va rog sa ma ajutati cu o recomnadare pentru un medic pediatru in Dr Taberei, as vrea un medic care sa imi raspunda la telefon, si sa vina acasa( contra cost normal)
sunt nou "venita" in cartier si habar nu am de nimic../nici policlinici nu stiu unde sunt
Tedita, bine ai venit in cartier!! Unde stai ?
E o policlinica la statia Drumetul (pe Compozitorilor), unde avem medicul de familie al sotului si al fetitei noastre. Pe mine, sincer, ma cam enerveaza doctorita, insa profesional se pare ca e buna! L-a "crescut" si pe sotul meu, de cand a iesit din maternitate.
Acum, doctorita este pediatra, dar nu stiu sa-ti zic daca mai are loc pe listele de medici de familie sau te poti duce la ea oricum. Poti incerca o intrebare la asistentele de la policlinica/dispensarul respectiv. Acum depinde si unde locuiesti...sa nu-ti fie peste mana.
Are mobil, mie imi raspunde mereu la telefon... si vine si acasa cand o rogi (dar se cam lasa rugata...). De obicei nu prea accepta sa-i dai bani, dar eu am reusit s-o obisnuiesc
.
Sunt cateva dispensare - dar nu stiu exact adresele lor: unul e pe Timisoara la intersectie cu Vasile Milea, altul e la statia Lovinescu (pe Drumul Taberei), altul cred ca functioneaza in Policlinica Cetatea Histria (statia Romancierilor)... Sper sa nu ma insel prea tare
Mult succes!
Daca vrei sa vorbim, poti sa-mi dai pm.