Nunta in Iasi (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Darria spune:
Buna dimineataaaaa
Mexxa, felicitari Sarcina usoara si un bebe sanatos
Lula, am uitat sa te intreb cum te simti?
O sa fiti miresici tare frumoase, cu bebei la purtator
Liliana: dupa cat e de smecher cred ca la nastere Acea pozitie de la mine a invatat-o
liza303 spune:
SALUTARE!
Fetelor m-am decis ,rochia o cumpar de la Agnes TOMA.model divina ..cred,verighetele le am de la socrii,le-au cumparat cand s-a nascut sotul meu,au 30 ani ...sunt superbe,combinatie de aur alb si aur galben de 24 K ,si un model super...si chestia cea mai interesanta e ca ne vin perfect.
In legatura cu cununia religioasa,e strigator la cer in privinta taxelor platite,corul si preotii....nu inteleg pe cei de la Barboi,cum isi permit sa ceara asemenea taxe,ei ca slujitorii Domnului ar trebui sa fie evlaviosi,intelegatori cu semenii lor,partea materiala sa nu-i intereseze,sa fie prioritara viata spirituala ,sa dea un ex. pozitiv,macar sa incerce ,sa nu-si arate lacomia pe fata ....m-am mirat f. tare in legatura cu ceea ce a patit ralnied
liza303 spune:
Lili mai ai putin pana la nunta,fara emotii si pregatiri fara probleme...
Crysuc in legatura cu dj , eu stiu ca costa cam 100 euro ,si o formatie (cea de la Select-intre 18 si 25 mil),depinde cat le ceri sa cante.Cum sa ceara 10 mil un dj....auzi ce metoda folosita ..lasa de la 15 la 10 mil(cica reducere),e socat omul...
liza303 spune:
Lullabay ,daca faci nunta la Onyx ai grija cu mancarea,am fost la 2 nunti acolo si mancarea putina,pestele ars...au stins lumina cand au adus pestele si asa au lasat-o pana au adus urmatorul fel.La cealalta nunta la care am fost ,prin toamna anului trecut....pestele era crud si fara gust .Acum nu vreau sa te sperii ,dar cred ca trebuie sa stii ca pestele mai bine il eviti din meniu la onyx sau te tii de seful de sala sa fie atent ca toti invitatii sa aiba gramajul stabilit(pt fiecare portie),si pestele sa fie facut bine.
In legatura cu aranjamentele florale eu le fac la Preference,ma costa 3 mil lumanarile +buchetul miresei(cu lumanarile lor),si modelul l-am ales cand am mers la ei la sediu,din catalog ,pe site-ul lor nu am vazut poze cu lumanari.Florile pentru mese din trandafiri naturali ma costa 120 000lei/buc.Cocardele din crizanteme-25 000lei/buc iar pt noi si nasi am ales trandafiri -60 000 lei /buc.
Multa bafta!
lgireada spune:
Salut,
Multumesc de urari fetelor. Dimineata eram asa de grabita ca am uitat sa spun ca mi-am cumparat costum pt cununia civila. Si is tare incantata E ceva grena cu dungulite roz. Incepe agitatia, parca pe zi ce trece sunt tot mai multe chestii de reolvat ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
mexxa spune:
Dragele mele va multumesc din suflet pentru mesajele voastre..sunt atat de frumoase.
Eu sunt bine..insa inca plutesc de fericire!!
Va pup si o seara cat mai frumoasa!!
4+
http://community.webshots.com/user/mexxa
Darria spune:
Fetelor acest mesaj este de la Ralu(Ralnied), pt. ca ea nu reuseste sa intre, inca(o sa va explice ea de ce):
"Nu ne-am auzit de duminica, dar abia azi am reusit sa intru pe DC...
Mexxa, felicitari si sa stii ca ma bucur pentru tine! Sper sa fie bine de data asta si sa vina fetita dorita!
Cristina, hai sa fim seriosi, o fi el Severin asta profesionist, dar 15 mil la DJ in Iasi, mi se pare exagerat... Si nu am reusit inca sa aflu nimic de Aurel Nedelcu...
Eu am rezolvat cu biserica si nu ne costa nimic. Doar la sfarsitul cununiei, daca nasii vor sa dea ceva, ca o contributie, bine. Daca nu, tot bine... Nici avans, nici taxa, nici chitanta, nimic... Apropos: am aflat ca e capela de rugaciune a domnitorului Cuza..."
Darria spune:
liza303, interesanta potrivirea verighetelor avand in vedere ca au fost luate la nasterea sotului
Lilianaaaaaaaaa, mai ai 25 de zileeeeeeeee
Apropo de dj: preturile de vara trecuta erau asa - 100-150 euro simplu si 150-200 cu efecte(fum. lumini, etc.....).
oana8188 spune:
Moaaaamaa! Ce activitate!
Mexxa, felicitarile cele mai calde din partea mea, sa fiti sanatosi tun!! Si pentru Lula aceleasi urari de foarte bine!! Pupici la burtici!
Liza....nu stiu care model e Divina...asta e? http://www.agnestoma.ro/agnes_site_3/matrimoniale/forever%20young/foreveryoung.html#
La Barboi am facut si eu nunta...e foarte frumoasa curtea si biserica si trebuie bani pentru a fi intretinute, cred ca de asta sunt si taxele astea destul de mari...Eu am stiut de la inceput de toate taxele si daca nu as fi vrut neaparat sa ne cununam acolo, as fi putut opta pentru alta biserica.
Ii urez Loredanei (Lorex) bun venit! Speram sa te putem ajuta cu informatii cat putem de mult!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
lullabay spune:
Darria multumesc de intrebare ma simt bine relativ..cateva greturi dupa ora 17 da nu foarte tare..
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu informatii.
Zambeste,maine va fi mai rau!