STIE CINEVA UN GINECOLOG CALUMEA IN BRAILA?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele!
am venit, ca pina cu am fost moarta de rau dupa anestezie. am vomat de am innebunit azi.
da acu gata, mi-am tras un metoclopramid si mi-am revenit.
veroboroda, printze, ma bucur ca stringem rindurile, parca nu exista si o lume mica pentru noi . mai este o tipa pe aici da nu ne-a gasit inca, am vazut mesajul ei in trecere, era super incepatoare.
putem merge pe subiectul asta sau sa ne creem unul nou, ce ziceti?
cam asa sint tarifele, eu am fost in ianuarie internata in maternitate. la nastere normala cel mai mic tarif este 1 milion.
si atentii, ce atentii ca ar trebui sa ii dam pe mina procuraturii. nu fetele, eu nu mai iert nimic, acum a fost pe pielea mea si nu ma mai joc ca atunci cind eram mica "de-a doctorita".
mai sint fete care ar milita pentru asta si pe forum si pe aici prin braila, sau rudele celor care nu mai sint.
vapup, ma duc sa ma uit putin la patinaj, ca sint topita dupa asa ceva, dar revin.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Buna fetelor! Eu zic ca ar fi bine sa ne deschidem si noi un subiect la prieteni asa cum si fetele din galati au. poate asa ne vom mari efectivul, ca e destul de greu sa ne gasim unele pe altele printre atatea subiecte.
Pupici si o zi buna tuturor!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

quote:
Originally posted by printze

Buna fetelor! Eu zic ca ar fi bine sa ne deschidem si noi un subiect la prieteni asa cum si fetele din galati au. poate asa ne vom mari efectivul, ca e destul de greu sa ne gasim unele pe altele printre atatea subiecte.
Pupici si o zi buna tuturor!

printze

Buna fetele!!!
are dreptate printze, haideti sa raspundem prezent pe acest topic: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70008

Am mai deschis acest subiect de 2 ori in 3 ani si...nu prea am avut succes. Sa speram ca a treia oara va merge.

Va pup si....haideti sa ne cunoastem mai bine!!

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

am plecat de 10 ani din braila..dar imi amintesc de dr coltofeanu ca a operat-o pe matusa mea care avea un fibrom uterin de 3,5 kg si pe bunica mea pe la 70 ani si i-a scos tot aparatul reproducator. ambele s-au simtit excelent si bunica traieste si in ziua de azi. de matusa nu mai zic, ca oricum avea vo 40 ani la operatie. eu ma duceam in bucuresti la controale de rutina si inevitabil auzeam replica: rana pe colul uterin, tb sa te cauterizam. doar dr coltofeanu a fost cu creier si a stiut ca pata de pe col e o roseatza care apare in cz fetelor care iau anticonceptionale. si asa a fost. am intrerupt odata anticonceptionalele si pata s-a redus. probabil daca faceam pauza de cateva luni , disparea de tot. medicii tineri sau neexperimentati pun imediat diagnosticul de cervicita. de la faza asta am ramas cu o impresie buna despre coltofeanu si ma bate gandul sa nasc in braila cand o fi... dar nu stiu cum mai stau la capitolul aparatura. ce puteti sa imi spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

am plecat de 10 ani din braila..dar imi amintesc de dr coltofeanu ca a operat-o pe matusa mea care avea un fibrom uterin de 3,5 kg si pe bunica mea pe la 70 ani si i-a scos tot aparatul reproducator. ambele s-au simtit excelent si bunica traieste si in ziua de azi. de matusa nu mai zic, ca oricum avea vo 40 ani la operatie. eu ma duceam in bucuresti la controale de rutina si inevitabil auzeam replica: rana pe colul uterin, tb sa te cauterizam. doar dr coltofeanu a fost cu creier si a stiut ca pata de pe col e o roseatza care apare in cz fetelor care iau anticonceptionale. si asa a fost. am intrerupt odata anticonceptionalele si pata s-a redus. probabil daca faceam pauza de cateva luni , disparea de tot. medicii tineri sau neexperimentati pun imediat diagnosticul de cervicita. de la faza asta am ramas cu o impresie buna despre coltofeanu si ma bate gandul sa nasc in braila cand o fi... dar nu stiu cum mai stau la capitolul aparatura. ce puteti sa imi spuneti?

S-a schimbat. Acum face "negustorie" (avorturile primeaza si operatiile cezariene, ca de acolo ii iese "malaiul"). Cu atat mai mult are cazuri in care a nenorocit multe femei. Iar daca nu arati ca esti o persoana cu bani te mai si besteleste cum ii vine la gura.

Sanatate!!!

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eu am nascut acum 7 ani cu Dachin. Super om si super doctor cel putin din ceea ce am trait si vazut.

Mergi la inceput