Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ako spune:

neatza voua...

lorelai - sa va traiasca printesele, sa va fie sanatoase, sa se ajute una pe celalalta, sa fie ca doua adevarate prietene...iar tie, si familiei, multa rabdare...:))

pisicuta - bine ai venit cu grasunul tau. desi nu sunt o membra activa zilnic in acest club, asta nu inseamna ca nu ma bucur de o 'noua' cunostinta....:)

cum ati dormit?...

o zi linistita

ako+darian&rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! pentru David Andrei - Smmiha, Andrei - Infofun.

La multi ani!!!! Livia si Maya - Lorelai - 1 anisor.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Lorelai - La Multi Ani!
Sa-ti traisca fetitele frumoase, pupam toti cei 4 obrajori!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Livia si Maya !!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Bine ai venit pisicuta si matei.

iar aici "sustinerea" pentru Gegea

Gegea hai ca poti, suntem toate alaturi de tine.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Azi noapte, Dora a avut insomnii. Abia a adormit pe la 24.
N-a dormit decat 1 h, dupa care avea chef de joaca.
Voi ce faceti in asemenea situatii?Este vreun bb care bea lapte "LA dorna" ?
Dora nu prea se impaca,cu laptele praf. Ea bea lapte numai noaptea, ziu nici nu pune gura pe el.

Pupici
Ionela si Dora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Caramella, Ana71, Gegea, Daria - multumesc pt sustinere si pt aprecieri!!

Rrox - Ioanei ii sta fabulos in roz. Poza cu caciulita si fularul roz i-am trimis-o si lui Ionut mai demult, cand ai pus-o tu, cu titlul "uite ce bebe frumos"
Dar recunosc ca nu m-am prins cu cine seamana mai mult, dar tu stii mai bine

Andruzza - am uitat: felicitari pt plimbaret!
Mi-ar place sa ne mai intalnim odata in parc, pana ne mutam noi, dar nu cred ca mai reusesc... Fara Ionut eu sunt moarta, ca nu mai pot sa ridic carutul cu tot cu Irina (nici macar separat...)

Gegea - si noi la fel suntem... Eu deocamdata am mai renuntat la dulciuri (se pare ca Oana nu e asa mare amatoare cum era Irina ), dar sotul meu ar manca incontinuu! Si-i vin inca blugii din liceu. Mai cu greu, dar se poate incheia!! Nu e un slabanog, ca la 1,84 are 80 kg, dar nu pune un gram pe el.
Si el cand spune ca are chef de ceva dulce, inseamna 2 ciocolate, o punga mare de Joe si ce mai gaseste de rontait pe langa. Mi se face rau cand il vad...
Ne-am facut amandoi glicemia, eu o am la limita inferioara, iar el sta foarte bine, in interval. Deci, asta e el...

Daria - bravo pt mobilizare, chiar daca ati inghetat!
O sa va iau ca model, noi am cam lasat in urma perioada asta in care ieseam in 2 prin oras. Am avut cateva scapari cand o mai lasam pe Irina la bunici, dar ar tr sa o facem mai des.

Pisicuta si Matei - bine ati venit!

Lazy - pe unde esti? hai mai spune-ne de Vladut, de Andra si de tine!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Ionela - Irina bea numai Milumil inca, mi-ar fi teama sa o trec pe lapte normal...
Dar baietelul unor prieteni bea lapte obisnuit de pe la 8-9 luni, nu mai stiu exact. Nu stiu insa sa-ti spun de care. Ai intrebat dr si e ok? Te intreb pt ca eu nu m-am gandit inca la varianta asta.

Aseara Irina s-a culcat la 8. Ea are episoade de somn de aprox 20 min pe la ora asta, cand venim noi acasa si o luam cu noi in dormitor, ca sa ne mai smotocim, asa ca am lasat-o in pace.
Dar cand am vazut ca se face 9.15 si ea doarme in continuare, n-am mai trezit-o, am luat-o usurel si am dus-o la ea in patut, facand pariuri pe la ce ora de miez de noapte o sa ne trezeasca.
La 1 era in picioare, strigandu-ne din sufragerie. Am luat-o iar la noi, i-am facut un biberon de laptic, si la 2 dormea iar dusa!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

andira, thx! Poate ne intalnim intr-un weekend, la primavara. Chiar daca va mutati, stabilim noi un loc de intalnire. Trebuie neaparat sa-i ofere Rares Irinei niste floricele

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Livia si Maya !!! Sa cresteti mari si frumoase, sa fiti mereu fericite si bineinteles sanatoase! Lorelai felicitari! Ati trecut printr-un an greu si l-ati depasit cu bine!

Pisicuto bine ai venit! Mie imi plac foarte mult pisicile Spune-mi cand in aprilie e nascut grasunelul tau si il trec pe lista micilor vedete.

Ionela nu te sfatuiesc sa-i dai lapte de vaca deocamdata. Ce fel de lapte praf bea si de cat timp?

Andira Multumesc! Esti o draguta ca intotdeuna! Ioana seamana foarte tare cu sotul meu cand era mic. Sunt cateva mici diferente, Ioana are fata ovala, sotul meu o avea rotunda si Ioana a inceput sa faca carlionti ca mami Ca temperament insa Ioana seamana clar cu mami si Mariuca clar cu tati O fi ceva adevar si in zodiacele astea, Ioana e nascuta la 4 zile dupa ziua mea (desi e in alta zodie, suntem amandoua la granita) si Mariuca cu o saptamana inainte de ziua lui tati. Suntem grupati doi cate doi

Lazy, Crissa va asteptam si trimitem baietilor!

Imi cer scuze ca nu mai scriu si altora. Am citit tot, dar nu prea reusesc sa ma adun, ma doare capul groaznic de vreo doua zile si astazi dimineata chiar mai tare. Am luat si nurofen si tot nu cedeaza durerea. Habar nu am de la ce o fi si asta ma ingrijoreaza putin. Nu sunt racita.
M-am intristat si revoltat si eu in legatura cu Alinuta. Sper ca macar sa vada acceptabil cu ochisorul operat. Tot ar insemna foarte mult. E un mare ghinion pe capul copiilor astia sa se nasca in Romania. Cum e posibil sa fie diagnosticata corect abia la 7 luni?! Si tara asta de rahat, prin Ministerul Sanatatii de data asta, sa nu fie in stare sa trimita copilul la operat cat inca se mai putea face ceva? Pe de alta parte se putea si mai rau cred, daca eram prin Bangladesh... in fine, scuze, sunt cam offtopic...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput