Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by elara

Dansuri vreau si eeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuu. (Ufffff de ce nu mi se afiseaza "entire list" ????? Ca voiam sa pun un emotion..ceva...O intrebare pentru moderatori: de ce nu mi se afiseaza "entire list" si nici "edit list"???? )

Mai ramne sa-l conving pe al meu ales.

Mai am si a doua intrebare pentru moderatori.
Catalin, tu esti? Sau, poate tu, freia?
Adica eu stiu ca voi sunteti moderatori, da' nu stiu exact cui sa ma adresez pentru subiectul la care ne aflam.

Mai zicea cineva...sorry ca nu-mi amintesc acum cine, ca area tot 51 de mesaje de 2 saptamani.
Eu am observat ca TOATE fetele au acelasi numar de mesaje in aceeasi pagina.
Actualizarea se face zilnic? Sau cum? A intervenit vreo eroare?

Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

1. entire smile list - la mine fc. poate ai pop up blocker active. verifica si revin-o daca nu este asa.

2. s-au facut niste modificari si nu toate sectiunile sunt contozrizate. Miresele nu intra la contorizari mesaje. E normal la cate foiletoane scriem .

3.poti intreba oicare moderator de la aceasta sectiune despre ce vrei tu daca e legat de sectiunea Miresici. E adevara ca noi, Ctalin si subsemnata, butonam mai mut prin zona si cunostem zona mai intens

Freia si Alexa

Mergi la inceput

zicea cineva ca stiu o croitoreasa. nu personal. pot sa iti aflu datele ei de contact dar e cunostintza mamei, dei personal nu stiu cum lucreaza.

let me know

Freia si Alexa

Mergi la inceput

(erau la reduceri de la 3 la 2 meleoane, cu varf luuung, toc mediu, deschissi acu despre je:

1. achizitionat restaurantu + decorari + buchete
2. achizitionat pantofi marimea 41 pt je cu boot lung, toc mediu, deschis pe la jumatea labei piciorului.
3. achizitionat si pantofi mire aceasi masura, aceaiasi bani

acu DJ e in pending, ne hotaram sapt asta
verighetele am auzit ca se scumpeste aurul, mie mi se puse pata pe niste verighete dementiale in ton cu inelu de logodna, musiu a zis hold on. drept pt care mai cautam.

rochitza 3 care mi-a placut si mie cel mai mult am gasit-o si la Agnes Toma cu 1 milion mai scumpa, si fara trandafir aplicat. Poate sa mi-o faca mai lunga, am descoperit ca port masura 42 la rochii create de ei . Am gasit si jartelutza la ei dar eu o vreau calbastru nu alba. A, si la rochie mi-a spus ca pot schimba cuoarea daca vreu. asa ca ma duc cu pantofii si alegem culoarea in ton.

am gasit tot la ei o rochitza pazulie pt nunta civila, mai trebuie sa imi caut o pereche de pantofi sa am. a , si in Quelle am gasit 2 toalete pt civia care ne-au placut muuult.

la Capsunika tot din Quelle am zis ca ii luam rochitza de Civila si Religioasa, pt ca sumnt mai frumoase decat cele din oras si mai ieftine. Daca imi fac verde rochia de civila o sa fim in ton noi doua .

cu pantofii lu fmea cred ca o sa astept pana in ultimul moment, pt ca xce am gasit acum, nr 27 at are, costa 1.500 si nu faceeeeeee pt cateva luni ca ii creste iar labutza .asta pana nu face 41 ca maicasa nu se lasa neica .

in conclusion: mai am de gasit invitatii, cocarde, pernutza verighete (am gasit si la agnes toma).

mi vreau un sal si voal si coronitza.

a, si pt mnealui tot la Alb si Negru am gasit un costum care i-a plaut mult, de vara, la vreo 7 milioane. dar am zic ca mai cautam, oricum, asta prumu care i-a placut cu adevarat. a zis sa incercam sa mergem si la o fabrica. mai vedem.

ma duc sa doftoricesc copilu

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by Freia

quote:
Originally posted by andreea_trend

http://www.valea.go.ro/13randuri.swf

Nunta noastra
Poze

nu se vede nimic la linkul de mai sus....

Freia si Alexa

Am vazut... nu stiu de ce nu intra video... era ceva mumos....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele,

Hai sa va spun ce ispravi am mai facut.

Azi-noapte am fost la o petrecere intr-un club...erau vreo 4 sarbatoriti dintre care numai 3 cunoscuti.
Fiecare a avut invitatii lui asa ca a iesit o gramada de oameni (unii cunoscuti altii nu).
Am ajuns sa nu mai stim care sunt ai nostrii si care nu (cand vedeai o fata necunoscuta credeai ca e invitatul celuilalt).

MARE GRESEALA!

La plecare am descoperit ca lipsesc 2 geci (una din ele cu acte si chei in buzunare) si un portofel.
Eu eram posesoarea portofelului. Mi-au furat aproape 1 milion.
Nu stiu cum naiba nu i-a tentat si portofelul cu acte, carti de credit, etc.
Aveam si cheile masinii iar masina era parcata in fata.

Intre timp s-au aflat si hotii. Mai degraba au fost banuiti si incoltiti. Evident ca nu mai aveau nici un lucru asupra lor asa ca au promis ca le dau azi inapoi.
Taaaare ma indoiesc...unde naiba s-a auzit de hot sa dea inapoi portofelul furat.
O sa vedem acum.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Freia

zicea cineva ca stiu o croitoreasa. nu personal. pot sa iti aflu datele ei de contact dar e cunostintza mamei, dei personal nu stiu cum lucreaza.

let me know

Freia si Alexa

Eu eram aia...eu caut o croitoreasa care sa se priceapa la rochii mai deosebite.|As vrea totusi sa merg la cineva care are recomandari bune...de care e multumita lumea care a apelat la serviciile ei. Asa ca daca mama ta e de parere ca aceasta croitoreasa se pricepe, atunci vreau si eu datele ei.
Multumesc.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Rallu-urata intamplare...Dar poate ai noroc si chiar iti inapoiaza portofelul.Uite o de la mine ca sa nu mai fii suparici...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata fetele...am reusit sa fac pozele.

Am pus la "Au inceput pregatirile" poze cu paharele noastre, pantofitorii si o lumanarica de masa aurie (mai sunr si verzui dar nu le mai am pt. ca restul le-am dus la el acasa).
Lumanarica trebuie sa v-o inchipuiti cu un buchet la baza, din el iesind doar cupa.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

RAllu...superbe pahare si lumanare si pantofi...chiar poti sa ne sui si noua de unde i-ai luat si cu cat?

Raza...te asteptam cu vesti noi de la cumparaturi...!

Fetelor...am si eu o intrebare...voi de unde va luati firma de decoratiuni...Eu am contactat pana acum vreo 7 firme dar astept targul de nunti ca sa vad si ce ofera "live". Asa cam stiu la cat se ridica preturile fiecareia, insa vreau sa ma conving ca ceea ce e ieftin e si de calitate. Voi cum procedati?

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Buna fetele! Am rezolvat azi cu biserica, este vorba de Radu-Voda, acolo unde voiam. Sunt un pic intoarsa pentru ca noi am fost acolo in decembrie si ne-au zis sa venim in ianuarie ca nu au deschis agenda, ca oricum e devreme, etc. Si azi cand ne-am dus(voiam ora 17) ghiciti singura nunta din 8 iulie de la ei din agenda, la ce ora era?! Bineinteles la ora 17!!! Drept urmare trec acum printr-o mica depresie caracteristica tuturor care-si fac singuri nunta si ceva nu iese fix cum vor! Am ales ora 16, pentru ca ne-a fost teama sa alegem 18 ca nu cumva sa se intazie si atunci deja aveam probleme cu ajunsul la restaurant la timp. Dupa cum stiti restaurantul e in Otopeni, deci timpul petrecut pe drum intre biserica(zona Unirii) si restaurant, trebuie luat in calcul. Si decat sa riscam sa incepem nunta la 9 seara, am preferat sa pun biserica mai devreme decat mi-as fi dorit.
In alta ordine de idei, stiti ca aveam o problema cu spoveditul. Ei bine, nu ne-a zis NIMIC!!! E drept ca nici noi nu ne-am bagat in seama, n-am intrebat direct daca tb sa ne spovedim, dar am intrebat ce tb sa stim inainte de nunta, sa nu ne trezim in ziua aia etc etc. si ne-a zis de vin, piscoturi, certificat. Am mai intrebat: si altceva? Si ne-a zis ca si nasii si noi sa fim ortodocsi. A treia oara n-am mai avut tupeu sa insistam ca poate-i venea si asta in minte!!!! Stiu ca suntem extrem de pacatosi, dar am inteles ca tb sa tii si post o sapt inainte de spovedit, iar eu care in conditii de stres slabesc vizibil, post in mai trebuie ca sa cada rochia de pe mine. Dar cum sa-i spui popii ca nu tii post din motive de ....rochie?!?!

Mergi la inceput