La noi la Galati sa veniti (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Laura.....bine ca macar nu plange!
Eu una nu mai stiu ce sa-i mai dau..asa se fornaie cel mik....Ma gandesc sa ma duc si eu pana la urma la un homeopat.Sunt disperata.Cred ca de o luna asa o tine...NU mai stiu efectiv ce sa-i dau.De iesit cu el pe undeva..nici pomeneala.Cat de sensibili pot fi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Liliana, ce program de somn are Dan? Noi putem sa venim pe la ora 17.00. E bine asa?
Cristina, nu vrei sa vii si tu cu bebe sau nu ai terminat proiectul?
Cine mai vrea sa vina maine la ora 17.00 la happy kids?

Roxana

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!

Roxi si Liliana am vazut ca va intalniti maine la Happy Kids, si imi surade ideea tare mult.... Problema e ca una la mana, am de lucru la greu la proiect, si tre sa ma pregatesc si de licenta, iar a doua la mana, razvan e la mama mea... si imi este ca daca-l iau nu mai pot sa-l duc fara sa-l bulversez.

Insa maine dimineata il iau oricum de la ea, sa-i fac vaccin, si in functie de cum se comporta..... speram sa venim si noi. Oricum va scriu maine ca sa va anunt!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori si nervi de otel mamicilor!
Pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Liliana, mai vine cineva cu tine maine la Happy kids? Eu incerc sa o sun in seara asta pe Gina poate o aduce si ea pe Maria.

Roxana

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Fetelor, imi pare rau ca nu pot sa vin maine seara. Sper sa va distrati foarte bine si sa veniti si la urmatoarele intalniri pe care sper sa le facem.
Sfat: luati-le la copii schimburi, chiar si maiou. Sa le dati niste tenesi sau sosete groase. Nu-i imbracati foarte gros, pentru ca se vor agita si vor transpira, puneti-le mai bine 2 tricouri cu maneca lunga decat un pulover foarte gros. Sa fie lejer imbracati, ca sa se simta si ei liberi. Vedeti ca acolo au si ceai cald, asa ca puteti opta intre sucuri, apa, ciocolata calda si ceaiuri.

PS: pentru cine da oscilococcinum la copii sau chiar si adultilor: nu se dau mai mult de 3 doze consecutive, pt ca genereaza un dezechilibru energetic al intregului organism, puteti sa-i zapaciti mai rau. In cazul in care raceala sau gripa este instalata cu toate simptomele, se iau 3 doze maxim la interval de 12 ore, si atat. Daca raceala este la debut, in primul sfert de ora de la stranut si cand incepe sa-i curga nasul, este suficienta o singura doza. Daca nu ati prins momentul, 2 doze la interval de minim 6 ore sunt de ajuns.
O doza=un capacel plin cu bulinute. Daca le dati tot tubuletul, veti avea acelasi efect, asa ca faceti economie.
Cam acestea sunt sfaturile pe care le-am primit eu de la doc. homeopata. In plus, evitati ceaiul de menta si toate condimentele cu arome puternice pe perioada administrarii tratamentului homeopat.
Cam asta ar fi.
Va doresc o seara placuta.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Vilma,vreau si eu sa ma duc cu Vlad la dr.homeopata.Poti sa-mi dai mai multe detalii? Nr. de telefon,pe unde are cabinetul...Vad ca te-a invatat f. multe,felicitari!

Eliza,parca tu mi-ai spus in vara ca stii ca exista in Galati o gradinita in care se preda franceza.Am auzit bine?
Vilma,optez pentru franceza pentru ca engleza il pot invata si eu,si taica-sau,mai invata si din alte surse,dar franceza habar nu am.Si cum sora mea e in Franta si are posibilitatea sa-i ofere un viitor mai sigur decat putem noi,vreau sa-l pregatesc pentru viitor.

Cookie,e tort facut dupa capul meu,cu crema de vanilie,caramel si ciocolata.Nu a iesit f.dulce pentru ca sotul meu fuge de tot ce e dulce.Mi-a iesit un blat super,care mai avea putin si dadea pe afara.La ornat nu stau eu prea bine,nu am rabdare deloc,dar i-am facut eu fata.

Noapte buna si sanatate multa puiutilor bolanviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

E foarte bine Roxana. Nu mai vine nimeni cu mine. Dani doarme uneori de 2 ori pe zi daca se scoala la 7 dimineata , sau un singur somn de pe la 1 la 3. Tocmai am vorbit cu soacara sa-l culce la 1 ca sa fie odihnit la 5. E perfect daca vine si Gina cu Maria.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Vilma multumim tare mult de sfaturi. Ei ma cam indoiesc eu ca o sa alerge si Dani ca e genul mai timid.
Roxanaam vorbit acum si vine si Dinedana cu Antonia si o aduce si pe sora ei care are un baietel de o seama cu al lui Cristina.
Asa ca din cite vad eu o sa aiba fiecare o pereche de virsta. Antonia e destul de apropiata cred ca virsta de Maria.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubitelor
Am ajuns la munca, deci Daria e mai bine.
Nu a mai facut febra, nici scaune moi nu a mai avut, a cerut de mancare dimineata.

Am sa deschid un subiect nou.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Poftiti va rog : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67556" target="_blank">cap 17

Daca nu am trecut pe cineva in listuta va rog sa-mi spuneti !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput