Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 24
moko spune:
:(( multumesc de urari fetelor....aunt aici de la 10(examentul este la informatica....) si stau in fata calculatorului de vreo 45 de minute, fara sa ma bage si pe mine cineva in seama!! am terminat ce aveam de facut de muuuuuuuuult! Sper ca in vreo 30 de minute sa termin cu totul...ca sa ajung sa invat pentru examenul de maine.
Va pupic!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1
andreea_trend spune:
Bafta moko la toate examenele... ca stiu ca ai nevoie... si eu am foarte multa nevoie.... mai ales ca de saptamana viitoare incepe greul si pt mine... am cate 5 examene pe saptamana... si chef de invatat pauza.
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
Saracutza de tine ... de la 10... pai du-te la prof si tragel de urechi....
Nunta noastra
Poze
moko spune:
nici acum.....
Rallu spune:
Raza venisi de la piata?
Hai ca eu dau raportul.
1.Cumparat pantofi de mireasa: albi, din piele (interior + exterior), frumusei, eleganti, cu toc jos si comod: 1.450.000 lei. N-am gasit 34 cat port eu dar am luat 35 si mai pun niste vata in varf.
Oricum am umblat mult dupa ei pt. ca greu gasesti pantofi numar f. mic si cu toc jos...sa mai fie si frumosi...nici pomeneala.
I-am luat din Cocor, de pe la etajul 1.
2.Gasit verighete: la Victoria. Nu cred ca e nenea ala despre care s-a mai vorbit aici pt. ca nu sunt la comanda. Astia ni le dadeau direct daca aveam banii...dar nu-i aveam. Costa in jur de 6 mil si ceva perechea. Cu inscriptionat cu tot poate 7 mil.
3. Vazut o groaza de invitatii. Ne-am plictisit de moarte. Rezultatul...REVENIM.
4. Probat primele rochite...ufff...ce sentiment aparte: am probat doua:
- una de la Casa Florenta ... nu era ce doream eu dar era draguta...am zis sa incerc. Tanti aia s-a incapatanat sa ma bage in rochita, prin urmare am zis ca mor sufocata. Noroc ca a rezistat materialul. Culmea imi statea tare bine desi sanii imi ieseau pe afara si eu eram rosie toata de la efortul de a respira.
- a doua de la Casa Ioanin...rochita din aia cu trena imensa care se strange la spate. Imi placea cum era cu trena stransa pt. ca dadea o rochie "cu fund" cum imi doresc eu. Aici alta tanti care ma varat intr-un corset si mai mic decat ala dinainte, explicandu-mi ca bucata lipsa de la spate se acopera cu o fasie de material (dar in dreptul sanilor la spate mai trebuia o palma de material).
Noroc ca eu am cerut sa probez un corset mai mare si ala venea de minune.
Aaaa...sa nu dati cu rosii dar eu am fost cu mirele la vanatoare de rochite.
Asa am aflat eu cam ce rochite viseaza al meu: numai de-alea care au o pauza de material intre sani...pauza extinsa eventual pana la buric.
La Cristian Phillipe se uita la o rochita de-asta cu pauza pana la buric (in care, evident, nu intram) vanzatoarea ii spunea ca croiul e facut in asa fel incat sa se vada juma de san si ca mi-o face la comanda daca vreau. El dadea din cap deosebit de incantat.
Cum naiba sa intru cu asa ceva in biserica?
Si corsetul de la Ioanin avea o pauza de-asta dar mai cu masura...numai pana sub sani...iar prin pauza treceau niste nojite mici, deh, sa nu zica cineva ca mireasa e dezbracata :))))
Aaa...si primul corset pe care m-a pus sa-l probez la Ioanin era de-ala din tulle transparent, cu broderie numai pe sani.
Eu incep sa-l suspectez pe al meu ca vrea sa inceapa noaptea nuntii pe sub masa la restaurant...ca altfel nu-mi explic.
Am vazut rochite destul de frumusele chiar si pe la 3 mil.
Din pacate nu erau modelul visat de mine :(.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rallu spune:
Am uitat sa adaug ca ne-am uitat si la costume (Victoria si Cocor).
Intre 3 si 12 mil poti sa gasesti ceva dragut.
Sub 3 mil deja erau cu un procent cam mare de plastic.
Promit ca saptamana asta sa incep sa pozez achizitiile ca sa vi le arat.
17 iunie 2006
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
moko spune:
GATAAAAAAAAAAAAAA.......am luat 10 la examen(acu' mai ramane sa ma apuc de invatat pentru cel de maine:))...si sa merg la un chef organizat de prietenul iubitului meu
rallu cum ti s-au parut rochiile de la ioanin(asa, in general) ca eu am vazut una prin iarna, care mi-a placut mult, dar fete de pe dc mi-au zis ca nu au materiale bune, ca nu-s croite bine...etc...chestii la care eu nu ma pricep...
ralnied1 spune:
Rallu, eu mor de cand caut albi si 35!!! In Iasi, evident...
moko: felicitari!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Rallu spune:
Felicitari!
Ti-am raspuns pe PM...nu vreau sa se lase iarasi cu dispute pe aici.
17 iunie 2006
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Rallu, eu mor de cand caut albi si 35!!! In Iasi, evident...
Stiu cum e.
Eu am cautat o vreme 34 (pana m-am prins ca nu sunt sanse sa gasesc).
Asa ca am abandonat si m-am reprofilat pe 35.
Sunt ceva mai usor de gasit. Problema a fost ca vroiam anumit tip de pantofi, eu neputand sa port toc prea mare, cui, etc, iar pantofiorii d'astia mici numai asa gaseam.
Azi i-a ochit prietenul meu si nici acum nu si-a intrat la loc in piele, imi repeta de cate ori are ocazia "Cine ti i-a aratat?"
17 iunie 2006