Naturiste si homeopate (15)
Raspunsuri - Pagina 7

arinna spune:
Daiana, multumesc mult, suna bine ce mi-ai spus pentru ca am mai multe probleme si trebuie abordate toate impreuna...O sa-i scriu si eu medicului...da banuiec ca o sa-mi spuna sa vin la cabinet, oricum...
Tin si eu o dieta deocamdata si e culmea, ca nu-mi mai vine sa mananc nimic, decat daca mi-e foame rau, merg sa ma aprovizionez cu legume si fructe ca nu stiu unde o sa ajung, mai am putin si trec la post negru, ieri am baut sucul de la 3 morcovi si am mancat 2 mere taiate si o para mestecate cu cereale ...iar azi o cafea si apa plata cu...lamaie ...ca manechinele, si e 13, 30...Nu ca vreau eu, da nu ma prea incanta nimic,tin dieta cu grupele sanguine ca e jale cu digestia mea, si in sfarsit dupa ce am citit singura diverse mi s-a confirmat banuiala mea, ca medicii pun constipatia pe seama intestinului gros da nu e chiar asa... sunt de vina mai ales stomacul si intestinul subtire, ca nu reactioneaza cum trebuie , asa ca incerc sa mananc numai alimentele recomandate chipurile pentru grupa mea, A, cea mai dificila si predispusa la multe boli grave...ca oricum nu-s rele, dar e regim aproape total vegetarian si e greu de tinut...Deci n-are ce sa fie rau, intr-adevar, eu dupa mese ma simteam foarte obosita , franta, mai ales dupa carne si paine...
Te pup si numai bine,

Dianadi spune:
Pai da, dragutza, si eu am grupa A, si majoritatea au. Stiu ca e recomandat regimul vegetarian pt noi, o sa iau si eu cartea respectiva. Eu tin lunea, miercurea si vinerea, asa cum mi-a spus preotul cand m-am spovedit prima oara, acum 6 ani. Mi-a zis "7 ani sa tii post asa". Aoleu! ziceam in gandul meu. Pana atunci nu tinusem vreodata si nu credeam ca o sa pot. Ei, din saptamana urmatoare, dupa Paste am inceput sa tin si iata-ma, de-abia acum am facut socoteala, au trecut deja 6 ani! si nu pot sa nu tin, oricum sunt hotarata sa il tin toata viata, asa ca pe jumatate problema este rezolvata.
Cei din jur ma intreaba de ce nu devin vegetariana, dar mie imi place si carnea, desi mananc putin, cred ca nu e bine sa ne fortam sa mancam doar ceva anume.
In privinta constipatiei c-soricelului este f. buna, inclusiv tinctura, la mine functioneaza, (cum zice reclama...)
Si sucul de morcovi, detoxifiantele...
Apropo de doctor, a fost foarte haios, s-a uitat la maini, la urechi, mi-a spus sa scot limba, s-a uitat la dinti. Nu mai primisem asa un tratament din copilarie, de la medicul nostru de moda veche, a fost amuzant.
Pentru pofta de mancare - stiu ca e bun polenul.
Pe curand
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Dianadi spune:
Miorita, as vrea si eu sa stiu, ca si arinna, numele fitoterapeutei, se pare ca e buna din cate spui.
Mersi si succes!
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Cicicuta spune:
Arinna, saru'mana mult pentru PM!
Am mai intrebat si eu pe ici pe colo si chiar daca nu stiu fetele de pe aici am sa mai caut pe net zilele astea si poate ma lamuresc!
Multi

Cicicuta spune:
Marrina si Arinna, mii de scuze v-am incurcat din cauza ca aveti nume asemanatoare, oricum va multumesc la amndoua lui Marrina pentru PM si lui Arinna anticipat :)
Va rog nu va suparati pe mine ca nu prea am timp sa stau pe net si nu ma descurc excelent
Pupici

Bianca B spune:
Adimercedes si Dianadi multumesc fetelor pentru incurajari. Si eu sper sa rasara soarele si pe strada noastra, numai sa nu fie prea tarziu.
Va cu mult drag
Noapte buna
Bianca

marrina spune:
Bianca B Niciodata nu e prea tarziu sa rasara soarele! Trebuie doar sa crezi!
Eu am primit rezultatele analizelor din ziua 3 si vreau sa va cer o parere despre ele:
-FSH 10,91 IU/l (val. de referinta: 3-12 IU/l f.foliculara)
-LH 8,37 IU/l (val. de referinta: 1,9-8 IU/l f.initiala)
-Estradiol 112,9 pmol/l (val. de referinta: 46-607 IU/l f.foliculara)
Ce parere aveti? Cum credeti ca stau cu rezerva ovariana? La LH pare sa fie depasita valoarea de la faza initiala dar stie cineva de ce nu-i zice si la LH faza foliculara ci faza initiala? Mai apareau pe buletinul de analiza valori de referinta pentru faza luteica si faza de varf iar faza de varf stiu sigur ca e in ziua 14, inainte de ovulatie.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Azi m-am intepat pentru LH, TSH si freeT3. Iar astept doua saptamani pana sunt gata.
Trebuie doar sa crezi!
marrina

SilvanaPopovici spune:
Marrina, multumesc pt PM-uri, ca tot te-am prins aici!
Imi pare rau ca nu stiu sa-ti raspund referitor la valorile tale hormonale dar pot sa-ti dau sugestia sa il intrebi pe dr T pe reclama (desi cred ca stiai si singura de posibilitatea asta )
Adimercedes, ma simt bine pe listuta!
Silvana

mioritaus spune:
Fetele, doctora mea fitoterapeuta se numeste Ionescu Larisa Calinesti de la Centrul de Homeopatie si Acupunctura de pe Visarion.Daca va intereseaza va rog sa imi spuneti sa o sun sa ii spun ca mergeti la ea.Am tel dansei mobil si nu imi permit sa il dau fara a cere voie.VA rog sa intelegeti si sa nu va suparati.
Am sa revin cu explicatiile despre legatura ficatului cu estrogeni sa vedeti ce interesant suna si de luat in seama , bineinteles.
In legatura cu grupa de sange "A", cine poate si are vointa sa tina regim vegetarian, o sa constate ca nu este o aberatie ce se spune despre aceasta grupa de sange.Clar este ca o sa va simtiti rau la inceput dar dupa o perioada o sa va fie bine si sila sa mai gustati carnea.Ciocolata, pt cine este amatoare se consuma numai cateva bucatele si nu pe zi, cat se poate de rar, dar numai cea amaruie.
va pup pe fiecare in parte, numai am timp sa mai stau cu voi dar revin cat de curand .
Miorita

marrina spune:
quote:
Originally posted by SilvanaPopovici
Marrina, multumesc pt PM-uri, ca tot te-am prins aici!
Imi pare rau ca nu stiu sa-ti raspund referitor la valorile tale hormonale dar pot sa-ti dau sugestia sa il intrebi pe dr T pe reclama (desi cred ca stiai si singura de posibilitatea asta)
Multumesc mult pentru idee. N-o luasem in calcul. Voi astepta si rezultatele din ziua 14 si o sa intreb.