Mamici de mai-iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Sigur mai sunt si accidente stupide, gent te blochezi in balcon, sau nu se deschide usa de la bloc, insa nu cred ca voi avea parte de ghinioane de-astea.
Pupici.

Am ras cu lacrimi!
Evident, sper sa nu ti se intample!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina si bebele meu misca toata ziua si toata noaptea,nu stiu cand doarme orele alea,dar nici nu ma agit e normal si mie chiar imi place cand primesc picioruse de la el inaioana tu cand mergi la Nayel saptamana viitoare?eu inca nu stiu in ce zi..shoricutza ai fost simpatica foc io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Buna seara! Buna seara!

King Kong revine! Rezultatele de la calculul genetic sunt superbestiale si avem un bebe sanatos tun!

Vorbeati de miscari: si Rado misca de numa numa! N-are stare; asta inseamna ca este un bebe activ ceea ce e bine(zic si eu); la 1 noaptea zbantuie si al meu Ina, fara probleme! Dimineata e mai lenes!
Ce ii pasa lui? Isi permite sa doarma pana tarziu......

Deci analizele de la triplutest sunt ok insa nu sunt ok cele de Calciu si Hemograma. Trebuie sa bem mai mult laptic.

La voi s-au schimbat valorile astea?

Mihaela
18+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, nici eu nu stiu cand ma duc. Sa vedem cand mi se va spune ca ies rezultatele de la streptococ. Daca ies in cateva zile, ma programez in ziua aia. Daca nu, ma duc in alta zi saptamana viitoare fara ele.

Mihaela, felicitari pentru rezultate!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Si la mine Calciu e sub minim,iar cu hemograma sunt obisnuita sa-mi iasa mai prost.

Mihaela,ma bucur ca testul a iesit bine!

Carmina

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 17+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Dragelor,
Io am vazut la TV ( ca voba aia, de 3 luni asta fac ca bebe misca si atunci cand doarme.. de fapt, cand are etapele de somn cu vise(somnul REM).
Asa ca probabil bebe doarme dus cand voi credeti ca e treaz...

Cat despre intalnire, o sa ma multumesc cu pozele. daca am consemnare la domiciliu...
Magg 21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Multi pupici la surioare mici
Si sarcina usoara la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, distractie placuta maine la intalneala! Sa faceti multe poze!

Mihaela, felicitari ptr. rezultate!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Buna mamici
va urmaresc de ceva timp si m-am hotarat sa ma inregistrez si eu.Ma primiti si pe mine alaturi de voi?

oana_s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Helau,helau!!! Maine e ziua la care ma gandescmai tot timpul.INTALNIREA!!!!!Ura!!!!Dar unde ne intalnim?In fata la Pizz Hut sau inauntru?Pupilici si ne vedem maine.
Mihaelafelicitari pt analizele bune,dar de Hlg si Ca nu iti face probleme ca e normal sa fie mai mici in sarcina.Eu am Hb=11,2 la ultima analiza si Ca e sub limita dar nu cu mult.D-aia se dau vitamine.

Dana21+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput