Bebelusi de iulie-august 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 14

blackpanterro spune:
Fetele va urez si eu sa treaca durerile de dinti cat mai repede...si noi suntem cam maraiti dar macar dormim binisor.
Cred ca o sa apara si dintucul celalalt de jos ca vad ceva acolo.
Oana, si noi spalam dintele cu pasta de dinti si periuta Oral-B.Nu am gasit degetar dar periuta este no 1 de la 4 luni in sus.
Wow ce scumpa a fost salteaua aia....noi am platit 700 pe a noastra si e super, foarte groasa si comoda.Dar in cazul nostru e bine ca nu platim taxe pe nimic ce cumparam de la baza militara.
Mamini, scaunul de masa e marca Baby Trend, e foarte fain are 6 pozitii de inaltime si trei la spatar.A fost 69$.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

emaaimee spune:
mamini-felicitari ce bine a luat in greutate.Oana vad ca se alatura gashtii de fotomodelePoate va ajungem si noi la sfarsitul lunii
Vad ca a papat mai mult de jum de borcanas de 125 de gr de la Hipp cu mar,strugure si orez
.Normal ca sun in extaz.A papat si ceva orez cu lapte diminata.Si a cerut ea fara artificii
,jucarele.Dar papam numai cu lingurita de inox de oameni mari.
Am descoperit de ieri.Cred ca ii place ca e rece.Si papa de bb ii place,vad,la temp camerei.Nu ii placea incalzita si nici nu mai vrea linguritele ei,de silicon,specialel pt bb.Nu prea imi pasa imp e sa pape.

Uite atat suntem de mari

mamini spune:
biziia, a luat-o tac-su, care azi a muncit de acasa- norocul meu!
de la asta mi-am adus aminte de Simona- jos palaria, daca te descurci cu bebe, cu casa si cu tati mofturici...desi nimeni nu ar trebui sa fie nevoit sa le faca pe toate de unul singur. eu nu as putea.
Adriana, f misto scaunul, aici nu am vazut firma astea. sunt mai nasoale si mai scumpe. o sa caut pe net.
ma duc sus cu puiul. azi noapte a plins si am stat cu ea cind eu, cind iubi...ca atare de dimineata eram toti 3 franjuri de oboseala.
M

mamini spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
mamini-felicitari ce bine a luat in greutate.Oana vad ca se alatura gashtii de fotomodelePoate va ajungem si noi la sfarsitul lunii
Vad ca a papat mai mult de jum de borcanas de 125 de gr de la Hipp cu mar,strugure si orez![]()
![]()
![]()
.Normal ca sun in extaz.A papat si ceva orez cu lapte diminata.Si a cerut ea fara artificii
,jucarele.Dar papam numai cu lingurita de inox de oameni mari.
Am descoperit de ieri.Cred ca ii place ca e rece.Si papa de bb ii place,vad,la temp camerei.Nu ii placea incalzita si nici nu mai vrea linguritele ei,de silicon,specialel pt bb.Nu prea imi pasa imp e sa pape.
de fetita
cu fundita
Uite atat suntem de mari![]()
POVESTEA MINUNII
bravo! e bine daca a inceput sa pape si Bibi.
asa e, asta mica a mea a papat in Ro in disperare, daca nu se imbolnavea probabil ca ar fi luat si mai bine in greutate. dar e ok asa- zic eu. sa vedem ce se intimpla cind incepem diversificarea. deocamdata tot pe curba medie ne situam si eu sunt f.multumita.
M

blackpanterro spune:
Ema, am avut dreptate cand am spus ca poate bebeii nu papa din cauza ca e mancarea calda si in perioada asta nu suporta cald pe gingii - hihi, asa e si Aidan.
Vreau sa va intreb ceva, bebeii vostrii vor sa pape fructe???
Aidan nu vrea pireuri de fructe, numai iaurturi, iar la mancare nu vrea sa pape numai legume, vrea si carne, e ca si ta-su carnivor - haha
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

lulu75 spune:
I-am luat si eu scaun lui Andrei. Este foarte bun si el este foarte incantat de el. Am pus poze in album.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei

emaaimee spune:
Eu am luat asa de la Hipp(fara sare si fara zahar):
- mar si strugure
- banana si piersica
- mar si prune
- piure de mere
- banana si orez de bb
Toate aste au su orez de bb.Si am mai luat si legume tot de la Hipp(tot fara sare si zahar):
- dovleac cu orez bb
- cartof cu morcov
- cartof,conopida si pastarnac
- legume amestecate(morcov,mazare,cartof,conopida)
Azi in plimbarea noastra voi mai cumpara si niste borcanase(Hipp) cu carnita de pui si legume(tot fara sare).Si probabil ca o sa mai reinnoiesc provizia si de borcanase si de fructe.
Ii dau si fructe silegume preparate de mine,dar vreau sa stie si de borcanase ca a fost naspa numai san.Daca va trebui sa mergem undeva(chiar la dr de ex ca aici astept de capiez chiar daca platesc) si vine vremea de masa poate nu am posibilitatea sa iau papa facuta de mine.
mamini-uite-l pe al nostru-scaunul de masa

http://www.zooper.com/html/hc900c.htm

Uite atat suntem de mari

lulu75 spune:
Adriana, Andrei e innebunit dupa piureurile de fructe.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei

Dianami spune:
Anis, Starchi, apropo de perele pline de "cocomarle" : Iulia s-a constipat, facea foarte tare si se chinuia
. I-am luat niste borcanele pt. bebe cu pere.
Fiindca sunt cam dulci, i-am amestecat cu mar crud, sa nu se invete cu dulcele, ca mananca bine legume. Si vad ca au dat rezultate.
Perele astea din piata sau hipermarket au ceva gust? De aratat arata bine, dar nu stiu ce se ascunde in ele.... I-as da si eu proaspete, dar parca n-am curaj sa cumpar...
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia

brianamica spune:
Apropos de borcanase (pe care dupa cum v-am mai spus Ana le adora ).
Ma lamureste si pe mine cineva cum este cu numerele de la
Nestle ?
Pe unele e trecut etapa 1, pe altele etapa 2 .
Ce varsta reprezinta etapele astea ? Ca azi ma duc la Cora sa reinoiesc stocul de borcanele.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos