Voi ati ierta?
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
miria_cristina spune:
Eu nu as putea ierta!
Si asta pentru ca nu as mai putea niciodata sa uit ce mi-a zis. M-as simti inselata, dezamagita, frustrata si cu sigurantza orgolioasa, mai cu seama in cazul tau, unde e vorba de un barbat.
Si daca as incerca sa mai stau cu el nu as mai fi la fel. Ba, m-as chinui mai mult si i-as da, tot lui, satisfactia, ca daca ne despartim e din vina mea, ca doar el "a fost sincer", nu?
Numai ideea ca s-a purtat cu o alta persoana, indiferent cine, si una luata de pe centura, cum se poarta in intimitate cu mine, m-ar face sa ma uit la el ca la un om mic si mi-ar fi scarba!
Plus ca eu m-as simti ingradita sa-mi mai manifest sentimentele si sa ma simt libera si fericita in casa mea. Cum sa ma mai rasfat, pentru cine sa mai pregatesc masa, de ce sa ma alint, cui sa-i mai zic ca-l iubesc, langa cine sa ma mai lipesc noaptea sau pe cine sa mai doresc???
Nu!
Categoric, nu!!!!
Multe compromisuri facem in viata, dar asta n-ar mai fi compromis, ar insemna sa renunta la linistea si fericirea mea!
Iar Dumnezeu ne-a lasat sa fim fericiti si sa ne traim viata frumos. Tot ce ne provoaca suferinta ar trebui indepartat cum inlaturi o boala!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tamama spune:
draga mea.parerea mea este ca tot ce-ai facut ai facut ca nu-l iubesti.din experienta mea iti pot spune un singur lucru.NICIODATA NU VA UITA.la mine au trecu 5 ani decand s-a intamplat si nu trece zi sa nu imi aduc aminte.tot ca tine imi spune si el.ca ma iubeste ca a fost o ratacire ca ce ar fi viata lui fara mine.nu-l cred si nu am sa-l cred niciodata.pot sa-ti mai spun un singur lucru.de cate ori iese pe usa ma intreb daca se duce intradevar acolo unde spune.mi-am pierdut total increderea in el.nu ai idee ce inseamna sa traiesti langa un om care nu mai are incredere in tine.
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by tamama
draga mea.parerea mea este ca tot ce-ai facut ai facut ca nu-l iubesti.din experienta mea iti pot spune un singur lucru.NICIODATA NU VA UITA.la mine au trecu 5 ani decand s-a intamplat si nu trece zi sa nu imi aduc aminte.tot ca tine imi spune si el.ca ma iubeste ca a fost o ratacire ca ce ar fi viata lui fara mine.nu-l cred si nu am sa-l cred niciodata.pot sa-ti mai spun un singur lucru.de cate ori iese pe usa ma intreb daca se duce intradevar acolo unde spune.mi-am pierdut total increderea in el.nu ai idee ce inseamna sa traiesti langa un om care nu mai are incredere in tine.
tanama: fii mai optimista , iti spune o persoana cu un astfel de nick... gandeste pozitiv si se vor rezolva lucrurile de la sine!
in orice caz nu trebuie sa gandim ca va face asa.... sau altfel... daca tot gandesti ca va face asa... asa va face... nu stii ca relele ...
exista in jurul nostru un camp energetic ce antreneaza evenimentele in functie de starea noastra de optimism **** am intteles de la unii mai destepti decat mine**** asa ca... daca esti incarcata cu energie negativa... vei atrage numai lucruri rele in jurul tau... si invers
bafta!
s-auzim numai de bine! si
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
carla2005 spune:
Parerea mea este ca mare greseala ai facut. Practic probabil ca nu-l mai iubeai pe sotul tau si de aia te-ai comportat asa si ai facut pasul asta! nu e de codamnat..ideea e sa te gandesti la ceeea ce este mai bine pentru tine si ceea ce vrei cu adevarat...Cat despre el.. sunt unii oameni care iarta si trec peste ( dar cat de slab ar parea el in okii tai daca ar face asta?) sunt altii care iarta dar nu trec peste ( aparenta) si iti fac viata un cosmar traind numai din reprosuri la adresa ta...si sunt cei mai multi oameni care nu iarta! Daca ai fi in locul lui ce ai face?
ionella3003 spune:
cunosc un caz in care relatia a devenit mai buna dupa un asemenea moment de cumpana... s=au casatorit de foarte tineri; a fost o perioada destul de lunga de nepasare si violenta verbala si fizica din partea lui, apoi ea a fost detasata cu serviciul la cateva mii de km pt cateva luni, a avut o relatie iar cand s-a intors acasa i-a spus sotului. El si-a dat seama ca o poate pierde si si-a schimbat atitudinea. Si acum sunt bine merci fericiti... dar poate fi doar exceptia care confirma regula... parerea mea este ca totul depinde de cat de mult va iubiti... va doresc tot binele din lume si sa faca D-zeu in asa fel incat fiecare dintre voi sa invete ce trebuie din aceasta experienta...
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
numai _ eu ce s-a mai intimplat in relatia cu sotul tau?? sper ca sunteti bine si ca a reusit sa treaca cu vederea escapada ta.
numai bine
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
numai_eu spune:
quote:
Originally posted by tomecica
numai _ eu ce s-a mai intimplat in relatia cu sotul tau?? sper ca sunteti bine si ca a reusit sa treaca cu vederea escapada ta.
numai bine
Inca nu a luat nici o decizie. Suntem impreuna, uneori e rau, alteori e bine, incercam sa ajungem la un punct comun. Oricum, ceea ce s-a imbunatatit vizibil este comunicarea intre noi. Am stat de vorba in lunile de cand s-a intors mai mult decat in toata relatia noastra pana acum. Accepta ca si el a gresit fata de mine, ca poate a intins prea mult coarda, dar ca a crezut ca o sa rezist si ca nu e nevoie sa-mi explice prea mult motivele pentru care pleca deoarece a crezut ca le inteleg si singura. Iar eu pur si simplu la un moment dat nu am mai rezistat. De ce am ales sa il insel habar nu am. A fost o actiune negandita, am vrut sa trag un semnal de alarma si am cam aruncat totul in aer. Sper sa ne fie bine pana la urma.
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by numai_euquote:
Originally posted by tomecica
numai bine
Inca nu a luat nici o decizie. Suntem impreuna, uneori e rau, alteori e bine, incercam sa ajungem la un punct comun. Oricum, ceea ce s-a imbunatatit vizibil este comunicarea intre noi. Am stat de vorba in lunile de cand s-a intors mai mult decat in toata relatia noastra pana acum. Accepta ca si el a gresit fata de mine, ca poate a intins prea mult coarda, dar ca a crezut ca o sa rezist si ca nu e nevoie sa-mi explice prea mult motivele pentru care pleca deoarece a crezut ca le inteleg si singura. Iar eu pur si simplu la un moment dat nu am mai rezistat. De ce am ales sa il insel habar nu am. A fost o actiune negandita, am vrut sa trag un semnal de alarma si am cam aruncat totul in aer. Sper sa ne fie bine pana la urma.
dupa cum am mai spus, va doresc din toata inima sa va fie mai bine, si ca amandoi sa fi invatat ceea ce trebuie din aceasta experienta. Eu una sunt de parere ca sinceritatea si comunicarea sunt foarte importante intr-o relatie. Nu te felicit pt ce-ai facut, insa te felicit ca i-ai spus. O relatie in care exista minciuna, fie si prin omisiune, mi se pare de la inceput sortita esecului. Fie ca ziua de astazi sa va aduca un pic de mangaiere si sa reinvie dragostea dintre voi!
Ionela
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
ALEX cantaretul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Depinde de multe, atunci cand te gandesti sa ierti sau nu...eu poate as ierta pentru ca e o greseala...insa asta nu inseamna sa devina obisnuinta!
Depinde daca merita salvata relatia pe care o aveti si depinde si cat de mult va doriti sa continuati aceasta relatie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day
sirimie spune:
Primul lucru pe care l-am "invatat" eu din psihologia masculina este ca barbatii nu iarta daca ii inseli. (nu din proprie experienta) Nu pot sa uite si nu iarta, pentru ca se simt umiliti - adica ai ales ca el nu este destul de bun exact acolo unde vrea sa fie cel mai bun.
Adica dupa parerea mea ai facut 2 greseli. Prima ca l-ai inselat, mai ales ca nu stii de ce, si a doua ca i-ai spus ca ai facut-o. Parerea mea.
Multa bafta! Cred ca e bine sa redeveniti prieteni si sa reincepeti de acolo. Daca il iubesti cu adevarat si el la fel te iubeste sigur veti trece peste asta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos