Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ciciep
.mai ales ca ai EXPERIENTA!! Si la interviu du-te cu tupeu si pari sigura pe tine (usor de zis, greu de facut, stiu...
Oho, experienta... cat cuprinde ! Cat despre tupeu, daca rezolv cu soacra-mea, crezi tu ca nu rezolv cu posibilii angajatori ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
jesia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Cel mai bine: fetele care vor preturi mici si au timp maine sau peste 2 saptamani ( ca sambata viitoare nu stiu daca am eu ), ne vedem si merg cu voi cu placere. Ce ziceti ?
Raza de soare
Sa ma iei si pe mine ca vreau si eu sa merg dar nu pot acum as putea peste 2 saptamani.....ok?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Razuca, eu zic sa faci cum crezi TU (nu cum cred altii), dar sa te gandesti bine inainte!!! Dar BINE!!!
Tu si sotul luati decizia!! In primul rand cu el tre sa vorbesti!!! Si cantareste bine inainte sa faci pasul!!!
Decizia am luat-o, impreuna cu puiu'. De aruncat cu capul inainte, tocmai asta nu-mi doresc, sa nu fie ceva temporar, iar dupa nunta sa trebuiasca sa caut altceva.
ooana, la cate zile de concediu as avea voie sa zicem, luna ianuarie, lucrata complet ?
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by jesia
Sa ma iei si pe mine ca vreau si eu sa merg dar nu pot acum as putea peste 2 saptamani.....ok?
Ok !
Raza de soare
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by alishaa
Razuca, eu zic sa faci cum crezi TU (nu cum cred altii), dar sa te gandesti bine inainte!!! Dar BINE!!!
Tu si sotul luati decizia!! In primul rand cu el tre sa vorbesti!!! Si cantareste bine inainte sa faci pasul!!!
Decizia am luat-o, impreuna cu puiu'. De aruncat cu capul inainte, tocmai asta nu-mi doresc, sa nu fie ceva temporar, iar dupa nunta sa trebuiasca sa caut altceva.
ooana, la cate zile de concediu as avea voie sa zicem, luna ianuarie, lucrata complet ?
Raza de soare
2 zile CO!
Raza eu te inteleg...sa ei o decizie e greu...acum cateva luni si eu m-am lovit de asta cand am fost cooptata intr-un proiect pentru schimbul de experienta de 2 ani...asta inseamna sa plec la o saptamana dupa nunta in Germania....am luat decizia greu...m-am gandit de 1.000 de ori am cantarit avantaje si dezavantaje si apoi am ales...plec !....adio Hanymoon ca nu vom putea merge asa cum de fapt ar fi trebuit...in 1 iulie am nunta, 8 iulie cheful la Marius la Curtea de Arges...iar in 10 la ora 6 dimineata am avionul sprea Germania!
Gandeste-te si tu bine...pro si contra...apoi ia o decizie! Nu cred ca mai ae rost sa-ti macini nervii asa....gandeste-te daca merita sau nu impreuna cu sotul tau!
Gandeste-te ca eu te inteleg foarte bine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
alishaa spune:
Razuca, nu stiu daca am inteles bine : tu pleci pt ca nu te mai vor ei in firma ? Sau pt ca nu mai rezisti tu ? Dar sa stii ca in ambele situatii nu trebuie sa te descurajezi si sa te grabesti!!! E adevarat, trebuie sa faci o nunta si ai nevoie de bani pt ca vrei sa iasa cat mai frumoasa (sau cea mai frumoasa). Incearca !! Trimite cat mai multe CV-uri !! Incearca pe bestjobs, pe ejobs, unde se poate ?
Stii o limba straina bine? Pt ca la noi se fac angajari destu de regulat si crede-ma salariile sunt bune (nu foarte, dar bune) + ca este o firma serioasa, dar noi lucram intr-o anumita limba (fie engleza, fie franceza, fie italiana, fie germana)!!! Acum tocmai s-au facut angajari, dar daca vrei as putea sa te anunt cand se mai fac, poate ai o sansa in plus !!! Este adevarat ca tie iti trebuie acum un job, dar daca gasesti ceva care iti convine poti accepta!! In ziua de azi nu prea ai siguranta ca nu e cave temporar, insa sfatul meu este sa nu te grabesti sau sa accepti orice, ca sa nu mai fii pusa din nou in situatia in care ai fost (crede-ma ca stiu ce spun, am trecut si eu prin multe). Numai ca tre sa insisti, sa fii puternica si sa nu iti pierzi speranta!!! Si fa cum crezi ca iti va fii mai bine!!!
Raza de soare spune:
Multumesc, ooana ! Promit sa te (va) tin la curent !
Raza de soare
Freia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Daca pana acum, studiam toate ofertele de preturi, pt a-l alege pe cel mai mic, acum ma gandesc ca maine voi proba rochite si in ideea ca poate cumpar. Sapt trecuta am gasit una frumoasa-frumoasa, era doar 3.500.000, dar era problema marimii bustului si cum ei nu lucreaza pe comanda... au zis ca oricum azi aduc altele, asa ca maine poate gasesc... eu pt rochita nu-mi permiteam sa dau mai mult de 6 mil, acum deja ma gandesc la si mai putin...
Raza de soare
fata mosului, ia o gura de aer, trage adanc in piept, pune mana pe o hartie alba si un creion si scrie toate ganduile rele despre cine te supar, azi, maine, ieri , si ardea-o.
apoi baga la mama pe mail poza cu rochitza matale si o rog pe mama sa o duc la croitoreasa si sa spuie cat face.
hai, ia de zambeste ca Raza de Soare nu? fi barbata femeie! si job gasim, tu fa CV sa il ai cu toate cele. Cand esti relaxata trimite la un prieten sau doi si cere ajutoru.
Ia sa te vad cum zambesti la urmatoru mesaj.
Freia si Alexa
Freia spune:
Raza de Soare daca ai pe an 21 de zile de conced ai dreptul pt fiecare luna la 1.75 zile conced. Daca madam e scarba acum, dau in scris ca nu te va lasa sa iei 2 zile.
nr 2. ce pregatire ai mama tu? si ce stii sa faci pe langa ai? ce experientza ai? ia baga si la mama un cv poate ti-oi gasi ceva.
si peste 2 saptamani te insotzesc la perindari prin bucuresti da numa sambata incepand cu ora 10 pana pe la 13.30.
ok?
Freia si Alexa