Bebelusi de martie - aprilie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!

Mamacitaaaaaa unde esti????Ne e dor de tine!!!!Avem nevoie de tine si de sfaturile tale pe aici!!!Vino inapoi si spune-ne ce a mai facut samuraiul tau cel dulce!Cum ati dormit azi noapte?Sper ca sunteti Ok si ca tu nu esti suparata pe noi!

Ionela cum e Dora?mai insisita si cauta dr., parerea mea...

Adriana am vazut pozele, se citeste clar pe fata Gabrielei o bucurie!Acum nu ne mai ramane decat sa ne rugam ca Alinutza sa vada cu ochisorul operat!Te mai asteptam si pe tine cu noutati despre Cezarica!

An-k imi pare rau sa aud ca iubirea cea mica cu ochii ca doua stelute, Bianca, e iarasi bolnavioara. multi de la noi si sa va faceti binea repede-repede.Multa, multa sanatate va dorim!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Bubu si Martijn(ieri),Mihai!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Offff Doamne, uitai , batranetea asta

LA MULTI ANI MIHAI COSMIN!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna

Va multumesc pentru ca m-ati incurajat cand chiar aveam mare nevoie de asta (ma refer la cazatura Evei). Tot e un mare mister pentru mine (desi eram langa ea) unde s-o fi lovit copilul asta pentru ca nu are nici un semn (si are o piele sensibila, imediat se inroseste). Parca o usoara vanataie in frunte (dar numai mie mi se pare si doar dintr-un anumit unghi). In rest e bine, mananca bine, se joaca, danseaza (e teribila, se ia cu mainile de fund/pamapers si topaie cantandu-si, pe limba ei). A invatat sa aplaude si sa faca 'pa' (doar cand vrea, binenteles). Eu incerc sa nu-mi mai fac mustrari de constiinta, dar tot ma mai apuca vreun gand sa merg cu ea la dr. (desi vorba sotului meu "ce sa-i spui ca nici cea mai vaga urma nu are"). Bara de la patut ii vine pana la mijloc, nu o las singura niciodata cand e acolo. Acum eu eram doar la un pas de ea si ea s-a ridicat pe varfuri, a sarit (era intr-un moment de fericire maxima-se bucura de blitz-ul aparatului) si nu a mai prins barele patutului si a plonjat peste. Deci, Ligia nu are nici un sens sa-ti faci griji cu Raducu, nu are cum sa escaladeze patutul (sau cel putin nu cred, la varsta asta).

M-a intristat tare mult conflictul aparut aici. Sunt convinsa ca toate suntem intr-o perioada fericita a vietii noastre, dar extrem de epuizanta (si fizic, dar mai ales psihic). Mamacita, cred ca ti-e greu sa te intorci, mai ales dupa ce ai zis "Adio", dar sper din tot sufletul ca nu a fost vorba de niste acumulari in timp ci doar de o reactie de moment (ma refer la plecare). Sincer iti spun ca nu-mi pot imagina grupul nostru fara tine. La toate ne-ai fost de ajutor cand am avut nevoie (si cu vorba buna si cu sfaturi medicale la obiect). Te rog frumos sa te mai gandesti, sunt convinsa ca toate fetele abia asteapta un mesaj de la tine. Doar ne leaga atatea amintiri si parerea mea este ca s-a creat intre noi o legatura extraordinara. De exemplu, in cazul meu, chiar daca nu apuc sa scriu zilnic, am tot timpul computerul deschis pe forum si printre picaturi citesc tot ce se intampla cu bb-ii nostri. Te rog, inca o data sa te mai gandesti.

Andruzza, sunt convinsa ca intentia ta nu a fost sa declansezi un conflict aici. Sper dint tot sufletul sa nu decizi sa pleci dintre noi (eu abia astept sa ne vedem la primavara cu copilasii prin Moghiorosh, ca vecine de cartier ce suntem).

Va pup ca intarzii la Victor la gradi (de fapt am intarziat deja).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

rrox mesajul pe care l-am postat este spicuire dintr-un mail,primit de la niste prietene. E vorba de un mail care circula in lant, ca dovada a prieteniei ce ti-o poarta. M-am simtit bine cand l-am primit. Sincer. Ceea ce am "taiat" din postare era ceva de genul: daca apreciezi pe cineva ,trimite acest mail,iar daca il vei primi din mai multe directii...inseamna ca ai prieteni. Nu am stat sa puric.
Iar cele scrise acolo, mie mi-au parut ilustrate la modul ipotetic.Cum ca nu ai de ce sa fi invidioasa pe o persoana mai....bogata(spre ex), ci gandeste-te ca (poate asa cum tu condsideri a avea lipsa bogatiei ca handicap), CU SIGURANTA acea persoana are ceva de care nu-i foarte multumita. Ceea ce mi s-a parut a se sublinia aici...e dualitatea in orice situatie. Ai si bine,ai si rau.Ai si impliniri ,ai si dezamagiri,indiferent pe ce plan.
Nu cred ca era subliniat a te bucura de ce nu are celalalt,ci sa intelegi ca nu le poti avea pe toate,nimeni nu are! Si sa nu invidiezi o persoana gandindu-te ca are totul,doar pt ca asa prezinta aparentele.
Romanii in genere,se bazeaza pe "capra vecinului", eu nepreafolosind acest principiu,nici macar o secunda nu mi-am pus problema din acest punct de vedere. Am vazut partea frumoasa si inaltatoare.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Mai fetelor, tot citesc in mesajele voastre cuvantul conflict, atac. Eu n-am scris decat 2 mesaje, cred eu, cat se poate de pasnice. N-am atacat pe nimeni. Daca stau si ma gandesc, singurul atac pe care l-am vazut pe forum aici a fost cand katy s-a luat de daria, atunci intr-adevar a fost un atac, daca pot sa-i spun asa, s-au spus vorbe urate, jigniri. Dar nu cred ca eu am facut asa ceva. Daca mamacita s-a suparat asa rau din cauza mea, mi-am cerut scuze si public si privat. Deja ma simt de parca l-am rastignit pe Isus

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andrruzza tocmai asta am spus si eu ieri.. fiecare v-ati spus parerea intr-un mod cat se poate de civilizat, fara jigniri, fara cuvinet urate... nu ai de ce sa te simti prost... daca nu i-a placut trebuia sa te ignore... nu neaparat sa ne paraseasca pe toate...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Deocamdata Dora este bine. Nu s-a deranjat la burtica.
I-am dat ceai de menta si orez cu branza.Sper sa fie bine la noapte.
Am inima cat un purice. Ea a mai avut probleme in nov- dec.Am fost cu ea la spital 2 saptamani.A avut o infectie intestinala.

Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Ce faceti mai fetelor... ati hotarat cu toatele sa nu mai intrati....?

Ionela ce face Dora....? e bine in continuare..? da..?

Adrianafedorca felicitari pentru dintisorul care mai iese... teroristi sunt cam toti la varsta asta... mi-a zis mie cineva... si nu credeam atunci... felicitari pentru inima mare pe care o ai... sa primesti inmiit pentru tot ce ai facut pentru Alinuta.

An-k multa sanatate Biei si multe de la Alex pentru ea... ca sa o mai inveseleasca.

Poze

Mergi la inceput

si pentru ca va incapatanati sa ma lasati singura pe aici.. am gasit ceva care mi-a placut.. si am zis ca poate o sa placa si voua...

Octavian Paller

Avem timp

Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris,
avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam,
avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
Avem timp pentru ambitii si boli,
sa invinovatim destinul si amanuntele,
avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile,
avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam,
avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta - murim.
Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua !!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul ... depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie
Altora s-ar putea sa nu le pase.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata
Ci PE CINE ai.
Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute
Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca
Ci cu ceea ce poti tu sa faci
Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor
Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva
Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti
Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie
Indiferent de consecinte
Am invatat ca sunt oameni care te iubesc
Dar nu stiu s-o arate
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat
Dar nu am dreptul sa fiu si rau
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta
Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu
Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten
Oricum te va rani din cand in cand
Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta
personalitatea
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii
Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc
Si nu faptele sale
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca indiferent de consecinte
Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat
Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.
Am invatat ca scrisul
Ca si vorbitul
Poate linisti durerile sufletesti
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult
Iti sunt luati prea repede ...
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubit.

Poze

Mergi la inceput