Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 8

alina_a spune:
Androix sper sa-ti repari mai repede calculatorul.Te-ma descoperit si pe idieta.SI eu tot caut dieta potrivita pentur mine.Va anunt cand o gasesc
Fran noi am primit de la nasi aproape un sac de hainutze unele chiar mai mari pentru 2 ani si desi le-am sortat eu tot au mai ramas haine neimbracate ca noi crestem ca Fat Frumos.Nu am primit lantic si bratara si nici nu vad utilitatea.Bratzara se poate purta pna la 6 ani si eu vad ca nici cerceii si lanticul meu nu au rezistat da apoi ale lui
Mikka ce mult lapte mananca.Pai eu ii dau doar 200 ml si tot se ingrasa are cu 1 kg mai mult decat normal
Loreen si doctora mea e foarte expeditiva consulta cate 3-4-5 bebelusi deodata si cam 3 minute sta cu noi.Restul masuratorilor mi le face asistenta. Nu mi-a spus niciodata ce ar trbui sa faca sau sa-i dea teste desi ii dau la fiecare consultatie 200 si asistentei 100- 150. Cred ca sunt cam proasta dar am crezut ca daca-i dau bani se uita mai cu atentie da degeaba.E dragutza imi spune ca e superbebe si atat.Plus ca nu avenit decat de 2 oriacasa si asistenta de vreo 3 ori in primele saptamani. Si cand i-am dat telefon sa-i zic ca are contact d varicela a zis ca daca face sa ma duc l urgente la infectioase.Noroc ca nu a facut
Acu' ma lupt sa obtin salariul bonus de nastere.Sefu' incearca sa ma convinga ca se aplica doar pentru firmele care au sindicate si doar la membri de sindicat se da. Sper sa reusesc nu stiu cu ce sa-l amenint ca sa mi-l dea. Mi-e rusine ca-l cer da la naiba e dreptul meu si nu prea mi s-au respectat drepturile deloc in firma aia.Macar asta sa mi-l dea.
Spre rusine mea nu l-am invatzat sa faca pa, nici nu stiam noroc cu voi.Tac-su in schimb l-a invatzat sa faca brr si acu face mereu cand ii dau sa manance(evident cu mancarea in guritza)
Lucas ma intereseaza si pe mine un job acasa nu am reusit sa citesc tot asa ca scuze daca ma bag ca musca-n lapte

patriciaRO spune:
Astazi am facut o prajitura cu visine, ca le aveam la congelator si am constatat ca sunt minunate... Asa, ca... M-a ajutat si Alex la lins! ca la asta se pricepe cel mai bine, ca e pofticios!
Androix, felicitari pentru ridicat!
Beatrice, mami de Alex pifos

monu spune:
s-a trezit si fata. a crezut ca doarme prea mult! este fresh, urla daca o pun in fundulet si este cea mai fericita in premergator. numai acolo ar sta. credeti ca e bine asa? a mea nici sa nu o pui in fund ca mai mult de 5 secunde nu-ti sta!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Androix spune:
Apropo de dieta am descoperit ceva pentru cine mai vrea: e lista de puncte pentru dieta weight watchers.
http://www.idieta.ro/downloads/ListaWW.rtf
Chiar vroiam sa ma apuc de azi, dar planurile mele au fost date peste cap de raceala asta naspa.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

tzumpiloi spune:
Buna ziua mamici,
Am stat azi afara pana am inghetat si a papat puiul meu mult , a dormit si vreo ora jumatate iar acum canta ceva de genul lalala.aaaa..eeee..lalala...tatata.
A spus si mama de vreo 5 ori oana acum dar numai cand era suparata si momo...
A mea papa cam 650 ml lapte /zi, ea are 3 mese de laptic si doua de solide ( fructe cu branzica + masa de pranz).
Bubulina mea se ridica in picioare, apuca obiectele cu 3 degetzele, ne cearta toata ziua dar nu face pa si bravo ca nu am invatat-o! Am inceput ieri iar ea rade de moare ...mai am mult de insistat.
Am fost La Fourmi si am luat biscuitzi Kiddy de la Romdil 9 recomandati de Ioana) si maine ii dau si eu celebrul mar cu biscuite.
Uitati ce am gasit pe www.newz.ro
:: Indemnizatii mame - Guvernul reduce hartogareala:
Executivul a reactionat la scandalul declansat in teritoriu de mamele nevoite sa mearga lunar la primarii pentru a completa documentele necesare primirii indemnizatiei de crestere a copilului.
Ca atare, ieri, prin adoptarea normelor metodologice de aplicare a OU privind sustinerea familiei, s-a decis ca aceasta obligatie sa fie eliminata, beneficiarii de indemnizatie urmand sa declare o singura data, la inceputul perioadei, pe propria raspundere, ca indeplinesc conditiile legale de primire a banilor, adica faptul ca nu realizeaza venituri din alte surse.
In cazul beneficiarilor de indemnizatii aflati deja in plata, acestia au obligatia legala ca, in termen de 90 de zile, care curge incepand cu 1 ianuarie, sa depuna o cerere noua la primarie. Cum acest lucru nu exclude posibilitatea aglomerarii ghiseelor de la primarii, ministrul Barbu anunta ca se va cauta "o formula practica" de rezolvare a situatiei, luandu-se in calcul ideea de a trimite respectivele formulare prin posta beneficiarilor. Nedepunerea in termenul mentionat a acestei cereri tip va atrage dupa sine incetarea primirii indemnizatiei. Aceasta va putea fi reprimita insa in luna urmatoare depunerii cererii si se va plati retroactiv pentru perioada suspendarii.
(Jurnalul National)
Eu din ce scriu astia aici inteleg ca tre sa mai mergem o data sa depunem o cerere noua!
Sufletzica, multumesc de reteta pt supa de galushte . Mi-a iesit!
Si ai mei cerceteaza legea ref la salariul bonus dar eu nu am facut cererea. Scrie undeva in lege ca trebuie facuta cererea sau ti-a cerut angajatorul tau asta?
Spor la invatat si bafta in sesiune!
Pupici la mamici si bebici

lucas spune:
Salutare,
fetele care au intrebat de masa de la leapfrog (jucaria ptr. copil, o vedeti la loreen si oana in poza) si noi o avem si eu ma alatur fetelor, o iubesc tare,tare. ceva asemanator are la MINIBLU.cum se achizitioneaza: se poate comanda de la amazon.com, dar numai de cineva care locuieste in state sau canada, livrari in europa nu fac. deci cineva din state o comnda, vine la ei si apoi ei o trimit in romanica. eu am dat pe ea 40$ masa si transportul 26,75$ cu DHL si a ajuns in 3 zile. daca mai tineti minte ce va spuneam de pachetele din state, astea erau.
mai este o sansa: intrati pe e-bay, se poate comanda, se plateste cu card, de ex. TAIFUN de la Banc post, dar marea majoritate a bancilor au astfel de carduri, doar specificati ca vreti sa faceti plati on-line afara si in romania.E-bay trimite si in Romania si puteti afla daca e noua sau putin folosita, de altfel are si poze.
nebunia cu jucariile am avut-o prin noiembrie.(si sincer o mai am, dar mai astept sa creasca un pic)
tzumpiloi, ti-am trimis mail.
elisor, da e gratis, da in brasov nu prea stiu.
ioana, bag miine mussette,si TCM si saltea ptr. copil.
fran, si eu mai cumpar de la noi de la miniblu, dar sincer mai dragutze (vinzatoarele) sunt cele din Mosilor.
Referitor la cadou de la nasi:Matei a primit cind a iesit din spital o cruciulitza din aur foarte veche si eu o bratzara din aur,la botez un ban de argint, in caditza, o linguritza din argint care are trecut numele lui, data nasterii, kg, inaltime la nastere, cu care a fost si impartasit si o icoana pictata manual cu sf.imparat Constantin. cind am botezat eu finutzii am luat o cruciulitza din aur pe care i-am pus-o in piept, sa aiba si el la fel ca noi cruciulitze si o iconitza cu fecioara maria cu pruncul, si hainutze.dupa baitza i-am dat bani.
loreen, cum zici ca nu maninca fata! te bat! uite cite kile are!! lasa fata in pace!!!
eu bors ii dau din comertz.pai la cit pun in ciorbitza!!!
monu, parca tu intrebai de iaurt, eu ii dau de o luna, adica de la 7 luni, uneori cind fierb legumele pun si un virf de unt, sau uneori daca nu pun unt, atunci cind le pasez pun un virf de linguritza de smintina.
Andreea.a bafta la sesiune. fug sa-i scriu lui Andrei pe site, a deveni spion, hai!! sa vezi ce o sa-i fac!
androix[/blue, recomandare schimba oglinda, tu nu esti grasa, esti un pic implinita, da ce draga vrei sa fim ca slabanoagele aleaaaaaaaa, auzi 50 de kile, pai pe ce sa puna tu, barbatu mina!!!!
cu monti nu am mai dat jos kile da parca s-a mai dus burta. mai am rabdare.
Gabitza,si Matei baga inelu de la suzeta in gura, aseara a mincat singur cu biberonu, nu prea stie el sa-l de-a mai pe spate biberonu, cind e aproape gata, sa curga si ultimile picaturi, da invatam, a fost haios ca si-a bagat biberonu si nu mai curgea, l-a scos din gura s-a uitat la el, la bagat iar, nimic, iar se uita, il baga iar, nimic, se enerveaza si l-a aruncat cit colo.
aseara m-am dat mama interesata, sa invat copilu sa faca pa, eteeeeeeee cind i-am facut cu mina si spueam pa,pa el se uita la usa!
mai stau
[blue]crisdun, in sfirsit esti MA-MA,felicitari acu gata, ai pus-o! sa vezi strigaturi, da o sa vezi ca atunci cind e greu zice. matei spune, da-da, de-de, eu sunt orice numai ma-ma nu! si ta-ta zice.
tot ragusita sunt! ce fericiti sunt toti in jurul meu!!!!
OARE DE CE????

loreen spune:
Lucas sa traiasca Peritolul ca de-aia papa mimoza pudica,sau ma rog a papat...ca de ieri o tinem iar in greva la anumite mese...ce ma mai scot cu cea de la pranz...Baga si tu un sodou pentru ragusala...
Androix sa te complexezi ca nu poti fi "desteapta" ca Luciu...ai fost inzestrata cu un numar de neuroni viabili asa ca da-o-n Doamne iarta-ma de grasime...Al meu doctor cand am nascut-o pe Bianca a afcut la fel ca la tine acum,insa la Delia au fost vrfemuri de restriste si nu i-a fost greu sa-i ia ...daca-i faci pereche lui Filip si intram in UE fii sigura ca o sa primeasca inzecit...
A mea mimoza azi imi da peste cap toate standartele...c..ru papa, c...ru somn si numai in picioare...ma dispera...si nu se poate pune jos ca-i greu sa se aseze in fund si maraie pana o iau in brate...
Io ma nevrozez cu medicii astia dintr-o mica mare problema...ca nu-si vad de meserie si ca trebuie sa te rogi tu de ei sa si-o faca si culmea ii mai si platesti pentru asta...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Alina - ia d'aici pentru angajator si da-i in cap cu art. 11 alin 1 din legea nr. 130/1996 privind contractul colectiv de munca: "Clauzele contractelor colective de munca produc efecte dupa cum urmeaza: d) pentru toti salariatii incadrati la toate unitatile din tara, in cazul contractelor colective la nivel national." Zi-i ca toti inseamna inclusiv spelunca lui nenorocita. Si ameninta-l cu o anonima la Inspectia Muncii, daca chiar face pe nebunul.
Tzumpiloi - in contractul colectiv de munca la nivel national nu zice ca se face cerere, dar asa se practica pe la noi, nu conteaza ca legea zice "salariatii vor beneficia", angajatorul nu-i prost sa te traga de maneca: "Auzi, nu vrei sa beneficiezi?". Asa ca fa mata o cerere oficiala, ia si nr de inregistrare daca se da la voi si apoi sa dea naiba sa nu-ti dea ajutorul de nastere ca te duci cu cererea la Inspectia Muncii
.
Mama, tocmai am terminat intalnirea, sunt in priza ca au fost multe documente de semnat si ini recapitulez in cap daca le-am facut pe toate. Si de luni se anunta client mare si cu intrebari multe si grele
. Si ca sa fie totul perfect si sa-mi revin de pe urma gitatiei am bagat si o Milka M-Joy... Hai, pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

patriciaRO spune:
uitati aici la fi-miu ce figuri incearca sa faca si cand cotrobaie prinlucruri!
ALEX SI COTROBAITUL
in seara asta vom merge la o thailandeza, sa mancam nu stiu ce specialitati! Sa vedem ce o face!
Tocmai am terminat prajitura cu visine si a iesit o bunatate!
uite colea! PRAJI CU VISINE IN FORMA DE CHEC
Beatrice, mami de Alex pifos

tzumpiloi spune:
Ioana, merci de raspuns. Eu am facut o cerere dar nu atat de oficiala ( a fost un email) pe care se pare ca au luat-o in considerare ca zilele trecute studiau CCM si mi-au spus ca in curand voi primi si un raspuns ref la asta. Ma interesa daca trebuie sa o fac ca asa scrie la lege .
Ma uitam la stiri si spuneau ca la Arad s-a nascut un superbebe de 6kg si 55 cm ( prin cezariana, evident!) .
Ce gros e Milumil 3! Voi ce tetine folositi la el? Sau, mamicile care folositi avent, stiti daca exista vreo tetina mai mare decat cea reglabila ( I, II, III)? Tetina cu 4 orificii am inteles ca este echivalentul III din cea reglabila.