Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ionela eu nu l-am scos pe Alex... dar recunosc ca sunt cam comoda la faza asta si de cand a venit frigul nu l-am scos prea des... dar nu e bine.. si voi incerca sa remediez acest lucru..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Zilele astea am chiulit,dar v-am urmarit tot timpul.Duminica am fost in vizita ,iar ieri n-am avut loc la comp de sot.Sa vad daca mai reusesc sa raspund din amintiri,o parte am citit ieri,daca nu ma intorc dupa ce iau notite.

LA MULTI ANI!ALEXANDRU ,EMA si DAVID.

DARIA am vazut pozele de la munte,superbe.Pisica cool.
ANDIRA ma bucur ca a iesit tt ok.Oanei Andreea si Irinei pe care am admirat-o ,e o scumpa si o zambareata.
ADSEANA am vazut si o printesa frumoasa care merge singurica.Bravooo!A si sa scapi de otita cat mai curand!

NINO ,Alex e tare scump,cum doarme el de frumos cu tati,i-mi place treiningul.

LORELAY nu am reusit sa vad pozele,mai incerc.Deja au 1 an ,ce a trecut timpul de repede.

IONELA bine ai venit !Am admirat-o pe Dora,e o frumusete de fetita.Eu nu am scos-o pe Alicia azi din casa,ieri am fost pana la cumparaturi in graba mare ,mi s-a parut foarte frig la -5.

Mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumim Valenka, An-k

Valenka eu am intarcat-o pe Ioana la 6 luni si jumatate. Atunci am incercat sa-i dau lapte 2, fiindca avea deja 6 luni, dar bea extrem de putin, se stramba si era evident ca nu-i place. Asa ca i-am luat o varianta de lapte care merge de la nou-nascut pana la 1 an si asta i-a placut. Probabil fiindca semana mai mult cu lapticul meu, cu care era obisnuita. Eu ii dau Beba de la Nestle. In locul tau as incerca cu varianta 1 a laptelui pe care il dai acum, dupa care as introduce treptat varianta 2.

Andira am inceput sa reusesc sa termin cu suprematia rozului Chiar astazi i-am cumparat doua salopete noi, una gri cu albastru si una portocalie. Si mai are hainute si rosii si verzi si bleau. Imi place rozul la fetite mici, dar mai cu masura Atata doar ca Ioanei ii sta chiar bine in roz, ii ies ochisorii mai in evidenta
Si eu speram ca al doilea copil o sa semene cu mine, fiindca Mariuca semana aproape numai cu sotul meu. Si uite ca o am pe Ioana, care seamana si mai bine cu sotul meu In schimb a crescut Mariuca si a inceput sa semene mai mult cu mine Se mai schimba asemanarile astea...

Mamacita Noi avem si pe Martinel si pe Winnie the Pooh, dar trebuie sa recunoasc, pe Martinel l-am recuperat de la ai mei de acasa, a fost ursuletul lui frate-miu si imi placea mie mult Avusesem si eu unul, dar era de plus si a suferit nenumarate interventii medicale, a fost injectat cu apa colorata, vopsit, i-am desenat pojar si cate si mai cate, asa ca nu mai exista saracul. Martinel asta este dintr-un soi de cauciuc dur si a supravietuit, mai ales ca frate-miu s-a saturat repede de el si a trecut la jucarii mai serioase.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

RROX ce simpatica Ioana,mi-a placut faza cu tit.Eu o imbrac pe Alicia in toate culorile,dar recunosc ca imi place in roz cum ii sta.Si Ioanei ii sta foarte bine in roz.

AN-K sper sa-si regleze Bia somnul,sa nu mai fie asa matinala.
Ma bucur sa aud vesti bune despre Alina,doamne ajuta sa se faca bine!

ANDRRUZZA felicitari lui Rares pentru primii pasi!Bravoooooo!

DANNA felicitari vorbaretei

MAMACITA cine sa te indulceasca mai bine decat un samurai dulce si grasunic.Sa aveti nopti cat mai usoare si sa va dea roade metoda in continuare!

ALESSIA LA MULTI ANI SEBY! Cu intarziere ,scuzee.

CRISSA bine ai venit printre noi,sper sa te simti bine!Ma bucur ca sunteti bine.

Sa va zic de noi.Alicia e maraita ,nici azi noapte nu a dormit bine,s-a trezit de 5-6 ori.Cred ca ii mai iese un dinte sau 2.Si pe mine ma doare o masea,tot aman sa merg la dentist ,am oroare.Maine cred ca o sa-mi iau inima in dinti si merg totusi.

Mi-am mai amintit pe cineva,dar cred ca tot nu am raspuns la toata lumea .
DANUTA T AM VRUT SA-TI SPUN CA SI aliciei i-a iesit primul dinte tot in 5 dar eu in 6 am bagat de seama,iar de crescut creste incet .
RP felicitari pentru mama chiar daca e pentru tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Multumim!

Valenka, nu, nu merge pe varfuri. Stiu si eu o fetitza(acum are 7-8 ani) care mergea pe varfuri cand avea in jur de un an, eu si acum ii spun "Balerina" Unii spun ca din cauza premergatorului merg pe varfuri, dar cat e adevarat sau nu ...

roxx, ce mi-a placut povestea lui MartinelEu i l-am cumparat pe Pooh ca imi placea mie muuult, mereu il vedeam in carrefour si pana la urma i l-am luat de Craciun. L-a inceput nici nu se uita la el, acum numai cu el se joaca toata ziua in tarc, il iubeste

an-k, demult astept eu sa ma alerge prin toata casa, numai ca atunci cand il las liber in camera el mai mult in 4 labe se deplaseaza. In schimb cand e in tarc numai in picioare sta si merge dintr-o parte in alta. pentru Bia cea matinala.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Lorelai, foarte frumoase printesele tale! La multi ani pentru maine!

nino, mai ce vioi este Alexandru al tau, se vede in ochisori cata energie are. Foarte misto poza in care doarme cu sotul tau. Si mie mi se pare ca Alexandru seamana foarte tare cu tine!

Mergi la inceput

ionela, eu il scot afara pe Rares cand sunt 0 grade, 1-2 ore. Astazi n-am iesit ca mi s-a parut ca-i cam ceata si mi-a fost si leneZilnic l-am scos afara de cand a venit frigul, cu mici exceptii, n-a fost racit pana acum, nici macar nu i-a curs nasul. Si ii place, n-are nici o treaba ca este frig. La 2-3 grade deja stam si 3 ore afara. La inceput mi-a fost putin teama sa nu se imbolnaveasca, dar vad ca n-are probleme cu frigul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani Ema, Alex si David! Sa cresteti mari si sanatosi!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

La multi ani Alex, Ema si David! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!

Alessia, la multi ani pentru Sebi !(scuze de intarziere)

Noi (eu cu Victor) suntem cam raciti, Victor a facut ceva febra (multumim Daria de intrebare), dar nu prea mare, in schimb are nasul foarte infundat si se cam chinuie noaptea. Eu ma simt destul de aiurea, nu am febra dar ma dor toti muschii si sunt tare obosita (de 3 nopti dorm cu Victor si nu cred ca in total am dormit 8 ore).

Andruzza, felicitari lui Rares pentru primii pasi!

Andira, ma bucur tare mult ca ti-a iesit bine TT si ca ai scapat de stres. Am vazut si pozele voastre. Ai o fetita tare frumoasa si zambareata, o dulceata ce mai...

Va pup ca nu mai sunt in stare sa scriu, imi pica efectiv capul pe tastatura... Si dupa ce ca ma simt asa nasol, mai e si sotul meu plecat in delegatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Andruzza Interesant..bblusha de care ziceam a folosit premergator!
Ako Tare-mi place cum povestesti! Sa-ti traiasca pamatufii!
Ionela Trebuie sa admit ca nu prea l-am scos pe Alex cind e ger afara..brrr nu ies eu, dara el..si cind am iesit am stat juma - treisfert de ora.Azi, de ex. nu am iesit ca ningea si nu-i place sa-i pun plasticul ala de protectie

Valenka si Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput