Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus!
Noi suntem bine, incercam sa ne adaptam la noua locuinta. E cam goala casa, dar de luna viitoare incepem sa o mai...imbracam.
Stefan a avut si el o perioada mai agitata, dar s-a mai mai calmat din week-end (ne-am mai calmat si noi). In rest, tati e mai mult plecat, suntem in 2, ne bucuram de primavara asta si, dupa ce ajung acasa, iesim la plimbare.
Stefan se joaca destul de mult singur cu jucariile si incepe sa le puna sa se joace ele impreuna si vorbeste in locul lor... Ce mai, dramatizeaza la greu.
Alina, ma bucur ca programul tau e ziua, sa te poti bucura si tu de timp cu familia. Si sa stii ca perioada cu NU trece si ea, ca multe altele. Important este sa fie sanatosi si sa nu asteptam extraordinar de mult de la ei. Sunt copii, eu si ei hachitele lor.
Irina, felicitari pentru micuti. Si noi mai vrem unul, ne e insa cam frica...Insa nu ne lasam cu una, cu doua. E mai bine cu 2.
Sinzi, e fain ca e timp de plaja. Si ca v.ati adaptat. Sa pui si poze, sa vedem si noi.
Multa sanatate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/548753817UdaYvl
poze

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Ce faceti mamicilor??

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Salut.
Eu sunt cam ocupata la serviciu.
Stefan e bine, insa de cateva nopti este cam agitat, uneori chiar plange in somn.
Copiii de la gradi sunt cam jumatate absenti, unul dintre ei stiu ca are angina cu puroi... Sper sa il ocoleasca pe al meu. Ca in afara de tuse nu a avut nimic in anul asta scolar. Pana acum.
In rest, ne facem planuri despre cum sa ne aranjam casa, care e cam goala... Asteptam sarbatorile... Dupa Pasti avem un botez in familie...
Sinzi, mi/au placut mult pozele tale. Iar DAvid mi se pare ca s-a ingrasat, nu?
Sanatate si sa ne mai pove despre voi.
Nicoleta

Mergi la inceput

Da, s-a mai implinit David...arata bine!!! Si io daca stau acum acasa cu el..il indop...
Si David are o perioada cand se trezeste noaptea si vine la noi in pat...
Acum are o prietena noua, o fetita din vecini de care am grija in we, are 9 ani si David e fericit ca are prieteni, desi fetita nu prea il baga in seama!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Servus.
Sa va spun: Stefan este cel mai vesel copil de la grupa, dimineata. Se mira toata lumea... Ca ce-i fac de e asa? Pai nu stiu nici eu...Asa e el. Si mie imi place.
A avut si el muci, dar in week-end l-am expus la soare si se pare ca i-au trecut. CAm 70% dintre copiii de la ei au avut angina pultacee. El, nu. Sper nici sa nu faca. Oricum,,poate ar fi indicat sa ii fac un exudat faringian, poate si unul nazal. Ca poate e purtator doar.
In rest, se joaca, nu e foarte mancacios, dar o pun pe seama racelii... Nu e gras, dar poate pentru ca se inalta. Si oricum nu ma mai stresez.
Eu ar trebui sa imi fac niste analize. Luna asta e ziua mea si poate am ceva reduceri... Asta si pentru operatiunea "Plodul" care va incepe curand.
Nicoleta

Mergi la inceput

Nicoleta, bravo!!!!! Succes atunci la operatiunea "plodul"!!!
Noi ne adaptam...David si-a facut si ceva prieteni pe aici si de abia asteapta sa se joace cu copiii...sau sa mergem in parc sau la locul de joaca...
Inca nu m-am apucat sa ii caut o gradinita, dar de abia astept sa incepem...si el la fel...
Maine plecam pt cateva zile in alt stat...la o plimbare...hihi...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Servus.
Cum e in plimbari?
Ma gandeam sa renunt la a mai scrie la acest subiect, suntem numai noi 2 si ...efortul nu se justifica. Ce-ar fi sa ma mut la Copilasi din 2002? Ca oricum citesc de mult timp subiectul cu interes. Ce zici?
In rest, Stefan este ok, de ceva timp au o educatoare noua care mie nu imi place in mod deosebit..Ar fi multe de comentat. Altceva, ii place sa construim impreuna diverse din cuburi din lemn...Ma gandesc sa fac o donatie de jucarii la gradi, de Pasti. Ca de la iepuras. Cred ca s-ar bucura copiii, nu crezi?
Ne plimbam cat cuprinde, daca ne permite vremea. Si ne bucuram ca stam langa padure. Stefan insa a inceput sa respinga copiii, el care era atat de prietenos! Nu stiu de ce, nu ii lasa sa stea langa el. Ii impinge si le spune sa nu se uite la el! Foarte curios!
Cand e cu mine in parc nu face asa! Doar la gradi!
Voi sanatosi, voinici?
Noi sanatosi. Voinici...mai mult mami (eu).
Sper sa aflam vesti curand si de la alte mamici.
Nicoleta

Mergi la inceput

Nicoleta ar fi bine...si eu tot acolo postez...hihi...
Hai acolo...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor,

Scuze, n-am mai scris de ceva timp... Nu mai am prea mult timp la dispozitie sa stau pe DC si intru f rar. Sper sa reusesc sa intru mai des pt ca imi lipseste DCul :)

Eu incerc sa ma adaptez la noul loc de munca. Este cu totul altfel decat a fost pana acum in sensul ca este o firma mica si cun o oarecare dezorganizare... Dar sper sa se aseze lucrurile cat de curand. Marea problema este ca inca nu am cartea de munca. Actele firmei din Romania (firma mama este din Australia) nu sunt gata inca, asa ca eu lucrez deocamdata fara contract...

Pe Luca il voi da la gradi incepand cu 1 mai. Am gasit o gradinita cu predare germana intensiv si am hotarat sa-l dam acolo. Va fi un efort financiar dar noi speram sa merite. Cel putin incercam...sper sa si rezistam.

Va pupam cu drag

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput