, soacra mea ar veni la mine doar cand as invita-o eu adica NICIODATA. Mai are o chestie care ma scoate din minti si anume, de cate ori ii povestesc sotului meu ca Andrei imi da semne de afectiune si ca eu cred ca s-a atasat de mine, poate chiar ma iubeste, si soacra mea se afla langa noi (intamplator) ea mereu comenteaza, mereu imi spune ca face lucrurile acelea doar pentru ca ii este dor de mama lui naturala, niciodata nu spune ca poate chiar s-a apropiat de mine. Mereu ii spunea sotului meu ca lui Andrei ii este frica de mine si ca nu-i place sa stea cu mine si la inceput el o credea putin pana cand a auzit-o cum il invata pe Andrei sa nu ma asculte si sa nu ma iubeasca ca eu nu sunt mama lui si multe altele.....
Cum poate soacra ta sa intoarca copilul impotriva ta? E cea mai mare prostie pe care am auzit-o. In loc sa se bucure ca acel copil are parte de o mama,chiar daca nu e naturala, dar care vrea sa fie langa el...ea il starneste impotriva ta. Si iubi are un baiat dintr-o casnicie anterioara, dar la noi situatia e putin diferita. Mama luiu l-a starnit impotriva mea, si de aceea relatia dintre noi nu e foarte....calduroasa, ca sa zic asa. Dar soacra a incercat sa il faca sa inteleaga ca eu nu ii vreau raul si multe alte chestii de genul asta.
![](gravida.gif)
POZE
diadaniela spune:
Bey,Annita,dar soacra-ta e chiar scarboasa.In lac sa fie fericita ca te purti asa bine cu nepota-su ,ea face chestii d'astea de cretina.De javre de astea sa ne fereasca Dumnezeu ,ca astea sunt in stare sa le faca rau si celor de acelasi sange cu ele,doar,doar o suferi nora. Doamne fereste!
Dana