Bebelusi de iulie-august 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Yasmari, de unde le scoti? Iti vin ca pe banda.... Bine ai venit!

Mamini, nasica, si eu sunt grasana si tot mama e responsabila...pe la 4 luni imi dadea tocana de pui pe deget...iar acum ma iubeste sotul..., asa, ca-n "9 saptamani si jumatate", stii?

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Giana- nu stiu daca se rezolva cu stamicina, la mine a avut efect cu nistatin, cand l-am luat de la spital carne vie aproape (ca imputitele alea imi cereau 10 pampersi pe zi si nu-l schimbau deloc!). Despre vomitat, daca s-a intamplat la o singura masa nu te speria, am patit si eu de cateva ori cu Mario, cand a mancat lacom si a inghitit mult aer. daca se mai repete la 3 mese consecutiv, suna repede dr. Daca nu, stai linistita!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, nistatinul e glicerina cu stamicin .

Hai ca plec la culcare, ca ne-a certat Dede ca bantuim la ora asta ! Va las sa terminati voi capitolu'

Noapte linistita va doresc tuturor!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Simona sa stii ca faza cu mila de barbat o cunosc si eu, si ei profita, mamaliga lor. Si al meu e in stare sa manace o data pe zi un borcan de zacusca daca nu ii dau altceva. Si mama mea ma tot bate la cap sa ii fac sandvici la serviciu ca ea asa ii facea lui tata.
Tatal meu ii tot ia si el apararea ca e si el barbat.
Parca el ar fi copilul lor nu eu.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yasmari

Simona, mandra mea a fost tare chinuita de gaze in primele saptamani de viata, cele 2 luni de inceput le-am patimit alaturi de ea; regurgita ffffff greu, abia de reusea dupa mese. acum cand ragaie si atatea suplimentar, inteleg si eu amploarea cosmarului ei.
Vreo 3 saptamani dupa, cam sapt 10-11-12, uimita ca viata poate fi si placuta, a fost extraordinar de cuminte, nu stiam ca am bebe in casa, statea singurica nelimitat dar n-o lasam eu, ca mi-era teribil de draga....iar din sapt 13 tot lectureaza capitolul "Mama, unde esti/bate-ma de vrei/da vino sa ma iei". Nu sta fara mine decit cateva minute, dac-o las la kelea goala, daca o las pe-o perna jos si poate admira lumea dintr-o alta perspectiva si dimineata, dupa un somn bun, cand alerg sa bag si eu ceva la gura. Plinge iarasi in foarte putine situatii, evident daca indraznesc sa o parasesc, daca-i bag tzatza in gura cand vreau eu si nu cand are ea chef si daca o supara ceva. Incolo e ca dupa droguri, rade, tzipa,"vorbeste ", face vocalize de s-ar invineti Mariah Carey, ne distram de minune intr-un cuvint.

Fetele, vin la voi la consultanta cu mai mare incredere decit as face-o la pediatru: oare 150gr castigate in 2 saptamani e ok? sa incep diversificarea sau sa mai am nitzica rabdare?

Yasmari - ai fost tare de tot cu citatul! Cam asa face si Mario: dupa 2 luni de cosmar in care zbiera zi si noapte din aceleasi cauze!!!! si anume colici, gaze, ce-or fi fost, s-a cumintit de mi-e frica sa nu-l deochi, dar cum spunei si tu, cu conditia sa nu-l las singur. Daca fac aceasta gresala se pride de carusel si da cu el de pereti mai-mai sa-l rupa vreo 2 minute, dupa care se intoarce pe burta si mai sta 2 min dupa care zbiara sa-l iau. Ma duc, il pun in carut si-l plimb prin casa dupa mine si este tot numai un ras si-un zambet si vorbeste f concentrat cu mine si jucaria de la carut (asta daca nu are sosete, ca daca da, le scoate si le morfoleste de pot cu succes sa le storc cand i le iau!) Dar asa in carut, pot sa-mi fac si eu treaba, un dus, mancare, curatenie etc! Ai o fata de milioane, si tu esti o mama la fel. Felicitari si nu te mai lua dupa vecini! Si mie mi-a zis vecina de langa sa nu mai dorm dimineata cu el in pat ca se invata si nu mai doarme nici noaptea altfel (eu dupa ce-i dau dim sa pape il iau cu mine in pat si mai dormim vreo 2 ore) si l-am pus 3 zile la rand in patutul lui si nu are nici o treaba! Asa ca am revenit la vechiile obiceiuri, ca imi e tare drag sa-l simt langa mine cand doarme! Instinctul tau e cel mai bun si daca mandra va fi rasfatata, ce? Are si de ce! E un copilas frumos si iubit! Pupici!

Mergi la inceput

Monica- eu nu vazusem mesajul, multumesc Liei ca l-a citat! Felicitari micutului plimbaret si voinic! Si unei mame fericite cu un asa copilas! Felicitari! Ai si de ce sa fii mandra. Cum mai spuneam, Mario se rostogoleste, sta in fund singur, se uita cand il strigi pe nume, dar sa se ridice el in fund si sa umble in 4 labe Doamne Fereste! La cat e de grasan nu poate urni fundul! Azi a avut o tentativa sa bage picioarele sub el dar de la atata efort a cazut in nas!

Hristina- lasa ca ne facem noi mari si nu le mai dam sa manance! Sa ne mai faca si ei noua! (sper sa nu apuc ziua cansd sa mananc ce-mi face el ca mai mult ca sigur mor de foame si sa ma vedeti atunci ce silueta voi avea!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

UFFF acum v-am ajuns si eu din urma cu cititul. Caci asa m-am obisnuit intii citesc si apoi raspund si eu. Iar de 2 zile pc iar nu a mers, a fost iar virusat si nici acum nu merge f bine vad eu cum am s-o rezolv.
Noi suntem bine. Papam tot ce ne pregateste mamaie ca v-am spus ca eu intru mai rar prin bucatarie. Am tradat ieri promisiunea facuta de a tine regim pt ca a venit sora mea in vizita si mi-a adus o ciocolata amaruie. Ei spune-ti si voi cum sa nu maninc o ciocolata amaruie ce statea frumusel in fata mea ? David maninca acum f mult pireu de legume cred ca ii place acum mai mult pt ca ii pun si carnita in el. E mereu vesel si acum mai nou gingureste ca un porumbel. Giiirrr- giiirrr face mereu ca un mic gugustiuc si zimbeste asa de frumos. Inca nu i-a aparut nici un dintisor si nici balute nu mai face asa mult. E ok cica e mai bine sa-i apara dintii mai tirziu (cel putin asa am auzit ca vor fi mai rezistenti daca ii apar mai tirziu dar cred ca mai degraba tine de mostenirea genetica).
Inchei si eu aici caci mi-e somnica si sper ca miine sa ma lase afurisitul asta de pc sa mai intru pe aici. Pupici la bebici !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Laura - eu am inteles ce ai vrut sa spui tu si vad ca forumul a inclocuit niste litere din pal....ste adica cele cu 4 puncte cu "ia o pauza" ca sa se evite injuraturile. Intelegem noi ce ai vrut sa zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

David tocmai s-a rasucit de pe spate pe burtica ! Ma duc sa-l pup pt reusita caci se chinuia de mult sa faca rotatia completa.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66967" target="_blank"> ....51

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput