Racusori, la apel! (8)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
MirelaV spune:
mda. ma stie dr k pe nush ce. un cal breaz. eu am ceva prb si sunt constienta de ele. nu stau cu stress...chiar daca as vrea mi-ar placea
oricum..ajung eu si la dr!
va pupacesc pt grija.
acum am ajuns acasa de la munci..vai mama mea...ar trebui sa mai plec..insa nu stiu...
ne auzim later MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
arinna spune:
Monagan,
...nu stiu daca-i abureala cu regimul pentru ca am observat ca mie nu-mi fac bine sau chiar nu-mi plac alimentele interzise sa zic asa...nu ma atrag lactatele, carnea,anumite citrice,bananele si nu-mi fac bine deloc chiar daca imi plac : painea, varza, mamaliga, cartofii...ma simt indispusa si balonata dupa ce le mananc...sunt greu de digerat ...bauturile alcooloce sau carbogazoase nu-mi priesc...si am mare nevoie de multi litri de apa pe zi...Am probleme serioase cu digestia...de aceea ma gandeam ca nu e o idee rea, dar sunt cam putine de mancat...Iar zaharul, se stie, nu-i bun pentru nimeni !
...cat priveste viza, a fost valabila in mai anul trecut, am fost in canada 3 luni...din februarie voi astepta alta...de rezidenta permanenta si sa ma vad cat mai repede langa sot !!!Ca deja ma apuca nevrozele, de doua luni a plecat........
...poate-mi dai si mie ceva chef de treaba !!!!
Menna spune:
Hopa si io ! Fetele am dormit de ieri de la 3 dupa amiaza pana azi la 11 ... super ,nu-i asa
M-am trezit, mi-am lasat catelu in casa k sa nu ma deranjeze cu zgariatul usii si asa am mai putut sa mai lenevesc inca putin, adik pana la 7 seara cand l-am scos la plimbarik
arinna scuza-mi aiureala ,dar io n-am priceput prea bine daca ai luat ori ba viza... in orice caz, daca ai luat-o FELICITARI ,daca nu iti tin pumnii ...caci cred ca deja ti-e greu sa stai departe de jumatatea ta
Fetele mele ...despre ce regim vorbiti legat de grupa sanguina a fiecaruia ? Io nu urmaresc OTV ,caci din principiu nu-mi intoxic creierul cu "minunatiile" si "stirile bomba" ce sunt prezentate pe acel post ...insa io am grupa sanguina o.1 si tare's curioasa sa vaz daca se potriveste ceva ... in caz ca stiti ce regim imi este recomandat mie, dati-mi de stire sa confirm ori infirm dupa caz Pana atunci bag al doilea pachet de biscuiti cu cioco (start choco),ca tare bun mai e
In rest ...sunt cuprinsa de o moleseala cronica si am asa un feeling ca am sa ma bag inapoi in pat, caci n-am chef sa fac mare lucru azi ...in 26 am dinnou examen ,de data asta la o materie grea, si maine ma pus sa tocesc materia,caci la asta numai asa merge
Ne auzim mai tarziu ...pana atunci toate cele bune
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
Menna spune:
Simbol: rac
Pietre pretioase: piatra lunii, perla
Numere norocoase: 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58
Culori preferate: argintiu, verde
Compatibilitati: Fecioara, Scorpion, Pesti, Taur, Rac
Mah ce sa zic ... mie'mi vine greu a mai crede ce zic astrologii astia.
Da' so luam in ordine :
piatra lunii ?! nici nu stiu cum arata aia
perla ? hehe ,asta stiu cum arata,dar nu detin una si nu pt ca nu mi-ar placea,dar eu de felul meu nu ma omor dupa bijuterii ...si alea pe care le am stau bietele in dulap si le scot numai la ocazii,cica
No' p'asta cu numerele nu le mai cred , in alta parte mi se spune ca numerele norocoase ne sunt 3,8 si mai stiu eu care, deci nu le-a nimerit .De cand ma stiu, intotdeauna am avut o retinere in ce privesc numerele pare,mie'mi plac cele pare si indiferent de ce fac trebuie sa fie impar facut (ce mai, sunt shushu)
Aha, la culori sa zicem ca m-a nimerit .Imi place verdele in orice ton de la cel deschis pana la cel inchis. Argintiul !? Mah io nu-mi amintesc sa fi purtat culori sidefate pe mine si n-am nici o haina in argintiu in garderoba
Eeeee partea asta cu compatibilitatile intre zodii ma amuza pe mine teribil ...
Cu fecioara n-am avut de a face pana acum - deci nu ma pronunt.
Cu scorpion am avut dureri de cap, incepand de la tatal meu,seful meu (Dumnezeu sa-l odihneasca!) pana la un actual individ ce-mi rascoleste viata in mom de fata , insa pot spune cu mana pe inima ca eu una nu simt ca m'as putea intelege cu vreunul pt mult timp, pt ca tb sa lasi f f f mult de la tine si asta inseamna autocenzurare si a renunta la multe lucruri care fac parte din personalitatea ta , pe cand compatibilitate eu inteleg ca inseamna completare a unei pers cu o alta si afinitati comune ... la legatura dintre rac si scorpion zic PAS,caci ma depaseste
Cu Pesti ... in momentul de fata am director peste,insa nu-l cunosc prea bine,caci nu se descopera + ca nici nu ma agreeaza prea tare, eu fiind asistenta sefului nostru care a decedat si nu-i convine ideea ca nimeni nu-l vede pe el leaderul nostru ci mai degraba colegul care a fost de dinaintea plecarii lui din firma acum 2 ani.Deci si la asta PAS !
Rac ?! hehe ...mama e rac, prima mea iubire a fost rac, eu sunt rac ...cand o sa reusesc sa ma inteleg pe mine o sa ma inteleg si cu restul
Taur? In nici intr-un caz nu sunt de acord! NU,NU si NU!
Mai bine sa zic eu cu cine ma inteleg ... ma inteleg cu varsatorii,cu balantele si deocamdata cam atat
Bine,acestea sunt generalitati caci se stie ca pt ati defini clar zodia tb calculat locul nasterii, ora nasterii si anul, asta pe langa ziua si luna.
Da,simt ca sunt influentata de Luna caci atunci cand e Plina simt o agitatie interioara si o oboseala generala in acele zile.
Cam atat
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
Menna spune:
am vrut sa zic ca-mi plac numerele impare ,nu pare ...uf! nu mai vaz nici bine
Menna
arinna spune:
Menna,
...uite la ce ore scriu si eu...
...m-au inveselit mesajele tale, am fost cam morcovita ,intr-o pasa proasta, ce sa mai zic..
In legatura cu viza,depunem dosarul saptamana viitoare si sper sa primesc viza de plecare la sot -definitiv- cat mai repede si fara probleme ca da, e foarte rau fara el...poate dura de la cateva luni la jumatate de an...In vara am obtinut-o pe cea turistica si am fost in vizita...Si am atatea de facut aici pana atunci, ca de, o data pleca omul de tot...
Regimul adecvat grupelor sanguine - uite un link despre asta http://www.planetafitness.go.ro/articole/sangvin_articol_2.html .....mie mi sa- parut potrivit dar nu stiu in ce masura pot sa-l respect...incep fara carne de porc si fara zahar- doar fructe uscate care sunt fff dulci...tin loc de bobo si alte alea...cel de la OTV a is mai in amanunt...dealtfel se gaseste cartea, si pe net dadusem de ea dar as vrea sami-o cumpar..Eu am A2 care e cea mai problematica si n-ai voie mai nimic in afara de fructe si legume...nu paine, cartofi, orez, malai , lactate,varza, rosii,ardei, vinete mandarine, portocale,carne ( doar peste daca chiar nu poti)Tu esti privieegiata, ai nevoie de carne ...dar nu de porc , care e contraindicata tuturor...Poti sa afli mai multe cautand pe google alimentatia pe baza grupelor sanguine...
Ai grija ca zaharul( dulciurile) da moleseala...initial invioreaza da dupa aia afecteaza pancreasul si scade glicemia :)Cica sa-l iei din legume si fructe...
Nici eu nu ma omor cu bijuteriile...
Cu scorpionii la fel, am fost "posdata " de doi, adica posesie psihica, cu unul n-am avut nici o relatie, nimic, dar doi trei ani am fost bolnava de el, era sef la mine la serviciu, cam ciudat, se vroia autoritar da nu prea reusea...decat cu mineTrei ani, de cate ori il vedeam, ma balbaiam si ma inroseam si nu mai scoteam nimic coerent, mai ales daca se uita la mine, imi venea sa mor si sa intru in pamant, ma simteam ultimul om si nu mai aveam nici o personalitate...eram cum ziceam , posedata, am citit carti americane cu respectul de sine si cum sa te intelegi cu oamenii da ...nimic! Cand il vedeam luam foc la creier...ma bucuram si numai daca ii auzeam vocea prin preajma...da daca imi zicea ceva...sau sa-i zic eu ceva? Imi batea inima si ma simteam penibila de fiecare data...Si se mai si uita la mine, fara sa zica nimic...odata am fost langa el si am avut impresia ca s-a oprit timpul in loc...
Eh, da cand am nimerit cu el in lift!!!sa lesini de ras...Imi venea sa rup cabina si sa ies prin ziduri, ca el se uita la mine si eu niciodata nu-i suportam privirea , trebuia sa mi-o cobor, mi-era imposibil sa ma uit in ochii lui...!!!!
si aveam cam 32 de ani cand l-am vazut prima oara !!!Oare ce o fi fost asta? ca pana nu a plecat, sa nu-l mai vad, nu mi-am revenit, si oricum m-am gandit la el mult dupa aia...da culmea, fara vreo atractie fizica... ! Era la nivel mental totul,mai si tipa la mineca pare-se ca avea si el aceeasi fastaceala fata de mine, si eram de-o varsta!!!
Am mai avut de-a face cu un scorpion, era prietenul meu, arata ca naiba da eu eram "posedata" si imi placea de el fizic, desi era un slabanog apoape cocosat, dar de, cu spirit puternic...Bine ca s-a terminat...
Deci si pe mine ma depaseste aceasta relatie...
De culori, nu trebuie sa coincida cele care iti plac cu cele ale hainelor...imi place galben pai, maro,dar nu sa ma imbrac cu ele ca nu-mi sta bine...albastru, verde, sa ma si imbrac...Rosu nu suport...decat vecin cu alte ulori, ca pata de culoare la ceva...
Luna imi place mult, plina sau nu...cum o fi, m-a fascinat mereu si mi-a adus aminte de inceputuri de lume...cand e plina raman cu ochii pe ea si simt ca traiesc...
Uite la ce ore sunt in verva...la 2 noaptea...
Noapte buna !...
arinna spune:
Am uitat cu imparele, si eu la fel!!!Trebuie sa fie "fara sot" ca sa-mi mearga bine...Curata superstitie!
MirelaV spune:
hello si io. am mancat, acum beau cafeaua si fumez tigarea si ma apuc de curatenie. apoi de papa k nu mai tine dom'le
monagan, ieri am scris in acelasi timp. vezi k ti-am trimis mail. sa ii dai tu un reply sau zi aici daca ai primit
acum sa va raspund si eu..
Simbol: rac
Pietre pretioase: piatra lunii, perla
Numere norocoase: 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58
Culori preferate: argintiu, verde
Compatibilitati: Fecioara, Scorpion, Pesti, Taur, Rac
perla imi place. nu am 1 si nici nu stiu daca as purta-o. dar imi atrage privirea oriunde vad asa ceva
numere norocoase...nu cred sa ma caracterizeze vreunul
culori...imi place argintiul...la vedere
compatibilitati: fecioare nu cunosc, scorpion e sefa mea..singurul scorpion pe care il stiu..nu ne intelegem nici bine nici rau, oricum..mai mult bine, pesti nu cunosc, taur..DA, rac..nu stiu
cu astea fiind spuse..am terminat tigarea..asa k..la curatenie cu mine.
ne auzim later
va pupacesc MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
nu a intrat nimic din ce am scris eu azi?????????
am trimis de 2 ori. Off ce rau imi pare!!! cred ca net0ul meu are ceva. Oricum fetele, primul care l-am trimis a fost cam de 1 pag si imi pare tare rau ca m-am straduit atat sa scriu..... Acum si daca as vrea nu mai am timp, ca tre sa merg la culcare ca maine am o zi grea.
mirela , am primit si multumesc mult. O sa o studiez si daca nu mor de foame poate ca incep si eu. la toate si somn usor. Va doresc sa aveti un inceput de saptamana "fructuos".
Menna spune:
arinna ...noi ne ridicat moralul una la alta
pe mine m-a amuzat raspunsurile tale
Iti tin pumnii sincer, sa iei viza cat mai repede si sa ajungi sa ne scrii anul asta de dincolo de ocean sa ne spui cum e pe acolo
Mama cand a mers in State a tb sa mearga de 2 ori la ambasada si abia a doua oara i-a dat desii ea era casatorita cu un cetatean american ... f greu intr-adevar. Am fost si eu acum 3 ani, insa mi-au bagat motive ca nu-mi tin banii intr-un cont bancar,lucru care pt ei cica ar insemna garantie materiala in tara si motiv sa ma intorc ...stupizi aia d'acolo ... nici nu-mi dau seama dupa ce criterii se aleg persoanele care primesc viza
Mi-au zis sa revin peste 6 luni cu un extras de cont, dar n-am mai mers sa imi pierd diminetile p'acolo pe la colturile ambasadei.
Acum m-am inscris si eu la Loteria Vizelor 2007 si sper ...ca deh, asta mi-a mai ramas ...
In rest la noi la Oradea e groaznic de frig ..brrrrrrrr iti ingheata sufletul cand iesi afara ...cica la noapte ajungem si la -20C daca avem "noroc" ...ioi mama
Ma duc sa-mi pregatesc cina si revin
Menna