Mamici de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Cu voiam sa spun ca este o minune in viata noastra.. dar cand am vazut ce a iesit m-am speriat.. ce balaur furios se ascunde acolo!!!!
Va pup.

Lili
http://community.webshots.com/user/iosif74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Salutare!!!!Ce de fete noi!!!
Bine ati venit!Sa aveti sarcini usoare,bebei sanatosi,frumosi si destepti!

Stefania multumim pentru site.Tare bine venit e in momentele astea grele...
Cristina si eu am avut toata noaptea niste vise asa de ciudate.Poate si unde mai e putin pana joi si nu mai am rabdare.Abia astept!
Pumpkin felicitari pentru baietel.Sper sa-mi spuna si mie joi,am zis ca nu plec de acolo pana nu aflu.Drum bun la Paris,sa ai grija de tine si sa nu uiti sa ne vizitezi cand poti.Pacat ca va trebui sa astepti atata timp rezultatul,incearca sa nu-ti faci grji prea multe.
Kehleyr bafta la test!
Gata ma intorc la treaba.Daca maine nu apare nimic interesant,va scriu joi dupa doctor.Offf sper sa fie bine!Nu stiu ce am ca sunt foarte ingrijorata...poate din cauza viselor.

15+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_c spune:

Salutare mamici!
eu sunt foarte lenesa la scris , nici timp nu am foarte mult dar sa stiti ca v-am citit mereu.Am fost la echo , am un singur bebe( ca aveam ceva emotii)care este bine, sanatos , are coloana bine formata , inimioara e ok , la fel si restul corpului , dupa data UM am 14 saptamani iar dupa dimensiunile bb-ului am 16 saptamani. Data nasterii ramane 17 iulie iar dr care ma va urmari in continuare si cu care voi naste este doctorita Simonescu Adriana de la Giulesti. Am programat echo morfologica la Sanador pt luna martie iar peste 3-4 saptamani voi face triplu test . De greturi am scapat , am luat cam 2 kg pana acum dar greul incepe abia peste 2-3 luni , mie atunci mi-e frica rau de kg . Si pentru ca mai sunt datoare cu ceva informatii vreau sa va spun ca mai am un baietel care are 7 ani , este nascut pe 29.11.1998 si se numeste Alexandru.A fost foarte emotionat cand si-a vazut fratiorul la ecograf iar cand dr i-a spus ca exista posibilitatea sa fie fetita a fost putin uimit . In maxim 2 saptamani se va dezlega si acest mister ( sper)!

Multa sanatate si bebei sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Neatza, fetele!

Bun venit noilor burticoase, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi...
Pika Pika, bafta joi, iubita, asteptam vesti bune
Kehleyr, bafta la test si pupici
Pumpkin, have fun la Paris si sa ne povestesti lucuri frumu la intoarcere, sa ai grija de burtica si sa te imbraci bine...si...gata cu dadaceala
Eliza, si eu tot 2 kg am luat si mi-e foame ff des, dar ma straduiesc sa nu bag in mine continuu...o sa ne facem niste grasane ...cate kg ai tu? eu am 54 acum, am plecat de la 52
Mada, Irinuca, Huacin, unde ati disparut fetelor?

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna dimineata,

Cornelia, cea mai importanta ecografie este cea morfologica de la 20-22 de saptamani. Eu in locul tau nu m-as stresa prea tare cu celelalte si as planui-o pe aceasta la un ecograf mai performant si la un medic foarte bun, chiar daca presupune fonduri suplimentare.

She-wolf, lili, bine ati venit . Lili, cum e posibil sa patesti asa ceva de 3 ori si sa nu ti se puna nici un diagnostic? Sper ca ai schimbat medicul!

Alex_c, triplul test se poate face din sapt. 15 de sarcina (masurata ecografic). Peste 3-4 saptamani, pentru varsta ta de sarcina, este cam tarziu...

Sabana, speram sa vii sa ne spui ca ai scapat de infectia pacatoasa.

Bebe al meu tot nu se simte miscand . Joi merg la ecografie, vreau sa il iau si pe soztul meu sa isi vada progenitura.

Kehleyr 15+

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna Nicole25!
Tot di alba esti si tu?
La ce medic mergi?Si eu sunt tot din alba
Iti doresc sarcina usoara in continuare
Adina si 9+

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Azi am ridicat tablourile facute lui David cu ocazia implinirii unui anisor de viata,am fost la un studio specializat in poze de copilasi.
Nu va suparati daca ma laud putin cu cavalerul meu ,nu?
Ia priviti aici , aici , si aici
Bun venit burticilor noi,sedere placuta si sarcina usoara!

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Kehleyr, mie mi-a programat dr. ecografia morfologica la 24 saptamani, e cam tarziu? O sa-l intreb azi pe dr. Herghelegiu.
Fetele , multumesc tuturor pentru dadaceala , pentru felicitarile pentru baietzel si pentru urarile de distractie la Paris . O sa ma gandesc la voi pe stradutzele Parisului , cand o sa pap clatite cu cioco si alte bunatatzi.

Miky 16+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW Albumul BURTICILOR NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pumpkin sunt cu capul in nori!
Felicitari pentru baietel si distractie placuta in Paris!

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Stefania, iubita, flacau de flacau ce ai tu acolo..sa va traiasca si sa fie bine si cu bebe numaru'2

Pumpkin, clatite cu cioco zici? Pai ghici ce o sa fac eu acusica?...ca tare pofta ce mi-ai facut...hmmmmm

Cristina 15+

Mergi la inceput