Bebelusi de iulie-august 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
starchi spune:
Dragele mele,
mai ales cele care aveti cunostinte medicale, consiliati-ma si pe mine un pic, intr-o pb, ca diversificarea asta mi-a bulversat neuronul ff tare:
E ok daca ii dau sa suga inainte de a-i da supica (la pranz) sau cerealele cu fructe (dimineata)...am si eu un stres ca nu mai mananca lapte suficient.Iar daca ii dau intai sa manance, nu mai suge deloc.
El mananca aceeasi cantitate de cereale sau supa indiferent daca ii dau sau nu sa suga inainte.Pb e daca ii afecteaza cumva digestia.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
Dianami spune:
Mamini, Brianamica, ia verificati-va mailul! Am nimerit? Ca am facut eu o chestie......si sper sa va fi gasit.
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
anis spune:
E clar..sunt dintii.Am reusit sa ii dau cu calgel, dintii din fata sunt.Chiar dreptul cred ca in 2 zile -3...va sparge gingia.Dr mea spune..ca cei din fata sunt f durerosi.
Are diaree clar tot de la ei..se repeta un pic scenariul ca la ceilalti 2...dar acum cu mai multa durere.M-am inarmat cu nurofen,novocalmin si calgel...si sper sa o doara cat mai putin.Cand ma gandesc ce o sa ma astepte in seara asta ..io ca eu..ca doarm sar peste somn..da pe ea o doare.offfff
Mi se pare mica ..la nici 6luni..o sa aibe dintii de sus si jos..si altii n-au nici macar un dintisor.
Lulu, la noi semnele au fost asa..o zi a facut bale la greu..a doua zi nimik..pe urma a inceput sa se frece de gingie si la cateva zile se declanseaza durerea.
Nici nu stiu cum sa fac..parca as amana un pic cu diversificarea, vroiam sa incep vineri..imi e sa nu o bulversez si io si asa sufera de durere de dinti.
Nu stiu cum se face..ziceam ca poate scapam macar de dureri mari de dinti..dupa ce la colici am avut niste dureriiiiiii
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
valcampan spune:
Pupici pt bebei ce sufera din cauza gingiilor. Lui David inca nu i-a aparut doar face balute cu gramada dar pe gingie nu se vede nimic. Maninca in continuare mult. Acum l-a pacalit sa pape pireul de legume fara a mai adauga cereale in el dar n-am putut sa-l conving sa pape mar ras cu biscuite. am sa mai insist ca poate o sa se obisnuiasca bine ca papa sucul de fructe dimineata.
Mi-am depus si eu cererea pt indemnizatia de crestere a copilului pina la 2 ani la primaria sector 3. Daca sunt mamici care au intrebari legate de ac.tema va astept. Oricum la sectorul 3 programul de lucru este de luni pina vineri orele 9-15 si 16-19 si nu mai are sediul la pe str.Lucretiu Patrascanu ci pe B-dul 1 dec.1918 nr.12-14.
Stiti ceva de Albinutza ? Ca parca n-a mai dat nici un semn.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
valcampan spune:
Diana Mirele ti-am trimis si eu un PM pt carticica cu retete de bebei. Abea astept sa vad ce scrie si am spun mamei caci ea e cu bucataria. Eu mai rarut intru in bucatarie ca-i mai dragut....
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Dianami spune:
Mamini, ti-am "ghicit" adresa inainte sa mi-o trimiti tu. Sanatate lui Veve!
Acusor, ti-am trimis si tie. Pupici!
Vali, nu mi-ai dat adresa de mail, dar te-am nimerit si pe tine!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
mamini spune:
Diana, multumesc, am primit.
Anis, sper sa treaca cit mai repede,tinem pumnii si facem galerie!
Starchi, teoretic ar trebui dat lapte dupa mese ca sa fii sigura ca se satura, nu pt digestie. asa incit, treptat, treptat sa inlocuiesti laptele de la masa respectiva cu papa. daca tu zici ca papa tot atit...nu stiu. eu i-as da mincare cit vrea si daca nu vrea lapte atunci...vrea mai tirziu. tu faci cum stii...la diversificare nu ma prea pricep, poate Dede sa raspunda mai bine, sau mamicile de doi bebei sau cele care sunt mai avansate la capitolul asta...
M
corbioana spune:
Cine are carticica scuzeee nu am retinut o veau si eu please!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
emaaimee spune:
Multumim dragele,noi ne chinuim ca chiorii-uite asa...Cu dintii astia.Imi roade tot ce prinde mana mea,jucarii,tot tot.Si vad ca iar se repeta cu mancatul/nemancatul ei.Cand o sa ia si copilul asta constant in greutate ?
Starchi-pe unde mi-am bagat eu nasul zice sa ii dai laptic/sa suga intai dar sa nu se sature si apoi mancare solida.
Masa de lapte nu trebuie inlocuita inca total cu alimente.Se va putea inlocui cu alimente la 9 luni.Noua nu ne iese treaba asta pt ca si asa papa putin nu pot sa ii iau eu "friptura" din gurita pt ca stiu ca nu prea serveste.Iar solide ce spectacol avem acum
Tare greu cu diversificarea asta,incepusem bine vroia si acum nu mai vrea nimic.Daca ne-a tine tot 2 sapt pana sparg gingia si iar 2 pana se acomodeaza ca de ii mai cresc dinti si o doare,vai de noiIn ca o sapt de mancat noramal si apoi ceilalti dinti
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Mie nu prea mi se pare grozava carticica,dar de gustibus...
Apropos,Dede nu prea sunt buna de dat sfaturi acum ca sunt si eu in butoiul de melancolie,dar iti doresc sa rezolvati cum crezi tu de cuviinta problemele voastre
Si mie acum mi se pare ca orice zice sotul si face nu face bine.Plus ca nu mai pot sa pastrez cum as vrea eu curatenia si ma enervez sa nu le vad aranjate.Mancare clar ca nu fac.Am reusit sa dorm cu fata o ora dupaamiaza.Face si sotul cat poate.Am ajuns de nu mai pot nici un dus sa faca atat de irascibila e fata.Nu stiu cand vrea sa pape sa o las cu sotul sa stea si uite asa.Seara nu pot sa fac dus cand adoarme ca tipa dupa mine sau ma intreb oare vrea papa.Plus ca as face zgomot teribil si as trezi-o.In mod normal nu o deranja zgomotul dar acum e o mica terorista.Dulce foc-normal.
Si tot sunt down,down,down. Sa mai dau un cap de zid la locul special de dat cu capul
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII