Bebelusi de martie - aprilie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Eu una am mai spus si inmesajul dinainte nu mi se pare normal sa ne oprim toate din scris.... copii nostrii cresc in continuare, fac traznai, lucruri noi... le ies dintisori, incep sa mearga.. chiar daca nu mai suntem toate aici... asta e parerea mea si consider ca nu are nimeni de ce sa se supere daca mi-o spun...

dar daca intradevar asta e o forma de protest pe care ati ales-o... unele ... este intradevar dreptul vostru...

eu ma invatasem deja... primul lucru pe care il faceam dimineatza era sa dau drumul la calculator si sa urez toate cele bune bebelusilor care mai adaugau o luna la varsta lor... daca mai aveam timp mai scriam si altceva...

cred ca nu voi mai intra nici eu... asa... si in viata se poate sa te mai certi cu o prietena.. dar nu cred ca apoi numai vorbiti cu nici o alta prietena...

A fost foarte frumos si mi-ati tinut companie atunci cand am avut nevoie, cand am fost singura zile intregi... cand am avut nevoie de sfaturi...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nino, cum sa nu mai intri mai?? pe tine ce te-a apucat? ai fost de la inceput la "odiseea sarcinii.." si trebuie sa ramai! acum plecati toate tot din cauza mea??

se pare ca nu mai sunt dorita pe aici(probabil nici n-am fost), nu spun ca plec, dar nici n-o sa va mai deranjez cu prezenta.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Andrruzza nu din cauza ta...in nici un caz... dar nu inteleg.. au mai fost si alte fete care au spus ca pleaca.. si nu a sarit nimeni chiar asa...

uite promit ca de intrat, in fiecare dimineatza sa urez La multi ani!!! tot intru. ok??

Poze

Mergi la inceput

uite aici ceva la care sa reflectati...

" prietenul este raspunsul la nevoile tale. El iti este masa si caminul pentru ca la el vii infometat si il cauti pentru a-ti da pacea si linistea. atunci cand prietenul tau iti dezvaluie gandurile sale nu ti-e teama sa fii de alta parere si nici nu ii ascunzi incuviintarea ta, pentru ca intr-o prietenie, fara cuvinte, toate gandurile, toate dorintele, toate sperantele se nasc si sunt impartasite cu o bucurie tacita. si farmecul prietenie tale sa fie rasul si bucuria impartasita, pentru ca in roua lucrurilor marunte isi gaseste inima dimineatza si in ea se improspateaza."

"Profetul" - Kahlil Gibran

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata, mamici.
Eu nu am ales nici o forma de protest (am fost cam ocupata, fac bagaje pentru ca miine dimineata plec la mama (Cristi pleaca in delegatie in Italia si nu vreau sa ramin singura) si sincer speram sa se aplaneze "conflictul" aparut pentru ca eu nu suport certurile, ma supar greu si cind ma supar ma tine cam 1 minut, iar astfel de situatii ma afecteaza foarte mult. Sper din suflet sa reveniti la sentimente mai bune!
Cit priveste consistenta discutiilor, la care s-a facut referire aici, avind in vedere profilul site-ului, cred ca inevitabil sint legate de bebelusii nostri, de preocuparile noastre in ceea ce-i priveste. Celelalte probleme sau preocupari ale mele din alte domenii le discut cu Cristi sau cu prietenele mele la o cafea, pentru ca nu cred ca le-ar interesa pe toate mamicile de pe forum "matusa Tamara", politica externa, Codul fiscal, Liiceanu, "Dilema veche", contabilitate sau ce mai discut eu cu ei.
Nino, mi-ar parea foarte rau sa nu mai mai urezi La multi ani! bebelusilor in fiecare dimineata, a devenit o constanta a forumului, un gest frumos pe care-l regasesc cu placere in fiecare dimineata.
Astea fiind spuse, va pup pe toate, si sa ne "revedem" sanatoase (in cam 2 saptamini).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Rp sedere placuta la mama ta... si La multi ani!!! in avans pentru maine... ca sa nu raman datoare.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita deocamdata nu revine asupra deciziei de parasire a forumului. Nu stiu daca si cand va reveni, dar eu una m-as bucura foarte mult sa o faca. Ligia crede-ma, desi eu sunt iute, cum zici tu, inca nu am gasit solutia. Poate daca ar vedea ca ii suntem prietene fiindca ne leaga atatea amintiri comune si importante, ca ne lipseste si ca o iubim, ar reveni. Eu o sa incerc sa-i aduc aminte toate astea din cand in cand.

Motivul pentru care am simtit nevoia sa iau o mica pauza nu a fost doar plecarea Mamacitei, ci constientizarea faptului ca rand pe rand au plecat, sau mai intra foarte rar, multe mamici dragi mie, de pe vremea Odiseei. Si ma gandesc la Zuzu, Oanamc, Gabrianah, Ariadnabr, Anca Micaela, Coral, Marox, Hiroral, Ocrainic, si ar mai fi. Si multe dintre ele au avut ca motiv schimbarea atmosferei de aici. Si eu cred ca s-a schimbat. N-am de gand sa plec, fiindca mai sunt aici si mamici si copilasi la care tin foarte mult. Si fiindca nu vreau sa renunt la ideea de prietenie virtuala pe care o implica forumul asta. Desi sunt dezamagita de unele aspecte mai noi, nu ascund asta.
Cred ca multe mamici s-au abtinut sa mai intre acum fiindca asteapta sa se limpezeasca apele, nestiind cum sa reactioneze mai bine, sau nevrand sa actioneze in vreun fel.

Andruzza n-ai de ce sa pleci, nimeni nu crede ca e vina ta pentru situatia prezenta. Si nu cred ca vrei sa pleci.

Si ca sa revenim la bebelusi, caci despre ei e vorba, sa va zic de legume. Am avut si eu congelate, inca mai am cateva, ardei gras si conopida. Dar si cumpar. De exemplu cumpar mazare congelata Iglo (e o marca ungureasca, au calitate foarte buna), cumpar rosii si dovlecei turcesti, care mi se par in regula. Dar nu cumpar legume olandeze, care, desi arata foarte bine, nu au nici un gust si clar sunt manipulate. Si mere iau doar romanesti. Le-am terminat pe cele de la tara. Spanac inca nu i-am dat Ioanei. Contrar desenelor cu Popay Marinarul (sper ca am scris corect) omul nu absoarbe bine fierul din legume, il elimina. Asa ca am mai amanat spanacul. Cand o sa-i dau, o sa fie sau din borcanel bio sau romanesc din piata.

La multi ani Mihai !
La multi ani Letitia si Rares !!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Mai fetelor dar ce-i asta?Ce se intampla cu voi?Cum sa plecati toate?
NINO,ANDRRUZZA ,MAMACITA - VA ROG DIN SUFLET ,NU PLECATI!!!!!

Chiar daca nu sunt un membru prea activ ,am citit cu drag ce ati scris voi,sfaturile si povetele au fost intotdeauna binevenite,am invatat multe de la voi.Mi-amintesc cum la inceput discutam despre burticile noastre si asteptam cu ardoare sa ne strangem odoarele la piept,pe urma momentul nasterii,emotia pe care am trait-o pentru fiecare din voi.
Am fost alaturi una de alta cu cuvinte de imbarbatare,sfaturi utile ,cand am avut nevoie.Am trecut prin multe etape cu bb-ii nostrii,probleme cu alaptatul,colici,unii au fost bolnaviori,diversificarea alimentatiei,aparitia dintilor,vaccinari,probleme cu somnul si cu mancatul si altele pe care le-am impartasit impreuna.Imi dau lacrimile cand ma gandesc cum a trecut timpul si copilasii nostrii implinesc primul an de viata rand pe rand.Cred ca intre noi s-a creat o legatura puternica,cred in continuare asta si ar fi mare pacat sa se piarda.Trebuie sa fim in continuare impreuna,la bine si la greu cum am fost de la inceput.
Eu chiar ma simt bine alaturi de voi,iar cuvintele pe care le-am scris sunt din inima.
Vreau cu desavarsire sa trecem peste hopul asta si sa continuam sa discutam DESPRE COPII---AVEM NISTE COPII SUPERBI DOAMNELOR!!Merira sa discutam despre ei.Suntem doar la -Clubul scutecelor - pana la -Adolescenti -mai aveeem.Vreau sa ajungem acolo si chiar sa ne intalnim sa ne cunoastem.
Am spus ce am simtit.V-asi simti mult lipsa.Va iubesc pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI Leti, Andreea, Rares si Dario!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI!LETI,ANDREA,RARES si DARIO

Mergi la inceput