Mamici de mai-iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
vivighe spune:
Oana ...bine ai venit
Lyly unde te duci tu la piscina ca vreau si eu sa ma balacesc si nu stiu unde.e destul de calda apa?si cat costa?
Pofta buna azi la pizza
23w1d
vivighe spune:
Dana pune pe periunta mai putina pasta(cam cat un bob de mazare) si poate gasesti una care face mai putina spuma,un gel...ceva(alea de la colgate fac multa),iar cand te speli pe dinti...mai ales in zonele alea din spate unde se creaza reflexul de voma ai grija sa dai numai pe dinte ,nu si pe gingia lui(pe partea dispre cerul gurii).Daca nu ai destul de multa indemanare incat sa speli si dintele bine ,sa eviti si zona cu pricina(se intampla foarte multor persoane),incearca o periuta electrica-are fire doar cat sa acopere dintele si e mult mai usor sa o mentii intr-un loc.
puiudana2004 spune:
Pai din aia electrica am si pasta e gel.Da nu mai stiu cum sa fac.Doar cand o bag in gura,imi si vine sa vars.Mai incerc.Saru-mana de sfat.
Gata eu va pup ca plec la intalnire.
Dana
21+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
cypocs spune:
asa am patit eu la sarcina trecuta .Ma spalam pe astia 2 dinti din fata
, in rest papam un mar ca nu se putea altfel
ALIA 23saptamani
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
carminabulina spune:
Pupici si de la mine, am plecat si eu...
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
adriana spune:
Mihaelaf vreau si eu filmuletul. Cam cat are, poti sa-mi spui? Cati MB, adica... Eu am internetul mai rapid, poate dureaza mai putin![]()
ama_kaly spune:
Hahaha adriana,si eu am internetul foarte rapid
Filmuletul e film in toata regula,are 700mb,singura posibilitate ar fi odc-ul,iar prima la rand sunt eu
Asa ca mihaela,ce se mai aude cu filmul ala?intri pe odc?
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
adriana spune:
Atunci poate cineva sa-l puna pe CD-uri si sa imparta copiile?![]()
Asa ar fi mai usor.. doar drumul ce e mai greu (pentru mine, lenesa
)
ama_kaly spune:
Si cum am ajuns la pagina 10,am deschis un nou capitol! 

Va astept acolo,in special pe tine mihaela cu filmul de pe national geographic!
Intrati aici si scrieti la noul capitol:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67105" target="_blank">Capitolul 27 io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe