wok

wok | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

ei uite, mi s-a pus pata sa-mi iau un wok. da' de unde??? si cit o costa????

oare in Cora gasesc????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Eu am luat din Billa, a fost o reducere la Tefal (sistemul ala cu buline lipite) si l-am luat mai ieftin (parca vreo 700.000, dar nu mai tin minte prea bine).
Am vazut insa in Metro produse Tefal care, fara bulinele lu' peste, costau mai putin decat in Billa la reduceri. Nu m-am uitat la vremea respectiva dupa wok.

Oricum, asta de la Tefal e cam mare si nu e wok d-adevaratelea, ca are fundul destul de plat. Daca gasesti unul mai mic si mai rotunjit, cred ca ar fi mai fain. Eventual d-ala cu urechi, ca al lui Chisu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

sunt suficient de adinci Tefalurile astea??

iar Dan Chisu e mortal ......mie nu imi place de el in general, dar cind e in bucatarie e super!!!!

eu sunt moarta dupa Jamie Oliver....nu ratez gatitul lui duminica...imi place coltul ala unde gateste...la nebunie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

De adanci sunt adanci, din pacate is putintel cam late, tre' sa ai conditie fizica sa le manuiesti , dar in lipsa de altceva merg destul de bine. Si eu mi-am dorit mult un wok si am l-am luat imediat ce am gasit unu'.

Io, pe nenea Jamie il ratez cu perserventa, cred ca imi pun ceasu' sa sune sa nu mai uit de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ma gindesc ca intre timp, s-au mai descoperit locuri de unde se cumpara wok, asa ca resuscitez subiectul

In plus mai vreau sa intreb si daca se pot comanda din alte tari care livreaza si in Romania ( exista asa ceva?).

http://www.sonia.as.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Cine are drum, poate incerca si la Ikea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

ce e un "wok"?

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Filozofia bucatariei orientale se bazeaza pe o cratita adanca cu manere si fund rotund (wok), un capac, un suport circular din metal perforat care se pune deasupra ochiului de aragaz, o spatula si un polonic pentru a intoarce, amesteca sau a uda ingredientele in timpul gatitului. Wok-ul permite gatitul rapid facand astfel o economie de timp, de combustibil, prezerva vitaminele, conserva savoarea si textura alimentelor.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Fetelor sėnteti prea departe ca altfel v-as arata eu tot felul de wok , si as putea sa va si ajut sa le cumparati la pret accesibil si de calitate super.Facem peste 200 de modele asa ca nu a-ti sti ce sa alegeti ,poate aveti trecere pe aici.

http://community.webshots.com/user/mihaela2703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

O intrebare:face parte din bucataria orientala sau asiatica?

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput