Bebelusi de martie - aprilie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 5

gegea spune:
fetelor, voi le dati beblusilor spanac? Daca da, de care?
Dar mazare?
Mersi! Pupici!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

dariaevelin spune:
fetelor iubitelor! Dragele mele!
Sunt atat de puternica, cate prietene am. Ceea ce urmeaza e pentru
voi,pentru fiecare in egala masura!
De ce oare facem petreceri intre noi inainte de a ne marita, inainte de a avea un copil, de ziua nasterii, sau cand ne pensionam? Ce s-ar face multe dintre noi fara surori, confidente, prietene de cumparaturi, de luat masa,de calatorie? Haideti sa ne sarbatorim una pe alta de dragul nostru!
Fiti fericite!
Intotdeauna va fi o alta mai frumoasa ca tine.
Una mai desteapta.
Cu o casa mai mare.
Cu o masina mai scumpa.
Cu copii mai buni la scoala.
Cu soti ce repara mai multe in casa.
Asa ca, nu-ti mai bate capul, iubeste-te pe tine,
accepta-ti circumstantele.
Gandeste-te:
Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita.
Cea mai apreciata femeie de la serviciu probabil nu poate avea copii.
Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine...dar e singura.
Si vorba spune: "Si unde dragoste nu e, nimic nu e."
Asa ca, inca o data, iubeste-te. Accepta cine esti.
Priveste-te in oglinda dimineata cu un zambet si spune: "Dumnezeu m-a
binecuvantat, asa ca nu-mi permit sa fiu stresata. Si m-am saturat sa fiu dezamagita."
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample. Invinsii lasa
lucrurile la voia intamplarii."
"Pentru lumea larga, tu esti doar o singura persoana, dar tu poti insemna o intreaga lume pentru cineva anume."
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

adseana spune:
Ionela poate a mancat prea mult si de aceea a vomat.Urmarest-o sa vezi cum si cat mananca maine, si daca mai apar ceva probleme, parerea mea sa vorbesti cu un dr.Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adseana spune:
Daria ...asa e!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

ligia13 spune:
M-a intristat ce s-a intimplat astazi. Sper sa trecem cu bine si peste acest incident!
Nu voi comenta, pentru ca nu pot ca sa nu retin un sfat chiar de la mamacita, care spunea ca e mai bine sa nu ne bagam in conflictele care nu ne privesc.
gegea, buna intrebare ai pus cu spanacul. Si eu vroiam sa intreb daca cineva da spanac la bebe.
Eu am cumparat mazare in vara si am congelat-o, asha cruda cum era. Acum pun in pureul de legume din cand in cand si mazare.
Spanac am vazut la Hipp dar eu nu i-am dat inca.
Ma gandeam sa iau sa-i mai divesific mancarea, ca incepe sa se plictiseasca.
elinia, cred ca te consumi prea mult pt doua sedinte de solar. Sunt convinsa ca Stefan e f bine. Regret pentru precedenta sarcina. Noi suntem alaturi de tine si iti dorim sa te linistesti cat mai curand si sa te bucuri in liniste de minunea pe care o ai in casa!
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

ligia13 spune:
ionela_r, ce mai face Dora? Poate s-a agitat prea mult dupa masa si de-aia a vomat!
Aaa, uite ca vroiam sa intreb si eu ceva. Eu pana acum lui Radu i-am dat numai legume congelate de mine in toamna (fasole, conopida, ardei, rosie, dovlecel, mazare) + cartofi, morcovi, telina, patrunjel . Acum rezerva de congelate e pe sfarsite.
Am cumparat un dovlecel de la carrefour. Sa-i dau lu Radu? Intreb pt ca pana acum m-am chinuit sa-i cam dau legume bio.
Voi le dati dovlecel sau conopida sau alte legume din astea ce se gasesc la Carrefour (adica de import)?
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

adseana spune:
Gegea, buna intrebare...i-am pus-o si eu dr.Mi-a zis ca e bine sa ii dau dar spanac crud, sa il fierb eu, nu congelat.Si sa nu ii dau prea des, o data pe saptamana, deocamdata.Daca nu il papa asa, sa il amestec cu cartofi.La noi in familie, numai sotul mananca spanac, mie nu imi place, si sincer nici nu stiu sa il prepar...dar sigur voi incerca
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)

adseana spune:
Ligia eu inca nu i-am dat decat ce am congelat eu...inca mai avem rezerve, nu foarte multe e adevarat, dar apoi ce voi face, nu stiu nici eu...poate ne ajuta celelalte fete cu ceva sfaturiAdriana si
Alexandra (15.04.2005)

caramella spune:
LA MULTI ANI!BUBU si MARTIJN
MAMACITAANDRRUZZA
EELINIA draga de tine,cat te-ai consumat.Nu cred ca va avea nimic Stefan din cauza asta.Eu una am stat la plaja,inainte sa stiu ca sunt insarcinata si chiar lucrez la servici ocazional cu mainile sub lampa uv ,cu manusi e adevarat ,dar totusi.
RROX voiam sa-ti povestesc despre pisica mea.Din pacate nu mai e a murit de batranete,avea 15 ani,chiar in ziua cand am aflat ca astept un bb.
Era motan,l-am crescut de mic si l-am indragit cu totii,desi ai mei la inceput s-au impotrivit.Saracu' cand avea 1 an a cazut pe geam de la etajul 8.Am crezut ca nu mai traieste,a avut coaste rupte si picioarele din fata la fel,dar si-a revenit.Totusi a ramas cu sechele,era nervos ,numai pe noi din familie ne suporta.Eu eram febletia lui puteam sa fac orice cu el ,nu protesta.
Desi imi plac mult pisicile nu cred ca voi avea una acasa la mine,recunosc ca nu-mi place sa fac curat dupa ea,lasa par.Daca voi sta la casa vreodata s-ar schimba problema. Cat am stat la parinti am avut o intreaga gradina zoologica:papagali,canar,sticlete,arici(6ani l-am tinut pana a murit,era haios ,avea cusca in baie si cam 1 luna hiberna),pui de gaina care au crescut si cantau cucurigu trebuind sa-i taie,iepure si cam atat.Sa nu va ganditi ca le-am avut deodata ,pe rand in decurs de multi ani.Iubim mult animalele.Acum mai au ai mei doar o broasca testoasa de apa,pe care tot eu am cumparat-o .
Hai ca am deviat de la subiect,dar sunt amintiri placute.Mi-am amintit cand l-am adus acasa pe Titu era plin de purici,cum m-am mai chinuit sa-l curat.Iar amintirile cu ariciul sunt si ele placute,l-am dus la scoala cand am avut la zoologie lectia despre arici,sa le arat originalul.

an-k spune:
Am intrat sa scriu de Alinutza si ce vad, mamacita vrea sa ne paraseasca, mamacita, tu esti draga tutror mamicilor care scriu la acest topic, noi toate apreciem prezenta ta printre noi, ma gandesc ca poate fara sfatul tau Bia dormea si acum leganata, esti o mama si o prietena buna, haide, te rog, fa-ne o bucurie si scrie-ne ca te-ai razgandit, ca vei intra aici in continuare sa ne mai scrii despre Alexut, va pup pe amandoi si sper sa citesc randuri scrise de tine cat de curand
Andruzza, nu te invinovati, sunt sigura ca intentia ta a fost doar de-ati spune parerea, imi esti draga si vreau sa "te citesc" in continuare.
Daria, multumim pentru mesaj, mult adevar in el
Alinutza a parasit Belgia la 21.15 ora romniei, trebuie ca la 23.50 au ajuns pe aeroportul Otopeni unde ii asteapta Adriana impreuna cu sotzul, maine dimineata au programare la dr Balta la consultatie de unde speram vesti bune, Gabriela era emotionata de intoarcerea acasa, Alinuata statea cuminte (chiar daca a plans putin pentru laptic) in caruciorul primit in dar de la Danna, am facut cateva poze in aeroport si voi face un album cat de curand eu sau Dana, mie imi pare rau ca nu am avut indeajuns timp de a sta cu ele dar speram sa recuperam si sa le vizitam de Pasti cand ajung in tara. Va pup si va multumesc din suflet pentru tot sprijinul
Noi... pai se pare ca cel mai bine stim sa ne plangem, dupa conjunctivita Biei, raceala mea, a venit randul Biei din nou, avem enterocolita (asa cred ca ii zice in romaneste ce numesc ei aici gripa stomacala), azi nu a mai vomitat ca ieri dar in schimb facem kky apa, ieri nu facuse inca diaree si dr mi-a dat doar supozitoare pt oprirea vomei dar pentru diaree nu mi-a dat nimic nici regim , doar lapte hipoalergenic toata ziua, nu tu mucilagiu de orez sau banana sau morcov... fetele care s-au confruntat cu asa ceva va rog sa ma avutati , azi am baut cam 480ml toata ziua- atat, nu stiu ce sa mai fac, pentru moment renunt la scoala de limba si ce distractii mai aveam eu si pana la 2,5 ani cand incepe scoala aici stam cu mami acasa
va pup si va doresc o noapte frumoasa
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada