pana cand sa mai ieratm?
Raspunsuri - Pagina 8
Elise spune:
Aiko,
Stai linistita, n-ai nici o vina tu.
Asa...s-a intimplat, sa "ia foc" tocmai subiectul tau.
Eu personal te felicit pentru pasul asta, nici eu n-as fi stat cu un nenorocit.
Multa bafta in continuare!
Veve spune:
Hanako,inafara de faptul ca lipseste "carnea",nici ultimul tau mesaj nu e tocmai in limitele regulamentului si chiar motivat de alte replici,tot atac la persoana se numeste!Si unul destul de grav!
Hai sa ne pastram calmul,da?
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Elise spune:
quote:
Originally posted by Veve
Inafara de faptul ca lipseste "carnea",nici ultimul tau mesaj nu e tocmai in limitele regulamentului si chiar motivat de alte replici,tot atac la persoana se numeste!Si unul destul de grav!
Al cui ?!
Ca ultimul era al meu.....
Elise
Sorry,Elise!Uitasem sa citez autoru'...
vilma spune:
Aveti de ales la acest subiect: ori intelegeti ca certandu-va nu aduceti nici un folos nimanui, ori nu intelegeti, si atunci continuati sa va adresati cuvinte urate, ceea ce va duce inevitabil acest subiect la container.
Eu cred ca e pacat sa exterminati acest subiect, poate fi de folos si altora care se confrunta cu diverse probleme, au necazuri, si sunt departe de casa.
Alegeti.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by dpop
madi-ren = rinosuke? sunt una si aceeasi persoana?
Probabil. Oricum ma surprinde rautatea lor,chiar le admiram pe japonici ca sunt unite, dar pana la urma nu exista padure fara uscaturi
hanako2004 spune:
quote:
Originally posted by Veve
Hanako,inafara de faptul ca lipseste "carnea",nici ultimul tau mesaj nu e tocmai in limitele regulamentului si chiar motivat de alte replici,tot atac la persoana se numeste!Si unul destul de grav!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
-VEVE scuze dar trebuea sa vars din virusul pe carel am ,pt mine acele cuvinte au fost ok chiar nu le-am pus la suflet insa ai vazut ce urate vorbe le-a spus la celelante fete?
e prima data cand dau viruss ca mereu mi-am vazut de bucatariea mea
scuze tuturor cu siguranta eu nu voi mai da virusiii ca nu-mi sta in caracter
fetelotr va astept la bucatarie
INGERASUL NOSTRU poze
ella@ spune:
Aiko ce poveste trista,am citit totul cu ochii inlacrimati ma gangesc ce as-i fi facut in locul tau ,unde ma-si fi dus cu copilasi care nu au nici o vina,cat de nefericita cred ca esti
Ce mai faci?Cum te descurci singura?
Fi tare ca va rasari soarele si pe strada ta
poze cu noi
hanako2004 spune:
AIKO CE MAI FACI?
CUM TE MAI DESCURCI?
SA NE DAI UN SEMN DE VIATA[PUP]
MULTA BAFTA
EMILY printesa noastra poze
ALINATXA spune:
MADI--REN esti rautacioasa rau fata......Ai zis ca ai intrat pe DC sa iti faci prieteni.....Pai asha iti faci tu prieteni?Aruncand cu pietre si judecand aidoma "JUDECATA LUI CHRISTOS?".Si mai citesti si printre randuri.Esti cool.Aiko puiu eu sper sa fii bine si tu si bebeii tai........Eu te sprijin si sper ca totul sa se termine cu bine ....Pupici!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ALINATXA spune:
Si hai sa iti mai zic ceva madi-ren cu toate ca ar fii trebuit sa fii ignorata ptr INSENSIBILITATE SI REA VOINTA......ASTA ESTE UN FORUM PTR PERSOANE DE BUNA CREDINTA SI SENSIBILE.......DUPA UMILA MEA PARERE CRED CA TU ESTI UN PIC SADICA!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos