Bebelusi de iulie-august 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
acusor spune:
Vreau sa urez si eu mai la sfarsitul zilei LA MULTI ANI! bebeilor nascuti in ziua de 16. Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si un picut de noroc!
Un special si Mirunei a Bogdanei (mitub). Sa creasca mare, frumoasa (deja e) si cuminte.
Albinutzza, ce mai faci?
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
valcampan spune:
Bune seara mamici tatici si pitici !
Am revenit dupa o pauza provocata de dragii ei de virusei. De sambata si pina azi pc meu a fost la reparat a tb sa reinstalez sistemul de baza, apoi sa chem de la firma de net pe cineva sa ma conecteze la retea ca eu habar nu aveam. Da, s-a rezolvat si tb sa recunosc ca v-am simtit lipsa.
Blackpantera felicitari pt dintuc ! Un LA MULTI ANI ! mare si frumos gingureste David pt toti bebei sarbatoriti azi.
Despre David n-am mari noutati e la fel de lenes dar cu zimbetul mereu intiparit pe fata. Singura chestie grozava e ca papa acum pireul de legume asa simplu fara sa mai adaug cereale, deci nu mai e nevoie sa-l pacalesc. Acum adaug cereale in iaurt pt ca simplu asa nu-l papa se strimba de la acreala.
Acusor a avut si bebele meu asa bubite si i-am dat cu bepanten si i-a trecut pina a doua zi.
Despre regim pot sa spun ca am fost tare pina simbata cind m-am dus la draga mea surioara ce m-a servit cu inghetata facuta de ea. Bineinteles ca n-am mai rezistat ca ea e cofetar de meserie si face niste bunatati super. Am bombanit-o un pic si mi-am propus ca data viiotare sa vin la ea cu mai multa ambitie poate reusesc ceva. De mincat nu mai maninc de la 18 seara .Acum voi incepe sa ma straduiesc sa beau apa cit mai multa zilnic. Mai revin cu detalii dupa ce citesc capitolul 47 ca sunt cu restanta.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Giana spune:
Buna seara dragi mamici...! Sunt umpic deprimata pt ca realizez ca usor-usor raresc cu alaptatul si parca nu sunt pregatita.Am inceput diversificarea de o luna si am ajuns la urmatorul "program":
-ora 7 :papa laptic de la mine
-ora 10 :100-150g mar sau para coapte simple,fara cereale sau altceva
-ora 13 :laptic de la mine
-ora 16 :150g piure de zarzavat imbogatit cu 1/2 lingurita ulei(de maine carnita)
-ora 19-20 :cereale cu lapte si cu fructe (Breiuri)am luat-o treptat si in sear asta am ajuns la 100 g piure de cereale.le-a mancat si mai vroia asa ca i-am mai facut in biberon si a mai papat 40 ml.
-ora 22 :laptic de la mine
Noaptea sau spre dimineata cand mai cere dam laptic de mami.
Voi ce ziceti???Nu e prea putin laptic deja???Mi-e teama ca nu a luat deloc i greutate sau mai rau...a slabit
vedem maine la control
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
hristina spune:
quote:
Originally posted by Giana
Mi-e teama ca nu a luat deloc i greutate sau mai rau...a slabit
vedem maine la control[/b]
Giana, eu zic ca Dani mananca suficient.Tie iti pare ca arata ca un copil slab ptr. varsta lui? Eu zic ca nu ar trebui sa-ti faci nici un fel de grija. El mananca cat ii trebuie, nu e cazul sa-l indopi. Stai pe pace!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
andatudor spune:
Dede-Doamne fereste nu ca ar fi ceva rau,dar nu e momentul acum!!! Nu sunt insarcinata.Am descoperit ca era doar o toana,asa ca sa ma sperie putin.Azi de ex. mi-a refuzat cerealele si a vrut numai san,deci....no comment.Bine ca ai scapat de musafirii nedoriti.Eu abia am rabdare 2/3 ore cand vin rudele-bunicii lui Andrei- daraminte asa musafiri ...si cu doi pitici pe capt..cred ca as urla de nervi.
revin
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
andatudor spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
citesc si copilul il cresc dupa stilul meu si dupa ce simt eu ca este bine. Nu am respectat nicodata litera de lege ce zice dr. Simtamantul de mama este mai presus de toate sfaturile dr.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Sunt intru totul de acord la fel fac si eu.De ex. am vrut sa schimb dr. de familie,ca la cate tampenii mi-a spus - la 7 zile mi-a dat sa-i dau smecta ca i s-a parut ca 6/ 7 scaune in 24 de ore sunt preeeea mult,si alte asemenea minunatii.M-a trimis o cunostinta la un medic pediatru-fff bun,cica- si acolo o alta mare minune.Mi-a recomandat :MIERE,Biscuiti(el abia ieri a facut 5 luni),portocale-asta nu e asa de grav.Dar cand am auzit-o cu mierea imi venea sa mor!!!Am comentat destul de mult si am vazut ca nu i-a convenit deloc,dar chiar in halul asta sa nu mai citesti deloc de cand ai terminat facultatea!!! Ba chiar mi-a bagat o carte de-a ei pe gat,copiata dain Mama si copilul,deh...e greau sa scrii si carti!!Deci intr-un cuvant varza,asa ca am zis pas si nu l-am mai mutata.
Eu am o pediatra buna la care ma duc,am fost de 3 ori cu el pana acum,dai un ban dar sti ca face.Asta e!
poze
Giana spune:
Kasi,eu nu am zis ca e slabut pt varsta lui...ci ca mi-e teama ca nu a luat in greutate luna asta din cauza diversificarii.Normal ar fi macar 500g sa ia daca nu sunt probleme.Stiu ca oricum ar fi supica sau piureul de zarzavat nu se compara cu nici un fel de lactat.Si fructele...la fel.De indopat...mmm ii dau cam cat cere.Cat poate el.Nu il fortez
Am scris "programul" nostru ca sa-mi spuneti cum vi se pare pt o luna de la inceperea diversificarii.Bebeii vostrii mananca cam la fel?Sau mai mult laptic?
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
andatudor spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Pt. cele 5 lunisoare implinite ieri:
LA MULTI ANI, ANDREI MARIO! (Andatudor)
LA MULTI ANI, PAULA IOANA! (Ella2000)
Sa cresteti si voi mari si frumosi!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Multumim muult si La multi ani Si Iuliei !!
poze
mika1 spune:
fetele, voi la ce cantitate de piure ati ajuns la masa de pranz? ca al meu manca serios la inceput, insa acum nu mai vrea deloc....
deny_82 spune:
Buna seara !!!
Giana eu nu cred ca e cazul sa te alarmezi...Dani mananca bine dupa parerea mea....Eu duc lupte crancene cu David care nu vrea sa mai pape lapte....Ajunge la 600 ml. pe zi si asta dupa mare razboi....Nu stiu care poate fi problema....o fi posibil sa nu mai vrea biberonul????Sau sa nu-i mai placa laptele???Am sa incerc sa-i dau cu canuta sa vad cauza.....ca ma omoara cu zile.....Deny si David- Andrei 02 august 2005