Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mikka, te-am trecut insa uita-te cum te-am pus. In mod normal am trecut greutatea dupa nastere si masuratori pentru ca pe cele cu minus le trec la cat am slabit! vezi daca e bine!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Salutare,

nu, comentariile nu erau la Matei,erau diverse subiecte de pe DC cu comentarii picante si unele de prost gust. de ce am scos pozele? pentru ca se utilizeaza datul jos al pozelor, sunt free nu? si utilizate fara stirea ta, in special de asa zisii reporterii care bintuie pe DC, si sunt publicate informatii, povestiri, comentarii de ale noastre. de ce sa iasa in strada sau sa caute subiecte, DC este mana cereasca.

Andutzy nu te speria, fiecare copil are ritmul lui. al meu, de ex, sta in fund, ar vrea el asa sa se ridice da cind sa se apuce de ceva, are o jena de lenea ce-l cuprinde. pe noi nu ne cearta se arcuieste, face podul de sus. si mai are ceva: SE UITAAAAAAA LA TELEVIZOR la reclame, m-a innebunit!! aseara stateam si ma uitam la el, ca s-a zgiriat pe fatza cu un ziar, si el ce facea, se pendula pe linga mine sa vada mai bine la TV si cind am vazut m-am asezat mai bine in fatza lui, urmareaa.. si-a infipt mina in parul meu, mi-a dat capul jos si ma tinea cu amindoua miinile de cap sa nu ma ridic, si ma tragea de par!! nu face pa,pa, nici bravo, isi plezneste miinile una peste alta, cred ca taica-su la invatat. nu m-am uitat cu cite degete apuca, ca sa fiu sincera, dar are tendinta sa bage jucariile una in alta.si el merge pe virfuri zici ca e balerin, daca are si numai dresuri pe el iti dai seama cum arata.

Loreen ma intrebai de volanul Vtech, IL URASC!! sunt capiata de melodie, de schimbatul vitezei si de claxon!!!daca ai masa leapfrog, nu il mai lua, nu are sens. aaaaaaa, la masa asta cel mai tare ii place lui Matei sa de-a pagina, ai vazut ca in centru e ca un fel de carticica.
aseara la baie se enerva si chiuia ca nu putea sa prinda apa cu mina. (apa de la dush) si tremura tot de nervi.
pusul pampersului este o mare arta!!! INNEBUNESC!! si mai are ceva, dupa ce ca e kk pina la buric si pe putzulica, pune si amindoua miinile, ca nici nu stiu ce sa sterg inainte. si cred ca s-a prins ca asta ma innerveaza, ca ride!!!ieri imi venea sa-l las asa sa-si bage miinile murdare in gura ca eram transpirata toata.
am schimbat pampers

eu sunt super racita nu mai pot sa vb. ma ustura tare gitul si ma arde in capul pieptului. ma duc acasa.mai bine ma frec prin pat decit pe scaun.

cit au fost achizitiile de la mussete, da-mi macar pe PM, ca si eu vreau sa fiu investitoare!!
Cornelia, inteleg ca Stefan e mai bine, bravo!
Gusta? Mstroie ce fac bolnaviorii???

nu va pup ca va dau streptococu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Beatrice, merci, dar alea sunt valorile masurate azi dimineatza... as fi vrut eu sa le am dupa nastere. Eventual le poti trece pe toate la 'cat am slabit', fara parantezele cu minusuri. Sau cum crezi tu, nu conteaza. Numai sa nu creada lumea ca aveam burta 82 ca ma ia la trei-pazeste... Desi am vazut alte mindreti de fete care m-au cam dat pe spate...
Merci de operativitate!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Cand credeam ca am scapat de bubite azi dimineata cand s-a sculat era iar plin. I-au aparut pe fata maini si picioare, adica pe unde nu-i aparusera pana acum. Am inceput iar sa-i dau eferalgan si astept sa-i treaca.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

