casca pentru suvite

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Eu am parul ff. lung, sa renunt la casca? Mi-am mai luat tot de la Palette inainte de Revelion un pachet pt. suvite dar cu un aplicator cu periuta - ME3+ e numarul; nu l-am folosit pt. ca sistemul mi s-a parut mult prea dificil, eu sunt satena acum si suvitele le vreau blond f. deschis; imi era frica sa nu ies cu pete, sa nu le fac egale, etc.
Daca casca nu se recomanda la par lung, sa incerc cu aplicatorul de la Palette, l-a mai folosit cineva?? E greu sa te faci cu el (mi se pare f. greu, dar poate e doar o impresie)?? E bun pt. par f. lung?

Gina draga. Parul lung creste in 7 (SAPTE) ani. Tu esti dispusa sa strici intr-o zi asta facand experimente???? Am avut de reparat multe capete cu experimente facute la domiciliu,si din experienta mea iti spun ca suvitele facute acasa se vad de la o posta ca sunt lucrare de amator , si ti-o spun asta ca femeie nu ca si coafeza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

Gina,ce culoare ai acum la par.Esti vopsita?Nu cunosti pe nimeni la coafor,sa-ti comande o casca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

Dar daca ai parul f.f. lung nici nu o sa te descurci cu ea.Vezi ca nu-i joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ica1975 din pacate am luat casca din Romania dar sper sa gasesc si aici nu se poate sa nu gasesc.Mi se pare cam greu sa folosesti casca pt par ff lung pt ca te chinui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

ma bag si eu in subiect,sora mea e coafeza si muuulti ani nu-mi mai face suvite cu casca ci cu foile de aluminiu,sunt multumita de ele,avand in vedere ca ma face sora-mea si comentez non stop,pt. mine casca era un supliciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

De care folie de aluminiu, de aia normala ca pentru mancare? Ca io ma gandeam ca aia strica vopseaua fiind metalica, ca alea la coafor au folia plasticata (sau asa pare).
Dar daca se poate, m-as baga si io la suvitzat!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

folia de aluminiu nu strica vopseaua si e mai frecventa in salon decat cea plasticata. Suvitele in folie sunt greu de facut daca vrei un rezultat cu adevarat reusit. Pe langa faptul ca acasa pot sa-ti iasa groase , inegale etc mai ai si sanse mari sa si patezi parul pe langa folie ( vopseaua curge daca nu o aplici corect) . In canada si usa casca de suvite , folii de aluminiu gasiti la beauty supply stores care se gasesc in fiecare oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Giulianne unde te pot gasi? Vreau si eu suvite "misto"Da-mi un PM cand poti.
Merci

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu ma suvitez de cativa ani (la coafor) si am avut parte si de punga si de casti. Cu punga suvitele au iesit naspa, cu casca de cauciuc m-au chinuit de numa si cea mai ok este casca de silicon, dar e si cea mai scumpa. De comandat se poate la distribuitorii care lucreaza cu saloanele de coafura.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput