preferinte culinare in timpul sarcinii-trasniteeee

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scooby spune:

Buna mamicilor!Am si yo o dilema!!!!Dulce sau sarat,fata sau baiat......
Da yo maninc masline cu ciocolata.......si nu in ultimu rind multi castraveti murati.....
In concluzie,ce o sa fie?Ca nici la eco nu a vrut sa-si arate mindria.La 24 de sapt. mi-a zis ca-i baiat,dar de atunci s-a intors cu spatele si nu mai stiu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

O adevarata delicatesa....poate te trezesti cu o dubluraEu nu am vrut sa stiu ce e..sau poate e hermafrodit...sunt rea..scuze.....oricum nu prea cred chestia sta...si mie imi venea sa mananc dulceeee....si a iesit baietel....poate e un baietel dulce cand doarme si sarat cand e treaz....Fii-miu iar o comite ca a vazut tastatura si se bataie de mama focului ca vrea si el sa scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scooby spune:

Dublura nu-i!Da acu` ma gandeam sa nu devina travestit.....
Nu de alta da la cit de mult mi-am dorit fata.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Scooby, iaca aici ghicitor de sexe:
http://www.geocities.com/Heartland/5552/ancient.htm

Heny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna ! Sunteti mortale !

Sper sa nu am astfel de ciudatenii culinare ! In schimb sotul a mancat ieri varza calita cu mustar, ketch-up si iaurt, toate in aceeasi farfurie, de m-am crucit ! Eu inca nu poftesc, dar as bea apa non-stop, eu care daca beam un litru pe zi, mare minune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Heny,

la mine ghicitorul tau de sexe a dat-o-n bara!!!

Si nici nu are cum sa n-o dea in bara daca nu baga in combinatie nici o informatie dsespre tata!

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

E bine ca bei multa apa dar las-o mai moale cu sarea ca s-ar putea sa te umfli ca un balonas....daca nu esti obisnuita.eu bea apa in draci vara trecuta, inainte sa nasc.Plus ca drumurile la toaleta...NU e nici o problema daca devin travestit, e copilul tau si il iubesti oricum, nu?Eu nu mi-am dorit ceva anume dar am avut o presimtire, imediat dupa ce am vazut al doilea test de sarcina, ca e baiat.E ciudatel ghicitorul....poate totusi merge....
vazut regimul lui Teo....saraca femeie...eu nu as fi in stare. Da, am observat ca atunci cand e insarcinata sotia are si sotul pofte...poate chiar mai ciudate.Nu e tarziu, ai sa incepi si tu sa poftesti....poate mai rau in ultima perioada a sarcinii.Aaaa, ce am mai mancat in cantitate mare in timpul sarcinii au fost bomboanele agricole..de floarea soarelui...poate am facut un mic Margelatu...nu stiu de ce dar nu ma mai saturam de ele

Joker...mama de ied zapacit

Mergi la inceput