Mamici de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Letitzia, cerclajul se practica foarte des si nu ai de ce sa iti faci probleme. Nasa mea a avut asa. Practic se "leaga sacul la gura" (colul ) ca sa nu cada bebe. Dupa ce il faci ai o sarcina absolut normala. Se scoate prin sapt 36-37 si in general imediat dupa aceea se declanseaza nasterea. Nu ai de ce sa te temi.

Tina, de revelion eram gravida in 12 saptamani si am fost cu masina pana la Praga... si nu am respectat regula cu opritul la 2 ore. Nu am avut neplaceri. Acum, depinde si daca ai greturi sau nu, cred ca mersul cu masina le poate accentua.

Cornelia, cred ca depinde de laborator. Eu am vazut astazi niste fise cu rezultate la Emilia Irza si scria "risc scazut"/"risc crescut", paragrafe de text, si erau si niste valori date, deci erau interpretate. Daca tie nu ti le da interpretate cred ca poti sa suni la Genetic Lab. Dar, sunt relevante testele la 13 sapt cat ai tu??? Peste tot spune ca trebuie peste 15 saptamani de sarcina.

Pumpkin, te asteptam cu vesti bune de la Sanador!

Eu nu va mai spun cat m-am ingrasat . Cred ca vreo 8 kg deja... dar inainte tineam regim, asa ca nu se pune .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Fetele harnicutze, am ajuns la pagina 10 si am deschis subiect nou.
Va poftesc la partea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66992" target="_blank">a-15-a

P.S. La capitolul 15 va spun si rezultatul meu la triplu test.

Miky 16+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput