Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Meems, de ce te intorci la lucru asa devreme? Vezi ca aici la noi, incepind de naul trecut, statul California iti plateste 12 saptamini State Disability apoi poti sa-ti iei Paid Family Leave. Paid Family Leave se plateste chiar si barbatilor. Sotul meu si-a lust 2 saptamini cind s-a nascut Sma. E adevarat ca te plateste doar 56% si aia dintr-un salariu maxim hotarit de ei, dar e ceva totusi.
Chia si daca te intorci pe 27 februaire, eu nu cred ca o samai fie Rianna plingacioasa pina atunci.
Asta voiam sa si scriu ca vorba de incurajare pentru mamicile care au nascut spre sfirsitul lui decembrie: nu va pierdeti speranta.. nu va vine sa credeti, dar vine si momentul in care sta cu ochii deschisi FARA SA PLINGA!!!

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, eu primesc State Disability doar 6 saptamani (asa mi s-a spus de la servici) si apoi compania mai imi da inca 6 saptamani libere de la ei, pentru un total de 12 saptamani. Cum eu am intrat in concediu de maternitate pe 1 Dec., cele 12 saptamani expira la 27 Feb. Nu ma calific pt. Paid Family Leave pt. ca, compania la care lucrez eu are mai putin de 50 de angajati and therefore nu se aplica. Acu' sunt intr-o dilema fantastica, nu stiu daca sa ma intorc la servici sau nu. Am un job bun cu beneficii excelente, dar e cam departe de casa si nu am gasit daycare pt. Rianna. Of, of, probleme, probleme... Ce le invidiez pe fetele din tara, ca nu tre' sa se preocupe cu lucruri din-astea.

Meems & Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

dordia, multumesc tare mult ca ti-ai amintit de mine, esti o scumpa!
noi azi la 2 luni raportam 5,100 kg, cu 1,150 mai mult ca luna trecuta. e bine, zic eu.
sambata facem vaccinul... yak, mi-e groaaaazaaaaa...

anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut , bb vladut de craciun , bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alex eu n-am zis ca nu te inteleg la figurat ci la propriu, din ce ai scris nu intelegeam daca esti pro sau contra suzeta. Glicerina boraxata = cu acid boric -- care cica ar fi toxic. Dar pt micoza e f f important sa aiba Nistatin.

Eu ii dau de regula preventiv, o data pe zi, ca asa mi-au zis ambii dr. Fiecare face cum crede si cum i-au zis dr.

Bic nici eu n-as vrea sa fie public tabloul cu bebicii.

Dordia de ce ti-a dat reteta de lapte praf, trebuie sa-i suplimentezi sau numai pt in caz ca... si nici cu antibioticul n-am inteles. Ce antib ti-a dat?

Xandra felicitari pt tonaj! Numai de la san?

Mandy sa stii ca si eu te consider prima mami de la noi pt ca a fost prima nastere traita in direct, aici pe DC. Plus ca eu ti-am cobit-o...!!! Dar n-a fost nici un bai! De fapt eu facusem o lista de 5 sau 6 care au sanse sa nasca prima dupa opinionul meu dar ordinea pt mine nu avea nici o semnificatie. Dar pt tine a avut si te-ai revoltat un pic pe mine. Va pe amandoi!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi, cred ca m-am revoltat mai mult pe ideea ca o sa nasc inainte de termen, cum mi-a tot spus doctorita mea...si cand am vazut asta si in scris, negru pe alb aici pe DC, cred ca m-am speriat un pic . Bine ca totul s-a terminat cu bine. Hai ca ma duc sa dorm ca sunt cam obosita,

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

lavi, eu de 4 zile ii dau numai un biberon de lapte praf seara dupa baita, nu ca n-as avea lapte, dar e super lenes si seara nu mai suge. deci zic eu ca cresterea e de 99% din san, ca pana acum nu-i mai dadusem.

anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut , bb vladut de craciun , bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cristina, de ce sa nu faci o pagina publica cu bebeii ale caror mame sint de acord si una privata, cu toti?! Eu cred ca ar fi tare frumos sa ne aratam si noi comorile, ca doar toti parintii (care au posibilitate cu netu') fac asa, am mai vazut o droaie de astfel de paginute! Si toate foarte frumoase! Si ce amintiri pentru ani si ani mai tirziu!...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mona, cum sa nu, ar fi super sa ne putem intilni!
Noi ne-am hotarat si venim in iulie, pe la jumatatea lunii, atunci este mai bine ptr. toti.

Lavi, asa o sa fac, iau cu mine cateva cutii sau cum mi-au sugerat Teo o sa comand.

Bun sosit noii mamici! O asteptam cu noutati despre puiutul ei.

Noi am fost astazi sa discutam despre meniul ptr. botez si sa dam avans la sala, il vom face la sf. lunii aprilie fiindca trebuie sa-i asteptam pe unchiul si matusa mea sa vina din Florida de la vila lor de vacanta, varul lui George din State vrea sa-si aduca si tatal si trebuie sa mearga la Consulat sa-i dea viza acestuia, eu trebuie sa le fac chemare alor mei si dureaza pina primesc viza (mai nou se fac si analizele medicale care se trimit la Viena si dureaza intee 4-6 saptamani) asa ca de-asta o faceam atit de tarziu.
Intram in Postul Pastelui pe 6 Marie si parintele mi-a spus ca-i pacat sa petrecem in post si daca tinem neaparat sa facem asta trebuie sa dam mincare de post.
Cum sa chemi oaspetii sa le dai frunze, ca la iepuri, nici pomeneala!, ne vin in jur de 100 de persoane, deci trebuie sa fie mincare, bautura, din belsug.

La noi a venit iarna din plin; ieri a fost polei,am iesit prin curte cu carutul si a fost cumplit, am crezut la un moment dat ca nu voi mai reusti sa intru in casa, de abia puteam merge.
Astazi a nins si acum este ca in "Iarna pe ulitza". Sint curioasa maine; daca-i asa mereu, nu mai pot iesi din casa, nu risc cu micutza, si o sa ma urc pe pereti. Norocul nostru ca mai avem opriunea cu iesitul prin curte, chit ca este doar o amagire, dar decit nimic...George a reusit sa o culce pe pufoasa, mi-este si frica sa ma duc in pat ca daca se trezeste ma asteapta "Delirul".

Pupicei!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

George lucreaza de-acasa de vreo cateva zile si mai sta si maine; sint atit de fericita! O mai ia si el pe pufoasa, pot sa-mi fac un dus in tihna, sa ma mai uit la televizor, sa trebaluiesc prin casa, mai gateste el micul dejun, ce mai, rasfat in toata regula!
Lui Rachel ii place tare mult cu taticu' fiindca el o rasfata, numai ca astazi, in semn de entuziasm, i-a tras un vomitat pe una din plansele lui de lucru si a facut si un pipi dupa ce a dezbracat-o ca sa-i fac baitza, nu stiu cum se face ca el mereu are "noroace" din astea, mie nu mi s-a intimplat niciodata.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Cristina, de ce sa nu faci o pagina publica cu bebeii ale caror mame sint de acord si una privata, cu toti?! Eu cred ca ar fi tare frumos sa ne aratam si noi comorile, ca doar toti parintii (care au posibilitate cu netu') fac asa, am mai vazut o droaie de astfel de paginute! Si toate foarte frumoase! Si ce amintiri pentru ani si ani mai tirziu!...

nu e imposibil, dar e munca dubla si nu ma intind mai mult de cat ma tine plapuma... sper sa nu se supere nimeni. asadar, pe smarandita o scot (s-a notat bic). n-am inca nici un semn de la: monet, fee, mimmydumy, bbalinus, anamari, ina, silvia, mara, anda si leea. si va rog, pe mailul meu..., ca verific usor.

noi am terminat acum de papa, asa ca asteptam masa de la 9 apoi o zbughim la vaccin......

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput