Pareri despre spitalul Giulesti si reusite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica333ro spune:

Multumesc mult,Tabitha!Va pup pe toate! Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Marina: iti multumim din suflet ca ne impartasesti din experienta ta.. Si felicitari pentru cei doi copii, sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce va doriti.

Monica: bafta multa !

Joi sau vineri, dupa ce ma voi intoarce de la operatie, voi putea sa-mi spun si eu parerea despre spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Tabitha multa bafta miercuri la laparo, tinem pumnii si sa te intorci cat mai repede la noi aici.

Mergi la inceput

Alexia28: multumesc mult. O sa ma intorc repede, dar nu pentru f. mul timp. Adica voi ramane alaturi de voi, dar din postura de . Corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Tabitha,iti doresc din suflet multa bafta la operatie si la capitolul.Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili77 spune:

Pup fetele !
Desi va citesc cu ardoare de aprox. 1 an, scriu foarte rar.Totusi astazi am intrat in mod special pentru a ii ura Tabithei(pe care o admir in mod deosebit pentru tot ceea ce face, pentru felul cum stie sa fie aproape de toate fetele, pentru curaj si cate si mai cate.....) sa decurga totul bine la laparo, si Doamne Doamne sa fie cu ea.
Sper din tot sufletul sa aud cat mai curand ca esti draga Tabitha.

Mergi la inceput

lili77: iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru gandurile tale bune cu privire la mine. Ai un suflet minunat. Pe mine forumul m-a invatat sa accept ceea ce nu poate fi schimbat, si sa lupt pentru ceea ce depinde de mine. M-a invatat sa nu mai fiu invidioasa pe bucuria altora, ci sa ma bucur alatur de ei, sa particip cu tot sufletul la starile prin care trec fetele. Am invatat sa ma bucur atunci cand o fata anunta ca este insarcinata si sa plang atunci cand rezultatul este negativ. La inceput, atunci cand citeam vreun mesaj care nu era pur medical, mi se parea ca e prea mult out-of-topic pe aici. Am invatat insa ca fiecare cuvant de imbarbatare conteaza foarte mult. Conteaza sa ne stim aproape una de alta, nu doar sa dam niste opinii mai mult sau mai putin medicale. Daca am suparat pe cineva ca am intrat de prea multe ori sau ca "mi-am bagat" nasul neinvitata in diferite probleme, imi cer scuze, dar asa am inteles eu sa actionez si mai ales asa cred eu ca pot sa le sprijin pe fete. Va multumesc tuturor, sunteti o echipa minunata. Impreuna vom invinge orice.

Mergi la inceput