Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alina imi pare rau de verigheta ta...ai incercat sa o cauti? Pe unde crezi ca ai vazut-o ultima data??? Poate ti-a cazut in buzunar sau in poseta unde ti-ai pus manusa...
Noi suntem in bucuresti...intr-o scurta si utila vacanta!!! hihi..
Maine poate ajungem in mall sa ne clatim ochii..eu prin magazine, David la locul de joaca...si Radu...nu stiu...gaseste el...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Copiii astia chiar se iubesc! Cand se vad se bucura! Dragutii de ei! Dar la masa nu merg impreuna. Nu se pot afisa chiar asa!
Alina, imi pare rau pentru verigheta ta. Si eu as fi fost tare suparata sa o pierd pe a mea, desi saraca, zici ca a facut razboiul....
Sanzi, petrecere frumoasa in Bucuresti.
Nicoleta.

Mergi la inceput

am fost dimineata la dr Cernatescu pediatru alergolog pneumolog, si mi s-a parut un dr extraordinar...
m-a pus sa ii povestesc tot istoricul lui david si i-a facut mai multe teste, cateva de respiratie dupa ce ii dadea anumite substante (sa vada cum reacioneaza) am facut si testele alergice dar din sange nu cutanat cum ni s-a recomandat in C-ta (rezultatele sunt gata insa peste o sapt) si ne=a spus ca el crede ca David este un copil sanatos si ii se pare ciudat ca dupa o simpla bronsiolita a fost diagnosticat...si in functie de rezultatele de sange vom vedea daca este alergic la ceva si trebuie sa il intarim sau nu (dar nu tratament indelungat spre mereu cu "faimosul" singulair...dat asa pe "orbeste")
Oricum mi-a placut tare mult de dansul...e tare meticulos si rabdator cu copiii...
Mai rau a fost ca a trebuit sa ii luam sange din nou...

Aseara a facut febra si ne-a anulat planurile de la pleca in seara asta la Brasov...
Ne-a spus sa ii dam doar calpol caci nu are decat putin rosu in gat...daca febra persista mai mult de 3-4 zile si apare si tuse iritativa sa ii dam si un sirop de tuse...nicidecum antibiotic

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Salut.
Sinzi, ma bucur ca ati gasit un medic in care, in sfarsit, sa aveti incredere. Si eu caut asta la un medic, sa imi inspire incredere.
Imi pare rau ca David are febra. Si de ce Calpol? Mie Efferalganul mi se pare mai ok, sau supozitoare cu paracetamol... NU-i afecteaza stomacelul.. Si nimic de Nurofen? Nu le alternati?
Mai rar medic sa nu recomande repede antibiotic. Si eu astept 3 zile, sa ii treaca febra.... Daca trece, am scapat si de antibiotic...
Sa va treaca repede si fara antibiotic.
Nicoleta.
PS Oricum e foarte aglomerat in wee la Bv...

Mergi la inceput

In noaptea asta nu a mai facut febra...asa ca nu a mai primit nici calpol...
Asa ca pana la urma cred ca mergem la Predeal...sa vedem si noi putina zapada!!!
Va uram un we placut si distractie maxima!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

SA va povestim cum a fost la Predeal...hihi...am plecat cu copilul care cu o seara inainte facuse temperatura...nu stiu de la ce a facut pana la urma temperatura...poate de la rosu in gat, poate de la maselute??? In fine...cert este ca de atunci e bine...

Am stat la casa verisorilor lui Radu (taaare misto vilutza) si am facut de toate. L-am pus pe David pe skiuri si a fost tare incantat, eu, Vrabia Mihai Viteazu, vroiam sa il dam si la un instructor, dar timpul a fost foarte scurt, si in 2 zile nu cred ca am fi facut mare lucuru, asa ca l-am instruit noi.
Nu a cazut deloc de pe skiuri (dar a cazut de pe sanie) si am observat ca piticii astia se tin asa bine!!!! Mai erau copilasii cam de aceiasi varsta pe skiuri...si toti erau tare inflacarati.
ASa ca toata ziua pe skiuri si pe sanie...cand am ajuns acasa a cazut lat si a dormit profund 13 ore!!! Nu prea a mancat in schimb si mie mi se pare ca a slabit...cred ca iar a ajuns pe la 14.500kg...

A fost atractia weekendului, toate matusile si verisorii erau la Predeal, si i-au crescut cornitele...Nici nu trebuia sa rosteasca ce vrea si i se oferea...a primit si un trenuletz...hihi...
Eu am ramas impresionata de ce bine se tinea pe skiuri si imi pare rau ca nu l-am pus mai devreme...hihi...(erau si skiuri mai mici)

si poze aici:
http://community.webshots.com/album/546911984OVNFei

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Buna din nou dupa cateva luni!N-am mai scris de mult timp pentru ca ,pe fond de oboseala,m-am simtit destul de rau.Acum mi-am revenit,dar destul de greu.Ce nu te doboara,te face mai puternic.
Am crezut ca eu le pot face pe toate,dar se pare ca toti avem nevoie de ajutor.
Mariuca se apropie de varsta de 3 anisori,a trecut de un metru inaltime,kilograme nu stiu cate are,dar mananca tot ce-i dau.
Iarna asta am trecut printr-un "rosu in gat" cu tot tacamul:febra 39 C,nas infundat.Am apelat la Nurofenul salvator si la supozitoare cu paracetamol ,alternate din 4 in 4 ore si foarte multe lichide.I-a trecut mai repede decat atunci cand era mica.Am scapat si de data asta fara antibiotic.Nu sunt impotriva lor,dar atata timp cat isi revine cu Nurofen si paracetamol,n-are sens sa o mai stresez.A luat si ea o data antibiotic:eram la mare,avea 39 si doctorul ne-a dat antibiotic.Fiind departe de casa,i-am dat.Si-a pierdut pofta de mancare o perioada destul de lunga.
Avem deja 5 luni de gradinita fara perioade de absente,doar o zi ,doua la 3 -4 saptamani.Eu sunt foarte multumita de programul de la gradi,ea nu are nici o problema,se simte bine.Si-a facut si un prieten,Horia,care are grija de ea(ea e cea mai mica,singura nascuta in 2003,restul au cam 3 ani si 4-5-6 luni).
Am fost la doua serbari pana acum unde si-au etalat cunostintele.Erau tare haiosi.Mariuca recita foarte bine si in romana si in engleza,in schimb nu-i place sa danseze (nici nu vrea sa participe la ora de dans).Au fost cu gradi si la circ(de doua ori) si la teatru (aici a avut probleme cu vrajitoarea cea rea de care s-a speriat si a urlat ceva timp pe acolo,drept pentru care data urmatoare cand a auzit ca merg la teatru a tipat in gura mare in autocar"m-am saturat de atata teatru").
Initial,nu a vrut sa participe nici la ora de teatru.Statea in pragul usii si se uita la ceilalti.Cand au a avut ora deschisa(parinti,bunici,pisici ,catei etc.invitati),ceilalti s-au speriat de atata lume si au inceput sa planga,Drept pentru care copilul meu s-a apucat sa recite el poeziile celorlalti.Eu am ratat momentul,pentru ca ea nu era inscrisa la teatru.La prima serbare si ea a urlat cand s-a vazut pe scena,dar acum se simte foarte bine.
Suntem fani Animal Planet :"mamiiiiiiii,nu vreau oameni,vreau animale",fani desene animate de pe postul TVE de la ora 7 fara un sfert seara,si atat la televizor.Are o multime de carti de care este foarte indragostita.A inceput sa se joace si cu papusile de-a doctorita,le face mancare ,le povesteste (asa aflu si eu ce face la gradi).Am aflat ca s-a apucat sa picteze peretii si a fost pedepsita:a fost pusa la colt,cu mainile sus.nU parea prea afectata.
Mai degraba s-a speriat de politist ,acum fac meseriile la gradi.
Am incercat sa-i pun casete audio cu povesti,nici gand ,trebuie sa citeasca mami sau tati.
Am scapat de leganatul pe picioare :ne alegem 5-6 carti de povesti,le citim si apoi inchidem lumina si numaram pana la o suta.
Intrebare:"mami,o suta este ultimul numar?".
Problema numarul 1 acum :isi roade unghiile.Probabil tot mustarul o sa ma scape de asta.
Vorbeste foarte mult,daca sar vreun cuvant din poveste m-am ars.
Castigul numarul unu de la gradi:a invatat sa respecte reguli,sa-si
astepte randul.
NOn-stop "De ce?".Cand era mai mica,ii spuneam o poveste si gata.Acum treebuie sa-i raspund la "n" intrebari din acea poveste.
Mai face cateodata pipi noaptea pe ea si se enerveaza,isi scoate pantalonii.plange.
Ii place sa se dezbrace singura,uneori vrea sa se imbrace.La gradi a invatat sa se spele corect pe maini,sa se stearga,bea din cana,mai putin laptele pe care il bea din biberon (tetina nu mai este de faft tetina ca i-a facut o gaura foarte mare).
Acum ca mi-am revenit,o sa sciu des.Promit.Toti copiii de pe forum au facut progrese importante.
Sanatate!

Mergi la inceput

Mai pune-ti si voi poze cu copilasii nostrii...vorbim atata despre ei, si daca ne intalnim pe strada nu ne recunoastem...hih

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Salut.
Am pus o poza noua la profil. Nu e mare lucru, dar macar atat.
Nicoleta

Mergi la inceput

Nicoleta nu am reusit sa vad poza...

Noi ne facem bagajele, pe 19 feb vom pleca de tot in state, zilele astea am obtinut viza de rezident si...pe drum...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput