Mamici de martie-aprilie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna burticutze!!
Vreau sa va MULTUMESC TARE MULT pt urarile de bine pe care le-am primit de la voi!!!
Am sarbatorit cu sotiorul si am papat si ne-am simtit bine.
Sa vedeti ce mi s-a zis ieri...m-a intrebat dentista noastra cand este data probabila a nasterii.I-am spus ca 13 martie si stiti ce mi-a zis???! Ca sa ma astept sa nasc cu vreo 10 zile mai repede mai ales ca e prima nastere si si baiat. Chiar???????
A si inca o intrebare: dupa ce se va naste bebele e bine sa fie infasat in scutec? Aici de ex doctorii nu te lasa ca cica se enerveaza bebele.Mama in schimb imi zice ca e bine sa-l infas si ca sa nu treaca brusc de la locsorul stramt din uter direct la libertate de miscare totala dar si ca sa nu aiba picioare strambe.Voi ce ziceti?
V-am pe toate! Si aveti grija de voi!!
Poli 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal burtici

am inceput sa va scriu mai rar, dar saptamana asta m-am pus cu burta pe carte.
Am citit aproape tot si ma bucur tare mult ca sunteti bine.

Andreea Georgiana, nu am stiut ca au trusa la Giulesti,multam mult, dar am tot auzit vorbindu-se ca se cumpara de la farmacie sau cine stie de pe unde.

Pe mine ma sacaie nasul infundat tot timpul. Voi cum stati? Exista remediu?

pupicei
pa
tania 27w4d

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Emii si Dianad nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi!
Polixeni practic nasterea se poate declansa oricand intre saptamana 37 si 40 daca bebe e pregatit. Insa faptul ca e baiat nu e o regula sa se nasca mai devreme. Depinde si de colul tau. O cunostinta de-a mea, a lucrat pana in ultima luna, a fost activa deci ar fi trebuit sa nasca super usor, numai ca a depasit termenul cu o saptamana, au inceput contractiile, placenta imbatranise, bebe nu mai era oxigenat ca lumea, ea nu se dilata deloc (desi i-au facut o gramada de injectii) astfel incat a trebuit sa-i faca cezariana (si bebe era baiat! si era si ea tot la prima nastere) cat despre infasatul lui bebe eu una nu sunt de acord. Chiar daca e stramt in uter, el isi poate misca in voie manutele si piciorusele. Cum spuneau fetele, daca vrei sa-i creezi un spatiu cat mai stramt il tii ori in carucior ori intr-un cos.

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam fetili...

Ma inscriu si eu cu mandrie(!!!) in clubul cucuvelelor, ca nu mai am somn noaptea...
Dar nu-i nimic, recuperam noi...
In alta ordine de idei, am uitat sa-i spun

LA MULTI ANI POLIXENI!!!! SA FII SANATOASA SI SA AI UN COPIL FRUMOS SI SANATOS!!!

Noi am fost ieri la doctor, a zis ca e " foarte bine" ceea ce m-a bucurat enorm. Problema e ca l-am intrebat de epidurala si a zis ca se cheama peridurala...e vreo diferenta intre ele???

Tinuta, ce vesti mai ai despre proaspata mamaica, ca mor de curiozitate...

Va pupam pe toate.

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Polixeni nicaieri in lume nu se mai infasa copiii (ma refer la tarile civilizate). Pai libertate de miscare are si in burtica bebe, ca ne altoieste de nu ne vedem, si nu sta cu piciorusele intinse si stranse. Si s-a dovedit ca e legenda chestia ca sa nu aiba picioarele strambe: daca e sa aiba piciorusele strambe din burtica, inca, nu se vor indrepta daca le vom lega. Eventual poate fi pus intr-un sac de dormit ca sa nu se agite mult si sa poata dormi.

Nshiromultumesc.

Nu mi-ati raspuns fetelor despre analizele trim III.

Laura cu ? 31+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Picioarele se stramba exclusiv din cauza lipsei de calciu. Si oricum, de strambat se vor stramba (daca exista rahitism, ceea ce in zilele noastre e mai rar) dupa ce incepe sa mearga din cauza greutatii asupra lor. Pana atunci rahitismul are alte manifestari, oricum se poate vorbi de el dupa 6 luni, nu pana atunci.
Cat despre picioarele strambe, nu te astepta sa stea cu ele drepte batz in primele luni. Datorita pozitiei fetale din uter si faptului ca nu are nevoie sa le foloseasca la mers, bebele isi pastreza in primele luni pozitia de broscutza a picioarelor, care este absolut normala si cea mai comoda pentru el. Dar poti vedea ca oasele sunt perfect drepte, doar pozitia picioarelui nu e de "drepti".
Nu infasa copilul, e o prejudecata si ii face rau. Mai ales daca e fetitza, poate agrava o luxatie congenitala de sold..in fine, nu e de gluma.
Sarcina usoara in continuare si bebe perfect!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Andreea G, chiar ma gindeam ce mai faci! Suna totul foarte bine dupa control, ai vazut daca ai fost cumintica? Tinem pumnii si sorei tale sa fie asa bucuroasa ca tine, cit mai repede!! Ai grija de tine si de Thea in continuare!

Lady hawk, se vede clar ca esti in cea mai buna dispozitie ca nu mai mergi la joburi si nu mai vezi mutra shefei! Misto ca tata lu beba te intoarce, al meu cind se pune in pat e “la revedere” se face stana de piatra, adoarmne instantatenu, pot sa tai lemne pe el.sa vedem cind vine titza mica cum va reactiona.
banc!!!

Serj, ce mai face Ambra? Ce frumos nume!!!!!

Aida, si aici se fac cursuri speciale – m-am inscris, am ales varinata “dureros dar rapid” in trei zile sunt gata, in 17 feb am seara 2 ore cind ma duc singura, in 18 si 19 (simbata si duminica) in fiecare zi de la 10 la 17 (cu sotziorul), da’ macar stiu o chestie. Te invata ce trebe pt nastere, dar si pt alaptare. In spital ai si varianta sa stai o saptamana, chiar si dupa nastere naturala, daca vrei, timp in care te odihnesti, iti revii, si te invata si acolo ce si cum. Evident, plateste asigurarea….

Moamaaa, kim, da esti pregatita, nu gluma!!

Laura ioana, asa dorm si io… da ma duc numai o data nopatea la buda. Am 2 perini sub cap, una sub burtica, si una intre picioare…

Amelutza, felicitari pt baietzel!!! Intr-adevar, e un moment unic! Nu am sa uit in viata mea cind ne-a zis ce este…

Ieri am cumparat un milion de prosoape noi… mari, mici… in fiecare zi cumpar cite o chestie (una pe naiba!! O gramada!), trebe sa ma potolesc. … dar atitea mai am…

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Un balbait suna la politie:
- Aaaallloo,...ppollitia?
- Da domne, ce s-a intamplat?
- Aaam uun ccadavvru llanga mine!
- Va rog sa-mi spuneti adresa unde va aflati!
- Ssunt pe sstrada Kokok..
- Pe Kogalniceanu?
- Nnnnuu.
- Domne, cand stii sa-mi spui strada pe care esti, atunci sa ma suni!
Sta omul vreo 2 minute, si se hotaraste sa sune iar:
- Aaallo, ppolitia?
- Da domne. Ce s-a intamplat?
- Dddoamna, aam uun ccaddavru llanga mine
- Si ai aflat pe ce strada te aflii?
- Pe Koko...
- Pe Kogalniceanu?
- Nnnnuuu.
- Domne dar ti-am mai spus sa ma suni cand stii sa-mi spui pe ce strada te aflii.
Se enerveaza balbaitul, si dupa vreo 5 minute isi ia inima in dinti si suna din nou:
- Aaallo, ppollitia?
- Tot tu esti domne?
- Ddar vv-am mai spus cca aam uuun ccadavrru llanga mine!
- Am inteles asta dar tot nu mi-ai spus daca esti sau nu "pe Kogalniceanu".
- Nnnu, ddaar ll-am aadus acolo.

ANDREEA GEORGIANA +29 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

PROFESIUNEA MEA, SICTIRUL
Autor: JULIUS CONSTANTINESCU

Functionarele de la ghisee sunt acre. Lucreaza cu publicul, care pune intrebari tampite. Sunt niste martire, termina programul cu nervii zdrente.
Functionarul de birou e si el nemultumit. Ori n-are aer conditionat, ori il trage curentul. Prea mult de munca si prea multa rutina. N-are nici un chef de lucru. Daca ar face altceva, ar fi altfel.
Muncitorul sta la umbra. Nu se poate lucra pe caldura asta. Spre seara, cand caldura se mai ostoieste, e prea obosit. In plus, a si baut cinci beri.
Pe distribuitor il deranjeaza traficul. E imposibil sa alergi prin oras, la cum se circula. Daca i-au dat de la firma un Matiz, ar fi lucrat mai bine pe Renault. Daca i-au dat o Skoda Octavia, ar fi preferat un Tico.
Ziaristul face prea mult teren pentru salariul pe care-l ia. La banii astia, ar trebui sa scrie un text venit pe o agentie de presa, sa stea vreo doua ore pe messenger si s-o intinda acasa.
Economistul castiga mai mult, dar nu merita. La cat lucreaza, ar trebui sa-si permita o vacanta la Monte Carlo, o cabanuta la Bran si un BMW.
Taximetristul merge degeaba. Ca sa-i renteze, ar trebui sa aiba 30.000 de lei pe kilometru. Din nefericire, clientii sunt de proasta calitate, n-ar plati atat.
Profesorul e scarbit de sistemul de invatamant. Salariul e mic si copiii sunt prosti. In plus, sunt si mai bine imbracati ca el. Sa le ia ta-su meditator.
Politistul lucreaza cu toate scursorile. Or, politistul e un tip finut, educat. Il deranjeaza.
Ofiterul de armata stie ca un coleg de-al lui din NATO castiga mii de euro pe luna. Stresul in armata e mare.
Probabil ca, in Romania, nici macar presedintele nu e multumit de slujba sa. In fond, in loc sa fie presedinte intr-o tara puternica, conduce un popor de cacat.

ANDREEA GEORGIANA +29 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

. curajoase burtici!!
polixeni eu am citit undeva net, sorry ca nu mai stiu unde, ca infasatul este una din cauzele displaziei de sold la bb-i. Si inca ceva, mama m-a legat de picioare si mi-a facut bai cu nu stiu ce ceaiuri cand eram bb si picioarele mele nu sunt perfect drepte nici acum. Ea ar fi vrut sa-i faca la fel si baietelului surorii mele ca i se parea ca are picioare scurte si strambe. Sora-mea nu a lasat-o si acum cand baiatul are 4 ani si a crescut nu are picioarele strambe. De fapt nici nu erau dar asa le place la bb-i sa stea - cracanati si cu piciorusele indoite.
Asa ca nu chinuiti copii degeaba!! Parerea mea!
nshiro ce dragut raspunzi tu pe rand la toata lumea .
Eu cred ca ma lasa memoria ca dupa ce citesc si ma emotionez la fiecare veste buna pe care o primim dau clic pe raspuns si am si uitat jumatate din ce am vrut sa scriu . Asa ca imi accept soarte de flower-power si scriu restul in speranta ca voi ma iertati daca bat campii sau uit sa pupicesc pe cineva.

Abia astept sa avem noutati de la tcelen!!!

Miha 31+

Mergi la inceput