Calcaie crapate!!
Buna,
de vreo 5 luni au inceput sa mi se usuce talpile picioarelor ca in final sa ajung sa am niste calcai crapate ca la 80 de ani; zici ca stau cu ele numai in pamant. Ce sa fac!?
Multumesc
Raspunsuri
crista-s spune:
Crema de galbenele. Dupa baie ungi toata talpa picioarului si calciul cu crema de galbenele si apoi iti pui o soseta - de preferat de prosop.
Dar poate ar tb mai intii sa treci pe la dermatolog, s-ar putea sa fie o problema mai serioasa.
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
michelle7 spune:
subscriu.
ca o completare, inainte sa aplici crema e bine sa folosesti pila pt calcaie.
baicualina spune:
Scumpa
eu folosesc crema de la Farmec pentru calcaie cu extract de musetel, cu acid glicolic si vit A
Alina mamica de
Diana4luni
Victoria spune:
Si eu am patit la fel, mi-e curs chiar si sange din crapaturi, e groaznic.
Eu am o groaza de creme pentru calcaie, pana la urma insa cea mai buna mi-a fost crema de calcaie de la Hemel, cu miere - mi-a recomandat-o chiar o colega de forum, si de care sunt f. multumita,am mai comandat si a 2-a oara.
Daca te intereseaza, da-mi un PM si iti dau linkul de unde poti comanda si ti le trimite acasa - eu mi-am luat mai multe chestii de la ei.
V
veni, vidi, Victorie!
Deanny spune:
Si eu tot crema de galbenele sau crema de la Farmec de care zice Alina. Alifia de galbenele o folosesc si pentru buze crapate, e singurul remediu eficient la mine.
cait spune:
Ei folosesc crema de calcaie de la AVON la mine a fost singura care a avut efect.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
moana spune:
si io avusei problema asta. dupa ce am nascut. si imi curgea si sange...puah
crema de galbenele-ma dadeam de vreo 2-3 ori pe zi si am scapat. acu' nu mai tin minte de la ce firma. ci doar ca era ceva foarte unsuros.
oana
Loma spune:
la mine nu prea au functionat cremele peste nenorocitele mele de crapaturi, singura solutie a fost sa-mi rad "copitele" bine de tot, cu o lama care se gaseste la farmacie si e speciala de calcaie, mi le-am facut ca de bebe si apoi mi-a fost mult mai usor sa le intretin cu creme.
Loma
ps sora-mea cica isi pune niste jumatati de lamai mai stoarse dar nu de tot, la calcaie si dormea o noapte cu picioarele in pungi,
ea a fost super incantata, dar pe mine nu prea ma incanta ideea cu pungi in picioare ![]()
eve44 spune:
Mie mi-a recomandat tipa de la pedichiura vitamina A ,care este f uleioasa.La mine a functionat corect.
Eve
mitumac spune:
Si eu folosesc crema speciala...cu rezultate...e vorba de Balsam pt calcaie de la TransvitalCosmetics Cluj
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872