donez multivitamine pt. mamici

donez multivitamine pt. mamici | Autor: Porumbel30

Link direct la acest mesaj

Rog moderatoarele sa-mi recomande o mamica ccc care mai are cateva luni pana naste careia sa-i donez PRENATAL (MULTIVITAMINE + MINERALE + BETACAROTEN). Sunt produse in Canada.Ma gandesc in primul rand la o mamica ce nu sta prea bine la capitolul bani si as putea sa o ajut macar cu atat...desi ma gandesc sa continui actiunea si dupa ce naste...Ceva de genul "adoptie la distanta" (parca asa am citit undeva pe forum ca se numeste).
Multumesc anticipat...
Pt. cine doreste sa discutam direct, adresa mea e yona_marin@yahoo.com

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poti sa intri pe subiectele de mamici care nasc in 2006 si sa le intrebi direct dar conform regulamentului eu recomand sa folosesti mica publicitate de pe site (o poti accesa apasand butonul care este in meniul din partea stanga).

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Oana, recunosc ca n-as vrea sa apelez la publicitate, pt. ca eu vreau sa donez, nu sa vand...de aceea nu cred ca anuntul meu e impotriva regulamentului Daca totusi gresesc, imi cer scuze!
Iar ideea de a deschide un subiect separat am primit-o de la o mamica de pe forum, impreuna cu speranta ca moderatoarele ma pot ajuta...de aceea am si formulat astfel textul...

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput