Bebelusi de iulie-august 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cristina bravo mai Rares e baiat mare. Si eu m-am minunat cand am dormit 5 ore fara treziri in 7 luni la fel catine.

Anis da alocatia a venit retroactiv.

pe Episcopiei este reprezentanta chicco. Cum stai cu fata la Ateneu o iei pe partea stanga si imediat la 10 m de colt este magazinul sau mai precis o iei pe langa Hilton hotel pe partea cu ateneul si dai in magazin. Sper ca m-am facut inteleasa.

Eu ii pun lui mihnea de la inceput praz in loc de ceapa in supica dar pana acum nu l-am pasat.

Aseara a venit dr de familie sa il vada si mi-a cerut s ail las in tarc sa vada cum se joaca si cand a vazut ca se ridica in cot si in fundulet, ca merge in patru labe si ca raspunde cand il strigi pe nume(adica intoarce capul cand il strigi) a zis ca asta trebuie sa faca la 9 luni si ca suntem super OK. Asa ca sunt tare mandra de baietelul meu.

Mamini si Emaimee pupam fetele frumoase.

Am aflat si faza cu iaurtul nu trebuie sa aiba mai mult d e3% grasime cica cele d ela milli sunt ok cu 2,8%.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Diana Mirela am primit cartea, multumesc mult, ti-am si raspuns si ti-am trimis si o poza cu "flacaul" meu.
Simonaci79, multumesc de primire .... si-a mai amintit cineva de mine.
Mitub, spor la treaba, te vad mereu pe messenger - esti la serv. toata ziua? Eu merg doar 4 ore/zi. Eu am fiert carnea (piept de pui) direct in supa bebelului si are succes. I-am dat si pastrav (o data) tot fiert cu legumele. Azi incerc ficatelul de pui. Am rugat-o pe bunica sa-mi taie un pui. Vreau sa-l fac inabusit in putin unt (sa aiba un gust) si cu piure de cartofi. Sa vedem daca va avea succes. Va scriu mai tarziu.
Si pe Radu il chinuie gingiile, dar inca nu a iesit nimic, dar are dureri, plange si in somn cateodata. Vom trece si peste asta. Sper sa apuc sa va pun si eu niste poze cu bb al meu. Copii vostrii sunt minunatii. Sa va traiasca.
Revin mai tarziu sa va spun ce reactia provoaca noua mancarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Cristina-sa-ti traiasca flacaul mare !! Abia astept sa ne laudam si noi cu olita. Si al meu mai are mom. cand doarme si 8 ore neintrerupt.De ex azi noapte s-a culcat la 9,s-a trezit la 12 sa pape si apoi a dormit fara oprire pana azi dimineata la 8 !!

Simona-imi place taaare mult scaunul.De asta vreau si eu,dar cum in Craiova nu sunt magazine Mini Blu,trebuie sa iau de pe net,iar site-ul Buburuza e in renovare,iar altele nu au.UUUFF.Abia astept sa-l iau si eu!!Sa-l stapaniti sanatosi.AA Si multumim de urare

Gata mi se trezi puiul ,merg sa-i fac banana cu branzica.
revin mai pe seara

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Sa ma laud si eu:
Se simte dintele stang(incisivul superior stang)la pipait,ceva aspru si un pic in relief sub gingie.Deci nu sunt toanta( ca am ajuns sa ma indoiesc de mine insami) Deci iese repede

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

;Neata...daca pot spune asa

Iar am avut o noapte agitata..s-a trezit aproape din ora in ora.I-am dat novocalmin ,nurofen...cred ca si-au facut efectul..dar tot se aolea.....auuuauuuu.....of

Vad ca a inceput si mamini diversificarea..pupici lui VEVE, mititica...auu chiar ca am ramas singura care ii da numai laptic din tzatic.

Nu mai stiu cine mi-a raspuns..intrebam eu daca sa incep acum pe fondul crizelor de durere de dinti..sau sa mai astept??Cum ziceti?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee..bravo ca ati scapat repede....
Noi mai avem ..se pare ca vor iesi amandoi cei din fata ...cand ma gandesc ca o sa aibe 4 dinti ..la nici 6luni...scapam de pe acuma de un chin..o parte macar.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Diana,am primit cartea.Multumesc

offfff....eu am facut-o de oaie...I-am dat puuutin pepene galben si s-a stricat la burtica.Ce sa fac?Am inteles ca voi ati dat Smecta dar cum se da?In ce cantitate???
Si inca o problema care ma macina este Cum Dumnezeu sa scapam de eritemul asta fesier??? Am dat cu bepanten,l-am lasat si gol muuult timp...degeaba.Ce sa-i mai fac?

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello mamici!

Voi ce ziceti? E prea devreme sa-l pun pe Teo intre perne in fundulet? Nu mai sta locului in bouncer si se enerveaza.
La ce varsta ar trebui sa stea singur in fundulet?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Sa va zic un pont:am un gel de dinti natural din vreo 6 plante(e fabricat in Usa)- se numeste Gumeze pe care il tin la frigider tot timpul.Noaptea o dau alternativ cu asta si cu ala cu anestezic.Cu cel de plante poti sa dai bb de cate ori vrei,celallt poate fi fol cam de 5-6 ori/24hrs.Aseara s-a trezit doar de 4 ori de 3 i-am dat sa pape(pana mi-am dat seama sa o dau si noaptea cu gel).Cred ca ar papa mai putine ori/noapte de fapt ea ca o dor gingiutele.S-a trezit la nici 2 ore dupa ce a papat,plngand ca asa se trezeste acum noaptea,am dat-o cu cel cu anestezic si i-a trecut imediat plansul si a adormit fara sa o legan,doar am pus-o in patut.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ma doare la propriu si la figurat:
Mi s-a facut puroi la rana unde m-a muscat fata,am dat usor poroiul la o parte si las sanul la aer cat de des pot ca sa se usuce buba,ma dau doar cu Garamstan si ma voi da si cu BepantheneCe pot sa mai folosesc natural sa nu afecteze fata ca sa treaca mai repede?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput