Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Multumesc de urari CatXO, Andrruzza, Mamacita.

Asa e Andrruzza, mare petrecere va fi... a trecut aproape un an , Doamne.....

Mamacita multumesc de lamurire, am reusit si eu sa vad pozele cu 2 fetite frumoase. eu luam cu totul...si cu http...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, la multe nopti dormite Bine ca si-a facut romerganul efectul dorit, la noi a avut efect invers si ne-a apucat ora 6 jucandu-ne. Sper ca profiti si te odihnesti si tu!

adseana, am vazt-o pe Alexandra cum sta singurica in picioare, bravo!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumesc fetelor care s-au gandit la Alinutza si au intrebat de ea, am doua vesti una buna si una mai putin buna:(, Alinutza nu va putea fii maine operata si la al doilea ochi deoarece varsta este prea mare- ar fi trebuit sa fie sub 1 an, dar operatia de ieri la ochiul drept a reusit si doctorul este optimist, rezultatele se vad intre 3 si 6 saptamani, ea va trebui sa mearga in continuare la dr Balta la Bucuresti. Astazi Alinuta si mama ei vor fii externate, va merge Dana sa le ia si vor ramane la ea pana in data plecarii

Va multumesc inca odata tuturor in numele Alinutzei si al familiei ei

In rest noi suntem bine, Bia si-a cam schimbat programul de somn adica cere la somnic la 19.30 si se trezeste la 6.00 asa ca vreau nu vreau fac si io ochi tot atunci si is cam aeriana caci mai devreme de 12 nu ma culc si trezitul la 6... o adevarata placere, dar bine macar ca isi face ea somnicul

va tuc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

An-k multumim ca ne-ai dat vesti despre Alina... inteleg ca nu o opereaza acum la celalalt ochi... dar va fi operata in viitor, nu? cam matinala Biencutza..

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'Neata!
la multi ani Ema, Alexandru si David !

Ma bucur tare mult pentru Alinuta! Recuperare cat mai usoara si reusita 100%!!!
mamacita sa aveti parte de repetitie si de nopti dormite integral.Binladen samurai sa devina ingeras samurai!

lorelai La multi anisori fetitelor. Sunt doua frumoase! Sa va bucurati din plin de ele!
an-k la 6 dimineata?!?!? uau! Pupici Biei cocheta si ochisorilor stelute!
danna felicitari pentru DA-NA si Ta-ta! Si pentru pa-pa! Si Brien stie sa salute miscandu-si manuta. Dar tot asa...trebuie sa aiba o anumita dispozitie ca sa faca Si mai trebuie sa vada deadevaratelea ca pleaca cineva din casa. Am incercat sa-l convingem sa faca unui om care e inca in incinta casei ...si nu vrea.Ei....problema se schimba imediat ce omul traverseaza pragul inspre afara casei...incepe sa fluture manuta.
ana cum sunteti?Victor e bine? S-a imbolnavit?

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Vad ca sunteti de acord cu mine ca-i prea matinala Bia mea, o sa-i arat ce-ati scris poate se indura de mine, acum doarme, da io nu mai pot, diseara fac nani shi io- deabia astept

Nino, nu stiu daca pe viitor va putea fii operat celalalt ochi, sa vedem ce ne zice si Dana cand vine de la spital

Lorelai, imi era dor de tine, tare frumos povestesti despre fetite, din pacate nici eu nu am reusit sa vad pozele, Daria tu ai vazut pozele?, cum ai facut?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Multumesc fetelor
Nu stiam de ce vb singura.
Scuze, sant noua pe aici.
Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=ddc4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox, Alessia, Mamacita, Ligia, Danuta - !!

Alessia - La Multi Ani (desi cu intarziere) pentru flacaul tau, sa-ti traisca!!

Mamacita - multumesc pentru lamuriri, am reusit si eu sa vad pozele cu fetele lui Lorelai

Si eu te inteleg la capitolul plansete, Irina a devenit santajista . Nu vrea cu nici un chip sa adoarma singurica, ci numai la mine sau la tati in brate, dupa care noi o mutam in patut. Numai ca de 2 nopti se trezeste, ieri la 5.30 si azi la 6, si plange singurica la ea in patut. Ieri a dat navala Ionut, azi eu, si o luam la noi sa o linistim si sa mai prindem si noi ceva somn. Ieri am reusit, dar azi nu, asa ca An-k, pune-ma si pe mine la socoteala cu trezitul la 6.
Am incercat aseara sa aplicam metoda plansului progresiv, dar se pare ca am aplicat-o prost sau prea tarziu. Racnea Irina din sufragerie de ne uitam speriati unul la altul, nu o mai auzisem niciodata facand asa. Pana la urma am cedat si tot la noi am adormit-o.

In rest, a ramas tot la 6 dintisori, ma-ma si ta-ta foarte clare, plus nealocatele pa-pa si da-da. Si ma rog, altele pentru care pot doar sa-i rog pe ceilalti bebelusi sa ni le traduca

Am pus si cateva poze, in albumul de dec-ian, eu nu sunt pe acolo, dar intetionam sa ne luam un aparat mai bun si fac muuulte poze.

Si La Multi Ani pt Alex, Ema si David!!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Fetelor, va rog sa nu radeti de mine.
Imi spune si mie cineva, unde trebuie sa intru
sa ramana in memorie link-ul cu pozele dorei?
Eu il pun la fiecare raspuns.

Multumesc pt. intelegere.
Pupici
Ionela si Dora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=ddc4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca azi noapte am mai pus poze.. in 15 - ianuarie... pentru cine doreste sa il revada pe Alex... sunt facute mare parte la petrecere de ziua sotului...

Ionela am vazut si eu babutza frumoasa... ca sa ramana link-ul mereu te duci la profilul tau, la Semnatura si il duci acolo cu copy si paste... daca te mai incurci mai intreaba, ok?

Poze

Mergi la inceput