Mamici de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Revin cu inca o intrebare, intrebare la care am mai incercat sa aflu un raspuns dar nu mi-a raspuns nimeni..si nu prea stiu cum sa procedez. Intrebarea mea era daca v-ati gandit ca nascand in iulie-august va fi perioada de concedii si daca da cum ati procedat cu medicii pe care i-ati ales? i-ati intrebat din start daca vor fi in concediu in acea perioada sau cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

BUna burticutze!

Eu, dupa aproape o saptamana de stari de bine si fara greturi m-am trezit varsand ieri dimineata in masina(!!!)in drum spre serviciu.Pai nici in primele zile n-am patit asa ceva!
Altfel pot spune ca mi-e mai bine dar ma chinuie dureri de spate.Burta mea cred ca e cea mai mare de pe aici si e clar vizibila prin toate hainele.Imi pare rau ca aparatul e la tata.Am observat si modificari de pozitie adica se vad organele inghesuite si ridicate mai sus decat erau si apoi urmeaza burta cu BB.

Noi am fost in WE la Sinaia si l-am pus pe Radu pt. prima oara pe schiuri si am fost atat de fericita sa vad ca-i place!!!Eu m-am simtit ca o pensionara ca am stat la baza partiei si m-am uitat la ai mei cum schiaza....

Mai stie cineva ceva de MADA- Cristina???Chiar ma ingrijoreaza..

Eu de cand am aflat ca BB s-ar putea sa fie fetita nu mai pot de fericire dar parca nu-mi vine sa ma bucur pana nu stiu sigur.Cred ca joi ma duc sa mai fac o eco la sotul meu la servic sa vedem ce-or zice si acolo.Iar la 18 saptamani fac eco morfologica la Dr. Chitescu de la Medlife unde am facut si la sarcina trecuta(e preferata doctorului meu).
Si eu sunt putin ingrijorata de infectiile de care se zvoneste la Municipal dar sper ca pana ne vine noua randul sa treaca.

Pumpkin, petrecere frumoasa si odihna cat mai multa.Si sa-ti incarci bateriile la maxim!!!

Va pup si revin (sper) cat mai repede.

Irinuca 13+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta27 eu am programare pe 23 la dr. T, dar cu siguranta o sa ne intalnim, daca nu acum, cat de curand; daca ai observat suntem mai multe cu acelasi DPN si la acelasi dr; parca ma si vad ca in comedia cu Hugh Grant;
chiara.2005 nici eu nu am vorbit inca cu dr. meu dc va fi sau nu in concediu, dar am de gand sa discut cat mai curand; oricum poate sa nu fie in concediu si sa fie plecat la o conferinta, s-a mai intamplat; dr meu are tel deschis chiar dc este plecat in strainatate si pacientele lui merg la alt coleg;
va intreb pe cel care ati racit, dc nu suport ceaiul, lamaia( de atata mancat) cu ce ma tratez?nu pot manca fructe, legume, deci vitamina C din citrice nu se pune;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor! Am fost mai puturoasa cu scrisul insa am incercat sa "va citesc" cat mai des!
Data mea de nastere este 30.08.1972 () si doctorul care ma urmareste este Dr. POP - Galati (sp. judetean).

Am inceput sa imi fac analizele obisnuite, dar vroiam sa va rog pe voi cele din Bucuresti sa imi recomandati si mie o clinica unde pot sa fac triplul test si o ecografie morfologica. La cate saptamani se fac aceste analize? Am vazut foarte multe fete nemultumite de Medlife.

