Mamici casnice (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetele:)) Azi sotul a monopolizat compul, asa ca n-am avut nici o sansa sa intru, da mai bine mai tarziu decat niciodata

In primul rand La multi ani Mariana (ioana2004) , sa ai parte de o viata fericita si implinita alaturi de familia ta draga! Distractie maxima si te asteptam cu noutati!

Tina ce fain ca la voi nu stiti ce sex are bb dinainte, asa va fi surpriza mai mare si emotiile pe masura. La kg nu-ti fa probleme, o sa le dai tu jos, acum e important sa creasca bebe vanjos si sanatos.

Eu n-am mancat aproape nimic in timpul sarcinii, perfuzii si fructe, iar Sara a fost prea mare si n-a avut loc sa iasa, asa ca a trebuit sa imi faca cezariana:)

Cami sa nu uiti ce ai promis, sa nu ne lasi:) La povestea Maiei nu poti da un copy-paste si sa o scrii si aici pe DC? Ca sa nu te mai chinui sa o redactezi inca o data... Cand am citit povestea lui Robert am vazut ca Maia a avut scor apgar 3 si m-am gandit ca au fost ceva probleme...., da acum ai o domnisoara in toata regula si tare frumoasa (imi place poza de pe mess:)

CRISMIR de poza asta ziceam, e mortal:))) Sa-ti traiasca, sa creasca mare si cuminte si sa iti aduca o nora frumoasa:)

Andreea felicitari ca soacra e bine si ca tu mai faci fata, asa-i cu parintii, cand suntem mici au ei grija de noi, cand crestem si ei imbatranesc se schimba treaba. Si ma bucur ca i-ai venit de hac tastaturii:)

Mihaela si Alina noi n-am petrecut azi, maine va fi petrecerea de ziua socrului:) "Petrecere" impropriu spus, ca vor veni neamurile si stam la masa ca la nunta, jumatate de zi, pana pleaca acasa Eu am noroc cu Sara ca tre sa umblu dupa ea, asa ca ma sustrag:)

Voi cum v-ati distrat week-endul asta?
Sper maine sa nu mai imi faca surprize calculatorul, ca azi a fost instalat si reinstalat, nu stiu cine ne tot ataca prin retea:((
Va ca ma asteapta barbatu:))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am revenit.
va raspund in viteza ca sunt cu o mana pe taste si una pe tigaia de clatite

andora,asa sa faci.sa-mi citesti poveste lui Robert ca apoi am sa ti-o administrez pe a Maiei si te vei intrista.Una calda,alta rece

alexa si mami,

tina,lasa mama ca e mai bine ca nu stii ce porti.Sa te rogi la Doamne-Doamne sa fie sanatos si frumos ca mami si cuminte ca tati Ce folos daca stii sexul?!Si eu am stiut ca o sa am baiat pana pe masa de operatie si cand a iesit fata', am zis ca nu e a mea.Eu stiam ca o sa am baiat si voiam sa-mi scoata baiatul din burtica

Mirela,copii nostrii poarta acelasi nume:Robert! hihihi.fain.
colegu lucreaza cam peste tot prin State acum este prin Texas.Este sofer de camion.Vine acasa in weekend in general.Se intampla sa sara si un week.Exemplu:acum.E plecat de 2 sapt. Il asteptam ca pe o paine calda.Mai ales eu
Tu unde esti in State?
Acum 2 sapt. am fost cu totii in vacanta in Carolina.Sa nu-mi spui ca locuiesti prin zona.

mihaela amalia,vine si povestea Maiei in seara asta.Acum mi se ard clatiteleeee si urla astia mici ca unul vrea cu dulceata,altul cu ciocolata Stai sa-i "omor" putin si revin

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

vorba Flaviei: neata fetelor!

si ioana 2004multi ani traiasca,multi ani traiasca,laaaaaaaaaa multi aniiii!!!!!
sa curga sampania pt. cei 30 de ani ai Marianei!!!!
Sa fi sanatoasa mamica frumoasa ca asta este cel mai important si sa te bucuri de fetita ta!

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

gata,am reusit sa gasesc povestea
asta ca sa aveti lectura la cafeaua de dimineata

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

neata,
fetelor pana la urma unde spuneti ca e mai bine sa pun pozele pe yahoo sau pe celalant?.Eu nu ma pricep deloc la asa ceva ,am sa incerc astazi asa ca daca nu-mi iese stati pe aproape ca sa am pe cine intreba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ange,!Povestea Maiei m-a impresionat mult.Am citit-o si dupa aceea m-am uitat la poza ficei tale ,ce domnisoara mare si frumoasa sa facut.Va pup pe amandoua !Si pe micul Robert!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Vai, ce membru denaturat mai sunt si eu...

La multi ani, Mariana ! Sa ne fii sanatoasa si mereu cu zambetul pe buze! Sa traiesti multi ani fericiti alaturi de familie si sa ai parte numai de frumos!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

dana, eu nu am "curaj" sa o recitesc pt. ca ma "indispune" tare.Prefer sa-i admir pozele de cand era bebe si sa o pupicesc on line

pinquleasa,pe amandoua este simplu.Dar incearca pe yahoo ca ai cont deja.Bafta si strigi daca nu reusesti.

La mine e 7 dimin.vad ca astazi sunteti ocupate!!!Nu prea e activ subectu nostru
Si noi plecam la cursul de inot in curand.Astazi am cu amandoi copii.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata fetelor, s-a terminat si petrecerea:)

Si netu merge asa de greu ca de o ora ma chinui sa va citesc...

Ange ma bucur ca am citit povestea Maiei, m-a impresionat dar mi-am adus aminte ca mi-e lehamite de spitalele din Ro, bine ca la nasterea lui Robert a fost o experienta placuta. Sa-ti creasca copiii mari si sanatosi si cuminti si sa-l aveti pe tati cat mai mult langa voi.

Fetelor la care le-am dat link-urile cu pompe de desfundat nasucul la copii, va spun ca le-am incercat pe amandoua iar pe cea care se ataseaza la aspirator sotul a aruncat-o, in schimb cu cealalta ne-am descurcat. V-am spus ca sa stiti in caz ca vreti sa comandati ceva.
Acum va las ca sa apuc sa ii acord si sotului putina atentie :))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

mai fetelor care are timp si vrea sa intre pe mess (asta este ID-ul meu nico_nico182)sa-mi explice pas cu pas cum sa fac cu pozele ca mi-am prins urechile.
astept ajutoare!
nico

Mergi la inceput