6 luni dupa nastere-probleme cu secretia
Am nascut acum 6 luni, prin cezariana, bebe e ok, eu suntok....dar la analize de secretie...mi s-a spus ca nu am secretie deloc, nu poate face analiza.E drept ca simt o jena, uscaciune. Se mai confrunta cineva cu asa ceva dupa nastere?
http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos
anca si matei(4 iulie 2005)
Raspunsuri
pisicuta si matei spune:
salut bebestrumfitza
e adevarat ca eu nu am aceasta problema,insa din cele citite de mine stiu ca dupa o sarcina vaginul nu se mai iriga bine si se pot folosi diferiti lubrifianti mai ales in cazul unui contact sexual.Problema aceasta poate apare si la o nastere normala si nu numai la cezariana.eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi prea tare.
DianaR spune:
Asta am patit si eu. Abia la un an se poate spune ca imi revenisem cat de cat.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
Mirela72 spune:
Eu am nascut tot cu cezariana acum un an si jumatate si sunt inca posesoarea unui deshert acolo jos... ma ajuta gelul lubrifiant de la Durex.
Mire-mama de fetita frumoasa
crisia76 spune:
Eu am nascut "pe jos" cum zic doctorii si e opusul a ceea ce spui adica am scurgeri abundente astfel incat simt tot timpul umed acolo. nu stiu ce e mai de dorit dar se pare ca extremele sunt neplacute. Mai asteptam sa vedem ce se mai intampla.
Cris
pisicuta si matei spune:
crisia76 te-ai gandit ca poate secrretia nu este de la nastere?
eu am o secretie si am nascut normal,dar o aveam dinainte,numai ca nu am putut sa o tratez decat cu medicamente prea slabe si nu a trecut.poate si tu ai secretia din alte cauze decat nasterea.
crisia76 spune:
da, ai dreptate poate nu e de la nastere dar inainte nu aveam aceasta problema am facut si analize care au fost ok. De la un timp mai exact de cand mi-a venit menstruatia(dupa 5 luni de la nastere)parca nu mai e asa abundenta dar tot nu e ca inainte de nastere.
Ar trebui sa mai fac niste analize, stiu.
Cris, mami de iepurete dintos
diana2004 spune:
Anca ,tu mai alaptezi ? Daca da ,atunci e posibil ca problema ta sa se rezolve dupa ce termini cu alaptatul .
Crisia ,neaparat sa faci niste analize ,poate ai candida si atunci ai rezolva cu un tratament .
crisia76 spune:
iepurasa
are 2 dintisori pe care i-am simtit din plin si eu si ea. Din cand in cand ii mai testeaza pe degetele mele si ...doare 
Cris mami de Mariuca frumoasa
pisicuta si matei spune:
Dragut!si Matei are tot doi jos si intr-adevar doare cand musca ca sunt foarte striati.Acum se pregateste de inca doi sus.Oricum macar cand suge are grija sa ii ascunda,nu ma deranjeaza deloc.
M-am cam temut putin ca o sa ma raneasca ca am vazut un caz cu un copil care avea tot asa doi dinti jos si o musca rau de tot pe mama lui.Sotul meu a zis atunci ca nu stiu ce relatie este intre respectivul copil si mama lui si a avut dreptate;matei are foarte mare grija sa nu ma ranesca.
va pupam!
http://photos.yahoo.com/selfguide1