Stie cineva pentru ce se face analiza pentru serologia hepatitelor B si C?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

irinuca, imi pare rau de patania din masina si sper sa fi fost un caz izolat, sa nu se mai intample. Si la mine se vede burta prin haine. Inseamna ca totusi e adevarat ca la a 2a sarcina se vede mai repede. Data trecuta aveam 5 luni si daca purtam ceva mai lejer nici nu se observa.
stefania, m-ai dat gata cu pozele. Ai un baietel superb, e ca o papusa. Sa-ti traiasca si sa faci si o bebelina la fel de reusita. Si sa sti ca mi-ai dat o idee sa incerc sa-i fac si eu lui Eduard aici cateva poze de album. Stiu ca exista si la noi firme specializate in treaba asta. Merita sa le ai amintire mai ales ca ei cresc asa repede.
pumpkin, iti urez si eu DRUM BUN si ai grija de tine!
chiara.2005, eu nu am anuntat inca la servici ca sunt din nou insarcinata dar va trebui sa o fac curand mai ales ca eu sunt in CIC 1 si voi intra direct in CIC 2. Adica m-as intoarce la servici abia in iulie 2008. Ma bucur ca in cazul tau reactia a fost una pozitiva. Cat despre faptul ca va fi perioada de concedii, cel mai bine este sa vorbesti din timp cu medicul, iar in caz ca nu se nimeresc perioadele si e plecat macar sa te lase pe mana cuiva de incredere.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by sanziana
Am inceput sa imi fac analizele obisnuite, dar vroiam sa va rog pe voi cele din Bucuresti sa imi recomandati si mie o clinica unde pot sa fac triplul test si o ecografie morfologica. La cate saptamani se fac aceste analize? Am vazut foarte multe fete nemultumite de Medlife.

Stie cineva pentru ce se face analiza pentru serologia hepatitelor B si C?

Triplul test se face intre saptamanile 15-18 in general. Sunt multe clinici in bucuresti unde il poti face, de exemplu Medsana si CMU, dar se poate face mai ieftin la spital la Giulesti (am inteles ca era in jur de 500.000 anul trecut) sau gratuit la Istitutul de Ocrotire a mamei si Copilului Alfred Rusescu (unde si l-a facut Pumpkin si unde ma duc si eu). Iti trebuie trimitere de la medic.

Ecografiile eu le fac la Centrul Medical Unirea cu dl. doctor Iosup, dar sunt multi buni acolo.

Cum adica pentru ce faci analizele de hepatita? Pai dar se transmit la copil si sunt periculoase.

Chiara eu am vazut intrebarea ta si data trecuta, dar eu nasc cu cezariana deci oricum o sa fie programata...

Kehleyr 15+

Mergi la inceput

sanziana, eco morfologica poti s-o faci in sap 14-18, dar cel mai adesea in sap 16 la CMU dr. Iosup (2.900.000+ poze/30.000 buc), iar triplul test la Genetic Lab, dupa eco (1.200.000); poate este mai scump, dar este sigur; daca iti activezi PM iti dau si nr de telefon ca sa-ti faci programare din timp;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor am si eu nevoie de un sfat. Nu mai stiu ce sa fac cu ARSURILE DE STOMAC???? Au devenit foarte rele, de dimineata pana seara si insotite de o greata permanenta dar fara varsaturi. Am luat Maalox dar nu vad nici un efect notabil. Am baut ceai de galbenele. O sa incerc si Rennie. Alte variante mai aveti???
Din cauza arsurilor am in permanenta si o stare proasta.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by anasia

sanziana, eco morfologica poti s-o faci in sap 14-18, dar cel mai adesea in sap 16 la CMU dr. Iosup (2.900.000+ poze/30.000 buc), iar triplul test la Genetic Lab, dupa eco (1.200.000); poate este mai scump, dar este sigur; daca iti activezi PM iti dau si nr de telefon ca sa-ti faci programare din timp;

Ecografia morfologica nu se face atat de devreme... dupa sapt. 20. Despre Genetic Lab eu nu am citit pe forum lucruri prea bune, dar ce-i drept nu am informatii concrete - poti da insa o cautare.

Mergi la inceput

kehleyr, pe mine dr m-a trimis la Genetic Lab, dar sunt interesata sa citesc despre ei, numai ca nu am gasit unde;cat despre eco tot dr ma trimite, nu-i mai bine sa stiu din timp dc totul este ok?

anasia

Mergi la inceput