Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 2
Freia spune:
iote maica, te luasi de bronzu meu
pe acu 2 luni fusei ceruta de cineva, apoi pe 1 ianuarie de altcineva. dupa lungi dezbateri si framantari m-am decis sa aleg variante 2 din 1 ianuarie. cu chiu cu vai (vai de capatzana mea) am gasit restaurant pe 1 Iulie la Majestic (nu va doresc sa treceti prin asta in timp de 1 saptamana ). Biserica inca o caut, sper sa gasesc ceva urgent. Nici nu stiu unde sa o facem. Nu stim nici la ce primarie sa mergem in sect 2 sau 3. alea de la 3 parca sunt mai dragutze.
ne pastram numele fiecare de dinainte de nunta. am ales niste verighete faine, daca vreti sa le vedeti va dau link, mie imi plac tare multi si am fost la sentiment cu alesu fara sa discutam in prealabil. inelu de logodna e tare fain, finutz, cu cateva diamante, aur alb si galben.
verighetele sunt din titan.
am 2 modele de rochie care imi plac vi le arat si pe astea daca vreti.
nu am: foto, filmari, dj, cocarde, invitatii, accesori mireasa, costum ginerica, pantofi mireasa si buchete.
any ideas????
am uitat ceva?
Freia si Alexa
plici plici spune:
Freia felicitari....
am fost si eu in vara la o nunta la Majestic...am niste poze de acolo daca vrei...
pupicii
ooana spune:
quote:
Originally posted by Freia
asia... ca tot zicea cineva, nu spunem cine, ca nu deschid capitolu eu
tanti Freia e cu capu in liste, listutze, listoaie pt pregatiri de nunta.
cu alte cuvinte HEEEEELLLLLLPPPPPP!!!! ca am termina fizic organizarea evenimentului in timp atat de scurt
Freia si Alexa
...si de ce nu apari pe listuta cu mirese?
Felicitari...CASA DE PIATRA!...si o nunta ca in povesti!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
BraveGirl spune:
Freia-mai intrebi daca vrem link-uri? Evident ca vrem...si vorbesti de inelus cu diamante fara sa pui o poza?Pei vrei sa mor de curiozitate?Nu stii ca mie mi se mai spune si Diamantina?Oare de ce????diamante...
Corina
Albumul meu
emilyjeuly spune:
quote:
asia... ca tot zicea cineva, nu spunem cine, ca nu deschid capitolu eu
tanti Freia e cu capu in liste, listutze, listoaie pt pregatiri de nunta.
cu alte cuvinte HEEEEELLLLLLPPPPPP!!!! ca am termina fizic organizarea evenimentului in timp atat de scurt
Freia si Alexa
FELICITARI!!!!!!!!!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI CASA DE PIATRA!!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
ooana spune:
quote:
iote maica, te luasi de bronzu meu
am gasit restaurant pe 1 Iulie la Majestic
Freia si Alexa
hopa....pai o sa avem nunta deodata! Asa ca inca o data felicitari!
Hai arata-ne rochitele, verighetele...sunt convinsa ca toate fetele vor sa vada!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
a.cicel spune:
Freia felicitari si CASA DE PIATRA. Si stai calma. Si pe mine m-a cerut de nevasta pe 18 august 2005 si nunta o facem pe 25 februarie, deci nici eu nu am avut prea mult timp. Cel mai important, si face cat jumatate din organizarea nuntii in Bucuresti, e gasirea restaurantului, ceea ce tu ai deja.
9+
POZE
dyadya spune:
Freia, sa fie intr-un ceas bun!!!
Las ca se rezolva toate! Zici ca n-ai o gramada de treburi rezolvate dar nunta o ai pe 1 iulie. Uite inca una(eu) care n-are cam 75% din probleme rezolvate si nunta o am pe 8 iulie! Stai calma ca se fac toate. Bani sa fie si timp, si nervi tari, si extraveral cat cuprinde ca in rest .....
Anyway, baga toate pozele/link-urile cu tot ce ai ales deja sa vaza si ochishorii nostri!!!
Si.....inca ceva: cum adica ai primit doua cereri in casatorie si ai ales varianta nr.2?! Asa se poarta? I-auziti fetelor si noi am zis da de la prima varianta!!!!Pana nu incepeti toate sa va laudati alesul o spun eu: am zis cu toatele Da cui trebuia sa-i zicem!!!
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
...si de ce nu apari pe listuta cu mirese?
Felicitari...CASA DE PIATRA!...si o nunta ca in povesti!
Ba apare!!!!!!!!!!
In lista MEA!!!!
Yupiii, yuuupiii... sa traiasca miresica noastra!!!!
In alta ordine de idei...vreau nr. de mobil al ralucai (ralucah)...URGENT!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006