tzumpiloi, da-mi PM, cu ce vrei sa faci.(la job ma refer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare. bb tocmai a mancat crema de legume cu paste de la borcan si i-au placut. maine ii fac si eu paste dupa reteta de la loreen. am insa probleme cu cerealele. ea mananca de la milupa. si de dorul schimbarii am luat de la nestle cu orez, porumb si tapioca si s-a constipat din rau dar destul de nasol. acum am revenit la milupa cu musli sa vedem daca isi revine. nu sta locului o secunda. acuma trage de cutia de carton de la monitor. e ceva de groaza. aaaa la 8 luni sa faca papapa si alte cele ce am mai citit aici fiica-mea nu prea face. nici in fund nu sta pt ca nu are rabdare. sare ca o capra.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai am fost la dr.Munteanu,mult celebra,si concluzia este clara:AM FATA DE PROASTA...SI INCA UNA NOTORIE...De cand am intrat in cabinet,dupa juma de ora de asteptat asta ca ciubuc,ma ia cu de-ale grele de genul ca nu are chef sa faca bilant de luna...pai i-am zis de la telefon asistentei ce vreau si asta era pe la 8 de dimineata...Ma rog trecan dpeste momentul de jena ,mi-a facut "o favoare" si s-a uitat la Delia...Are 9,800 si 73 de cm(Gabitza daca vrei sa le treci la noi pentru 9 luni),adica dupa spusele ei prea bine,asa zic si eu si clar are ciolanele grele ca sunca la suprafata nu cine stie ce... Apoi i-a masurat diametrele,bune toate,ascultat fata si profil,asta a mea era de-o veselie molipsitoare ca radea in final si dr.
Dar sa-mi zica ce i-a zis lui Corni...n-ai sa vezi...adica mai mult am intrebat-o eu ce si cum ,stiind de la Corni...calciu sa-i dau din cel natural cate 2 lingutite pe zi...
Mi-a dat mie nota 9 ca nu am invatat copilul sa faca "pa" ,a vazut si ea ca stie sa faca de toate,inclusiv stat in craci a la long,in schimb cica mirosul de la dudunica este din cauza eruptiei dentare,ca este si usor iritata la popou si intre grase...multa apa cu sapun si bephanten...sa-i fac gimnastica medicala ca are musculatura abdominala mai moale si coastele sternului usor iesite in afara......da-i normal zice ca asa sunt fetitele,nu au burta foarte tare...Mi-a recomandat o tanti care se ocupa de gimnastica la bebelusi,pentru cele din cta se numeste Molnar (?)...
Nu mi-a zis nimic de alimente noi,de sare sau altceva...si cand ma ia cu "vai da sunt obosita si nu pot sa fa bilant" uit naibii sice vroiam sa o mai intreb...de parca ar trage la rame in porc la docuri...ii ia cca 20 de minute cu tot cu polologhie...

Si cam atat...a...m-am lipit si de-un vaccin,restanta la meningita si se pare ca pana la 2 ani nu mai face nimic...si atunci ramane de vazut daca se face rapelul la rujeolic,TRIVAX...

Lucas am masa si tot la carte se infiige si Delia...ama gandeam la volan ca parca imi lipseste din colectie

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mama loreen ce de jucarii !!! am vazut pozele cu Delia, care e o frumusete si Alex la fel si imi curg balele frate dupa jucariile alea! clar ca trebuie sa reinoiesc stocul de jucarii ale fetei. cica pt ea dar eu sunt mai rea decat un copil. nu te supara dar pot sa intreb si eu ce fel de jucarie este aceea de la pozitia 51? ca vreau si eeeuuuuu!!!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Bai ma ia damblaua, am scris un carnat si nu stiu ce naiba am facut, a disparut
Deci asa:
- ieri am facut vaccinul antirujeolic,plans un minut si uitat.
- azi am depus ei eu cererea la asistenta sociala, a durat cinci minute
- papa moaca bine doar ca azi nu prea a dormit. Azi a mancat pilaf cu carne de pui si legume, daca ar fi avut sare as fi bagat si eu.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ia uitati-va cum am refacut camera Emmei. Acum ca e fan printese, am schimbat si camera, ca inainte era cu fluturasi si nu se arata incintata sa doarma in ea. http://community.webshots.com/photo/524625616/2613816020081370063NXyxod ...is vreo 3 poze parca.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput